Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A jak wygląda twoja po porodzie?

Polecane posty

Gość gość
Fakt, paskudztwa , to ja w takim razie mam cudną waginę a nie wiedziałam o tym aż do dzisiaj :D. Ktoś tu się dziwi że srom młodej dziewczyny będzie różnił się od tej 70 latki :D. Pewnie że jest różnica. Młoda dziewczyna ma jędrną skórę, starsza pani ma tą skórę jednak naciągniętą, srom bardziej przypomina węższy, zwiędnięty a wargi sromowe są bardziej wyciągnięte , jedyne co się nie starzeje to pochwa w środku i łechtaczka ale wargi sromowe i cały srom owszem.

Gość gość
Liznąłbym 6 i 21, 19 tki bym się nie tknął bo nie lubię jak kobieta ma jaja a na widok 28 spieprzałbym gdzie pieprz rośnie. Na widok reszty odwracam wzrok bo nie chcę tego pamiętać , w końcu życie trwa dalej

Gość gość
Dajcie spokój, każdy ma co ma, w końcu nie tym człowiek je i myśli jak to się mówi a żeby martwić się tak kroczem? Myślałam że tylko faceci mają z tym Problem (no niektórzy mają powody ;) ) ale kobiety? Ważny jest tyłek, uda, piersi a nie kurcze kawałek skóry na dole. Jak jest pochwa to facet nie powinien narzekać .

Gość smutna z nr 28
dobrze ze mam stałego partnera, bo teraz bym sie nie przełamała zeby na nowo się przed kimś rozebrać:/

Gość gość
Ale tu chyba jakies gimbusy sie wypowiadają! Smutna z 28, to jest normalna, c*pka, i nawet jak się rozstaniesz z facetem, nie daj sie wpędzić w kompleksy. Mój facet powiedział, że jemu z kolei nie podobają się takie jak 6, 10, 13 czy 14, bo wyglądają za bardzo jak małej dziewczynki.

Gość smutna z nr 28
Może masz racje, mój facet też tak mówi, mówi że podoba mu się taka jaka jest, ale kurcze jak czytam co ludzie mówią to wpadam w depresję, dbam o siebie, jest ogolona ma ładny kolor i jest czysta, mam zgrabne ciało, mam ładną pupę, talie, piersi, ale przez tą c*pkę od początku ciężko było mi się rozebrać, dziękowałam Bogu za faceta który ją polubił :( ale przez takie komentarze znów popadam w kompleksy i jak sobie przypomne co ludzie na forum piszą to przez to nie chce dawać sie dotykać facetowi

Gość gość
Kochana, włącz sobie "zapach kobiety" gdzie w samolocie Al Pacino mówi o c*pce :) Od razu ci przejdzie :) I nie zawalaj sobie udanego życia seksualnego z powodu wyglądu c*pki!

Gość smutna z nr 28
dziękuje Ci za miłe słowa :) to bardzo ważne dla mnie że jednak są osoby które patrzą na to pozytywnie

Gość gość
Zapach Kobiety - Al Pacino - Scena w Samolocie. To był znawca kobiet!

Gość gość
Mnie się tam 28 podoba, jest taka soczysta , moja dziewczyna też taką ma i odrazu jak ją zobaczyłem, poczułem się bogatszy i jakoś odrazu mi coś kazało się w nią zanużyć :P, reszta to jakieś takie bez życia albo styrane życiem (sorrki ale tylko to mi się nasuwa) a 28 własnie jest taka jak kwiatek albo dojrzała , słodka śliwa co juz sama pęka i wystaje pestka .....mnnnniiiaam ;). 18 i 16 już za to nie w moim typie ale to tylko mój gust.

Gość gość
moja to 4, te co im warg nie widać to jak u dziewczynki:p

Gość jestem tu pierwszy raz :) :)
ja mam 6

Gość jestem tu pierwszy raz :) :)
jak u dziewczynki,ale wolę to niż 28

Gość smutna z nr 28
"gość Mnie się tam 28 podoba, jest taka soczysta , moja dziewczyna też taką ma i odrazu jak ją zobaczyłem, poczułem się bogatszy i jakoś odrazu mi coś kazało się w nią zanużyć , reszta to jakieś takie bez życia albo styrane życiem (sorrki ale tylko to mi się nasuwa) a 28 własnie jest taka jak kwiatek albo dojrzała , słodka śliwa co juz sama pęka i wystaje pestka .....mnnnniiiaam . 18 i 16 już za to nie w moim typie ale to tylko mój gust." Twoja dziewczyna ma prawdziwy skarb przy sobie ;)

Gość gość
E tam numer 6 to czułbym się jak pedofil, Zero seksu w takiej c*pce, zwykła mysz bez tego seksownego środka

Gość gość
Ja wole żeby warg nie nbylo widać - wygląda oblesnie tam gdzie one są widoczne. Wole moje, jak u dziewczynki czyli 6 niż wszystko wiszące wystające...

Gość gość
To chyba jednak faceci wolą takie kwitnące c*pki, a kobietki wola mieć jak u dziewczynki - może to problem akceptacji kobiecości?

Gość smutna z nr 28
Wydaje mi się ze za bardzo porównujemy się z tymi laskami z filmów dla dorosłych :P cycki jak baloniki aż jak patrze na swoje (mimo że kształtne i pełne i jędrne to w kształcie łezki - bo taka natura przecież) do tego na dole taz mam inaczej niż one i zaczynam sobie wmawiać że to ja jestem inna, nie taka jak powinnam.

Gość gość
Te na filmach mają często po operacjach plastycznych zmniejszana warg, więc to też nie natura :)

Gość gość
O jaki temat ;). Ja też jestem mężem wiecznie udręczonej żony której nie podoba się to i owo. Moja żona ma tą c*peczkę nadzianą (żona nienawidzi jak tak mówię ) i przepraszam za wyrażenie ale wszystko staje mi dęba jak ją widzę ;). Żona wolałaby mieć chyba taką jak ze zdjęć z dzieciństwa tylko że ja wtedy bym jej nie tknął . Sama dziurka to za mało, musi być jeszcze coś dla oka na zewnątrz a tym czymś jest właśnie to nadzienie :D. Pozdrawiam panie dobrze wyposażone i dziwię się że niektóre tu są smutne.

Gość smutna z nr 28
oo kolejny Pan którego już lubię :D

Gość gość
gośc z 23:15 dobrze mówi :)

Gość ja mam cipke jak u dziewczynki
jak to piszecie i to mnie zniesmacza:O Mam schowane wargi i lechtaczke, nic mi nie wystaje, depiluje sie na zero, wiec pewnie wedlug was wyglad mojej c*pki jest dzieciecy. Mojemu mezowi sie podoba, mialam partnerow wczesniej i tez byli zadowoleni, ale powiem szczerze, ze teraz nabralam kompleksow:O Ja uwazam, ze kobiecie lekko wargi sromowe powinny wystawac, ale lekko, a nie tak, ze zwisaka a lechtaczka przypomina mikro penisa:O Tak czy siak fajne, ze porownuje sie mnie do malej dziewczynki, a mam 27 lat:O Ja chyba jakbym miala miec nowego partenra to bym sie nie depilowala skoro c*pka bez wystajecego czekogolwiek to c*pka dziecka.

Gość gość
No sorry, ale żadna z przedstawionych na rysunku c*pek nie wygląda jak z mikro-penisem. za to odpowiedzialna jest już wielkość łechtaczki, a tego na rycinach za bardzo nie widać. Powiem tak - nie martw się wyglądem swojej c*pki, najważniejsze, że mężowi się podoba :) Ja sama wolałabym mieć bardziej "dyskretną" c*pkę, ale mój akurat uwielbia moje lekko wystające motylki :)

Gość gość
6 lub 10 ale okropne te pipy niektóre na fotach

Gość gość
Brrr 18 feee!!

Gość gość
piszcie dziewczyny jakie macie c*peczki

Gość gość
gość 20:07 to chyba jakiś "erosoman"

Gość gość
Ja tam wolę jak kobietka ma co pokazać czyli żadne dziecięce kształty, lepiej jak pipka ma wystający języczek . Dodam że miałem kiedyś dziewczynę bez warg małych, dosłownie nic tam nie wystawało tylko kreska i jak się rozchyliło to trochę były widoczne wargi mniejsze i zaraz dziura, oblesne to było bo pipka ma mieć zamknięte wrota które trzeba najpierw rozgrzać, rozchylić i lubię jak te wargi mniejsze są śliskie i połyskują . Mnie podobają się wystające ale bez przesady a te bez widocznych warg są aseksualne.

Gość gość
"pipka ma mieć zamknięte wrota które trzeba najpierw rozgrzać, rozchylić i lubię jak te wargi mniejsze są śliskie i połyskują . Mnie podobają się wystające ale bez przesady a te bez widocznych warg są aseksualne." xxxxxxxxxxxxxxxx Ciekawe jest to co mówisz. Jedyne co mnie drażni w wypowiedzi, to "powinna". Tu nie ma powinności, nie ma się wpływu na kształt c*pki, a narzucanie norm kończy się frustracją tych, co norm nie spełniają. Takie masz preferencje i tyle. P.S. Moja to numer 5.