Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perlog

Zostawił mnie w 7 miesiącu ciązy :( Stwierdził że jest za młody

Polecane posty

Gość perlog

Zostawił mnie, zerwał zaręczyny i po prostu powiedział że jest za młody, ze ma swoje plany i marzenia, że nie chce takiego życia. Że mam mu pokazać jeszcze badania DNA i ustalić kwote alimentów ... Od kilku godzin nie wiem co mam ze sobą zrobvić ... Straciłam grunt pod nogami, nie mam pieniedzy ani rodziny ... Miałam tylko jego i jego rodzine .. Teraz nie mam nic i kompletnie nie wiem co mam ze sobą teraz zrobić

Gość gość
szkoda mi ciebie ale ..trzeba było myśleć wcześniej ja nie rozumiem takiego stwierdzenia że nie mam pieniędzy ani pracy! to ile masz lat?pewnie 18 to teraz siedź i płacz

Gość perlog
Ja 23 on 27, pracowałam do 6 miesiąca , w moim zawodzie dalsza praca w chemi szkodzi dziecku. W tym miesiacu kupiłam dla dziecka wyprawkę i nie mam juz swoich oszczędnosci ;/

Gość gość
gratuluję, przede wszystkim własnej głupoty. Pewnie z tych, co to ślub to "kolejny etap" i "kiedy wreszcie się oświadczy". No to masz. Łapanie na dziecko coraz rzadziej się udaje - to już nie te czasy

Gość Blanka23
<

Gość gość
To ustal kwotę alimentów - sądownie, powiedz, że jak chcę badania to niech wnioskuje do sądu i płaci za nie.

Gość gość
Nie jestes sama, masz dziecko. Pozniej zrozumiesz, ze jest bardziej Twoje niz jego. Nie wazne jak ojcowie sie zdenerwuja, ale to Ty je nosisz 9 miesiecy, wyjdzie z Twojego ciala, to Ty bedziesz karmic... Masz chociaz gdzie mieszkac i za co sie utrzymac? Zwolnilas sie z pracy czy tylko jestes na zwolnieniu?

Gość gość
coś ściemniasz jak miałaś pracę w szkodliwych warunkach to nalezy ci sie zmiana stanowiska pracy na bezpieczne lub ew zwolnienie lekarskie