Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex, sex, sex i jeszcze raz sex

Polecane posty

Gość gość

już mam dość. Ja jestem temperamentna, lubię nowości jest mi dobrze z moim partnerem, ale koorwa ja p******ę ile można o tym gadać. Teraz wyjechał i wraca dopiero w lipcu i każda nasza rozmowa ciągnie się od początku do późnych godzin wieczornych na temat sexu, to jest męczące, ale tak, że przestałam już odbierać od niego telefon.

Gość przeor
hahaha :) ale układ a pomyśl, że będzie tylko gorzej :)

Gość gość
Gorzej być nie może, uwierz mi :)

Gość przeor
to w jakim celu brniesz w to ?

Gość przeor
cholera a co ja wiedźma że takie czarne myśli mam ;)

Gość gość
Cholera jasna :) Tego faktycznie nie można brać poważnie. Jesteście po prostu nudni. Sztampą zalatuje nawet na uczuciowy. Wszyscy do kupy wzięci. Sadziłam, wejdę i znajdę jakąś inspirację a tu kicha. Kalka kalki nawet nie sepia. Loża szyderców to nieadekwatne określenie. Raczej zgrzytająca karuzela w dużym lunaparku. Wszyscy ją omijają, bo wokół tyle ciekawszych atrakcji. Ok bawcie się. Używajcie. Po to właśnie jest życie :P

Gość Trzydziestolatkaaa
Niektórzy żyją tylko sexem

Gość przeor
nie samym seksem człowiek żyje, każdy kij ma dwa końce ;) a waga przeciwwagę, może to sacrum i profanum :)

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem kobietą, która uwielbia seks jest dla mnie wszystkim. Tutaj zobaczysz moje foty i nr tel :http://sex-rozmowy.pl/sabina_sex_telefon.html Chcę to robić przez cały czas, masować, lizać, ssać, twojego Twardziela. Zadzwoń do mnie, a przekonasz się, że wiem jak sprawić żebyś był zadowolony.