Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trampolina- jaka?

Polecane posty

Gość gość

Chce kupic corce 3 l trampoline, zalezy mi zeby byla bezpieczna ale nie mam pojecia jakiej wielkosci i firmy. Nie chce zeby byla jakas malutka bo ma posluzyc przez kilka lat a moze i ja bym troche poskakala;) wiec musi miec obciazenie spore. Na alegro jest strasznie duza rozbieznosc cenowa. Ktora wybrac? Jaka wielkosc bedzie w sam raz?

Gość Pewna Pani Drugiej Pani
Trampolin na rynku jest bardzo dużo i zakres cenowy również. Ja jestem zdania, że najlepiej wybierać ceny pośrodku. Te najtańsze trampoliny mogą być po prostu słabe (a ma przecież służyć kilka lat). Osobiście zwracaliśmy uwagę na dopuszczalne obciążenie (nie warto brać tych poniżej 150 kg), ciężar trampoliny, wielkość i siatkę (wzięliśmy zewnętrzną i jesteśmy zadowoleni z niej, bo jest więcej miejsca). Zdecydowaliśmy się na Athletic24, sprawdzona przez znajomych i przez nas teraz. My mamy rozmiar 427 (2 dzieci i spory ogród), ale dla Ciebie powinna wystarczyć 366. My właśnie tutaj kupiliśmy: http://trampoliny.pl/trampoliny-ogrodowe-366cm-12ft/19-athletic24-366-cm-trampolina-ogrodowa-z-siatka-zabezpieczajaca.html