Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uzyskać opaleniznę? Pomóżcie! :(

Polecane posty

Gość gość

Jestem załamana. Nie mam pojęcia jak Ci ludzie to robią, że są tacy opaleni. I proszę mi nie mówić, że zależy to od karnacji, bo wiele osób ma np. nogi białe jak ściana, a ręce, dekol, tors, brązowy jak czekolada. Zatem wynika z tego, że naturalna karnacja u niektórych jest taka jak moja. Mam problem, ponieważ owszem - opalam się, ale do pewnego stopnia. Gdy go osiągnę, dalej "nie idzie". Chyba nie ma przypadku osoby, która chodzi kilka razy w tygodniu na solarium i wygląda tak jak ja. Nic na mnie nie działa, ani solarium, ani słońce (pękają mi tylko żyłki). Może i gdybym opalała się po milion godzin dziennie coś by to dało, ale po pierwsze nie mam na to czasu, a po drugie nie znoszę się opalać, bo już po 10 minutach jest mi gorąco. Samoopalacze odpadają, szybko schodzą i wyglądają nieestetycznie. Powiedzcie mi, jak niektóre dziewczyny (w tym Wy) to robicie, że jesteście takie opalone / brązowe?

Gość gość
opalamy się w solarium albo na słońcu możesz zastosować specjalne kremy które przyśpieszają opalanie i po których opalenizna jest szybciej brązowa

Gość gość
Podziwiam Cię że tak bardzo zależy Ci na opaleniznie.Po pierwsze to już przeżytek, po drugie panie opalone na czekoladę wyglądają fatalnie! Opalenizna bardzo postarza.Potem tworzą się zmarchy.Wszystko powinno mieć umiar.Dziś rano byłam na cmentarzu.Gdy wróciłam do domu byłam przerażona że tak mnie spiekło słońce.Nie podoba mi się to, mam ciemną karnacje i pewnie dlatego.

Gość gość
Ale te kremy nic nie dają (już stosowałam), po za tym są bardzo drogie, bo kosztują około 10zł za 3ml i nie wierzę, że każda kobieta korzystająca z solarium ich używa.

Gość gość
a może opalanie natryskowe, u nas kosztuje 50 zł na całe ciało, podobno opalenizna wytrzymuje 2 tygodnie, ale nie wiem jaki jest efekt, bo nigdy nie byłam na takim opalaniu

Gość WilakPani000
Od trzech dni sie opalam po 2 godziny. Przed opalaniem smaruje się przyspieszaczem opalania. Dzisiaj jestem cała czerwona :(

Gość WilakPani000
Od trzech dni sie opalam po 2 godziny. Przed opalaniem smaruje się przyspieszaczem opalania. Dzisiaj jestem cała czerwona :(