Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A jak wygląda twoja po porodzie?

Polecane posty

Gość gość
Ja uważam że kobiecych narządów "dolnych" nie należy komentować ani oceniać bo to nie wybory miss a za to że mamy te narządy można co najwyżej podziękować Bogu . Ważne by wszystko w naszym ciele było zdrowe a nie idealne. Faceci też mają nieraz śmieszne penisy, jeden chudy jak ołówek a długi , inny krótki a pękaty jak kartofel albo krzywy jak łuk ;) i co jakoś nikt nie wstawia tu fotek członków a ten kto wstawił te obrazki miał na celu wywowałnie małej burzy kompleksów , ktoś kto upaja się dołowaniem kobiet .

Gość gość
Do gościa powyżej - jesteś w błędzie, i to dużym. Ja - kobieta - wstawiłam te rysunki i cel był zgoła odmienny - uświadomić i celebrować różnorodność naszych c*pek. :) No i zapomniałaś napisać, jak wygląda twoja. Czy masz jakieś kompleksy z nią związane? Czy podoba ci się taka jaka jest? Nie wiem tez, po co przywołujesz męskie penisy - to nie o nich wątek. Lubisz się z nich naśmiewać? Czy śmieszą cię c*pki na zdjęciach? Jak u ciebie z życiem seksualnym? Zahamowania?

Gość Po ciąży
Po ciąży niestety nie tylko brzuch i piersi sie zmianily ale i czesc intymne. nie dosc ze bardzo mi to przeszkadzalo ale i zawstydzalo co wplywalo calkiem na moje zycie z partnerem:( Lekarz polecil mi zabieg, to jest estetyka intymna. Urzadzenie nazywa sie Monalisa Touch i jest rewelacyjne. Troche to krepujace ale okazalo sie ze bardzo czeste ze juz nic nie jest jedrne jak wczesniej. Efekty mam genialne!!!. Zabieh jest szybki i bez naciec czy powaznych ingerencji. bardzo ponoc pomaga rowniez kobieta w czasie menopauzy oraz kobieta ktore od zawsze mialy problem z estetyka tych miejsc. Ja polecam:)))

Gość gość
ooo, a ile to kosztuje? i gdzie to można zrobić?

Gość Meduza111
Ja mam duza zmiane po porodzie i nie dziwi mnie pytanie jak te miejsca tam wygladaja po takiej masakrze. ja bylam zmuszona zrobic zabieg bo wszystko sie wyciagnelo zwiotczalo szczerze mowiac i czulam sie nieatrakcyjna na calym ciele. Zrobilam zabieg Monalisa Touch zabieg jak kazdy inny na twarz w moim odczuciu a efejty rewelacyjne, o obwislosci nie ma mowy pieknie wszystko sie ujedrnilo i wszystko wyglada lepiej niz przed porodem.

Gość tfvvvvvv
ja niedawno rodziłam 2 raz i mam ciaśniej niż przed.. byłam mocno nacinana i lekarz tak mnie pozszywał, że podczas igraszek czuję się jak bym pierwszy raz to robiła...zła jestem o to...najlepiej było po 1 porodzie..teraz jest do kitu..

Gość gość
wy serio podstawiacie lusterka i ogladacie? Nie wyobrazam sobie.

Gość gość
czego sobie nie wyobrażasz ? Oglądać własnego ciała ? :O Musisz być beznajdziejna w seksie, taka zablokowana skoro nawet własne ciało jest dla ciebie tabu. Współczuję ci. Szczerze :O

Gość Merlinka64
Moja po porodzie zupelnie sie zmienila wszystko zrobilao sie luzne do tego okaleczone bo peklam i musialam byc szyta calkowita katastrofa. Na szczescie mam kochajacego meza ktory bardzo mnie wspieral i pomogl umozliwil zrobienie zabiegu monalisa, bardzo sie kochamy a to byl prezent dla nas dwojga, rezultaty super, jakbym nie rodzila.