maaggg 0 Napisano Czerwiec 18, 2013 ostatnio okres mi trwa 3 dni cykle zawyczaj co 25 dni...czy mozliwe jest zebym po okresie zaraz miała owulacje -tzn.4-5 dzien cyklu....miał tak ktos z ta owulacja ze zaraz po okresie wystepowała owulacja przy cyklach 3 dniowych miesiaczki...?jak to u was wyglada.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 18, 2013 z reguły owulację mam w 13, 14 dniu cyklu, czyli mniej więcej tydzień po okresie, ale ja mam 32 dniowe cykle, wydaję mi się, że to chyba możliwe bo masz krótkie cykle, szczerze mówiąc to czy nie za krótkie???nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2013 pytałam sie ginki i powiedziała ze okres moze tylko trwac 3 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość saranok Napisano Styczeń 25, 2019 Najlepiej moim zdaniem skorzystać z Ovu control do obserwacji płodności, metoda sama w sobie najbardziej „życiowa”, szybka, dyskretna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneta Napisano Kwiecień 12, 2019 To był bardzo dobry pomysł żeby zainwestować w Ovu Control. Najlepsza metoda z jaką się spotkałam, higieniczna szybka i po prostu wygodna na co dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach