Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A jak wygląda twoja po porodzie?

Polecane posty

Gość gość
a jak ma na zewnątrz wyglądać? tak samo jak przed

Gość gość
Nie rozciągnęły się?

Gość gość
Wow jakie ładne sromy, chyba stuletnich babć, bo przecież nie młodych kobiet. Moja nie przypomina żadnych z tych wiszących sakiewek.

Gość gość
Rozciągają się ale w środku, to chyba każdy wie a to co jest na tych rycinach to jakieś pipki starych bab, nie wiem w każdym razie moja na zewnątrz jest taka jak była tylko w środku szersza stąd też mowa o pochwach a nie sromach :D Srom się przez poród nie rozciąga autorze ;)

Gość gość
Różne waginy? Przecież tam nie ma wagin tylko sromy . Wagina to pochwa a tej jak wiadomo nie widać bez wziernika :D. Ktoś inteligentny zajmował się tematem :D

Gość gość
Ha ha no nie wierzę, że wg was od nastolatki do babci tak może się zmieniac wagina? Nazywanie ich "rozciągniętymi sakiewkami" to chyba lekka przesada. A może jakis gimbus tu wpadł? http://www.vulvavelvet.org/pictures5.html

Gość gość
Ja mam 23 lata i moja wygląda jak nr 5. Nie wiedziałam, że już jestem stara babcia. Kuźwa, ale tu dziki - chyba żadnej innej pipki nie widziałyście oprócz swojej :)

Gość gość
Moja 21;) chyba

Gość gość
Moja 21;) chyba

Gość gość
Waginy jak waginy, teraz ogladam moja i chyba cos ok 21.

Gość gość
Zawsze chciałam mieć jak 6, 10 albo 20. Niestety, mam wystającego motylka i najbardziej przypomina 28.

Gość gość
Aha, i chciałam dodać, że mam 23 lata, więc to raczej nie wiek babciowy :) jestem teraz w 6 mcu ciąży.

Gość gość
Moja to 9albo 5. Dzyndzelek mi zwisa.;) przed porodem tez mi zwisal;) mam 24lata wiec raczej stara baba nie jestem

Gość gość
Ja mam paskudną :( taką jak numer 28

Gość gość
a chciałabym miec taką tak 7,5,11,27,15, żeby nie mieć bułeczki ale nie takie mięso :/

Gość gość
13 lub 24 cos takiego , po dwoch porodach , mloda mama.

Gość gość
Nie martw sie i tak najgorsza jest 18;)

Gość gość
5 mi sie najbardziej podoba

Gość gość
Kobiecie jak widać nie dogodzisz - ja mam jak 5, a wolałabym bardziej zamkniętą. Mężowi się na szczęście podoba :)

Gość gość
Faktycznie ta 18 taka nie teges... Juz nie o wygląd chodzi, ale chyba sie ociera? Tak jak 8.

Gość gość
kurcze nawet nie wiedzialam,ze moga byc takie brzydkie pipy(szczegolnie u mlodych).Tylko ,ze wyglad ma glowno do porodu.Mam taka sama jak przed porodem i nawet nie wiedzialam,ze taka ladna :)

Gość smutna z nr 28
no 18 jest nie teges ale ta moja 28 tez nie za ciekawa :/ nie stać mnie na operacje, mój chłopak uwielbia ją lizać ale ja nie chce mu się nawet pokazywać nago mimo iż mam ładne zgrabne ciało, mam 20 lat

Gość gość
Jak patrzę na te cudaczne obrazki to rzygać mi się chce i chyba tylko nuemr 21 i 6 jest ok, na resztę bierze obrzydzenie, no kawy przy tym nie idzie wypić tylko przepić czymś mocniejszym chyba. Ja też sądziłam że to karykatury takie dla kawału zrobione albo stare babcie :D. Moja też jest inna i choć wystają mi troszkę wargi zromowe to są one zwięzłe bardziej napęczniałe a nie takie pomarszczone skórska jak na tych obrazkach , poza tym niektóre wagi większe są jakieś obwiśnięte , nierówne, czy to też jest według was normą? Poważnie , sądziłam że to obrazki mające wkurzyć kobietki .

Gość gość
miało być wargi sromowe. Przepraszam za błędy.

Gość gość
O f**k to ja już bym wolał c**ę gumowej lalki bo ma wszystko trzymające się kupy ;). Moje ex miały normalne c*pki, normalne bułeczki , żadne zwisy, i lekko wystające motylki ale takie że tylko paseczek wystawał a nie płaty skóry kołyszące się na wietrze. Jeżeli to sa prawdziwe c**y to powinni wynaleźć rentgen podręczny i jak się laskę pozna to odrazu narzędzie na krocze żeby wiedzieć co tam za zwierz siedzi, motyl czy królik ;)

Gość smutna z nr 28
eeeech

Gość gość
zadnej tu mojej nie ma tylko dla tego ze moje wargi sromowe sa nie obwisle cos ok 25 ale za to ten dzyndzelek jest zwisajacy jak 27. Nie wiem czy to zle czy nie ale mi bez roznicy czy 18 czy 5 byle w srodku wiadra nie bylo;)