Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w mężczyźnie, o 10 lat starszym.

Polecane posty

Gość gość

Zakochałam się w mężczyźnie o 10 lat starszym , ja mam lat 16 a on 26. Uczęszczam do klubu sportowego, a on jest moim trenerem, lecz nie trenerem klubu tylko pomocnikiem trenera. Znamy się około 3 miesięcy , widzimy się dzień w dzień na treningach, na początku nie zwracałam na niego uwagi , lecz po paru tygodniach zauważyłam że on się ciągle kręci w okół mnie , zaczęliśmy rozmawiać i razem trenować. Spojrzenia , uśmiechy i takie głupie bajerki z mojej i jego strony. Niedługo obóz na którym on też bd. Jest bardzo w porządku , wiem że jest wolny.. tylko ten wiek. Wiem że dziwnie to może wyglądać i brzmieć, ale naprawdę poczułam coś do niego , nie wiem jak się zachować w stosunku do niego, czy powiedzieć mu o tym i jak to powiedzieć . Wydaje mi się że on tez się mną zainteresował bo przykuwa bardzo dużą uwagę co do mojej osoby. Pomóżcie!

Gość gość
zaproponuj mu seks może coś wtedy z tego wyjdzie.

Gość gość
To tragedia :-D

Gość gość
Jaka tragedia ?! On jest o 10 lat starszy, ja na swój wiek jestem dojrzałą osobą :) . Dobrze się dogadujemy , i nie chodzi tu o seks haha.

Gość gość
Zapytaj swoją mamę co o tym sądzi. Ja nie byłabym szczęśliwa gdyby moja nastoletnia córka przyprowadziła do domu chłopaka, który , nie oszukujmy się myśli raczej o poważnym związku i seksie, a Ty - szkoła, rozrywki, za wcześnie moim zdaniem, nie podołasz roli żony i matki. Jeżeli chcesz z nim być nie idź do łóżka bo może być dramat.