Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @ANASTAZJA @

Ciąża z kochankiem .Jak usunąć w bezpieczny sposób ?

Polecane posty

Gość gość
I co z tego, że mąż liczyć umie? Moja siostra urodziła się wcześnie, bo w 7 miesiącu od poczęcia. Na prawdę myślisz, że dzieci rodzą się dokładnie po 9 miesiącach? W końcu jesteś matką i takie rzeczy powinny być Ci wiadome. A jak ci się poszczęści to dziecko będzie siedziało w twoim brzuchu i 10 miesięcy. Wiele zależy od Ciebie.

Gość szybko usuniesz na woman
on web:) to pewny sposób, nawet nie poczujesz, że byłaś w ciąży, usunie ci zarodek będzie to wyglądsało jak zwykły okres:) tylko szybko, śpiesz się, bo im zarodek większy to może boleć, ale nie ma niebezpieczeństwa, zażywasz kilka tabletek i po ciąży:) wysyłają do 9 tygodnia ciąży, ale zawsze można później tylko podwójną dawkę bierzesz:) szybko wrócisz dos iebie, tylko po np tygodniu idż do gina i powiedz, że cię coś w środku boli niech sprawdzi czy się całyt zarodek wyszedł, ale nie przyznawaj się, że brałaś tabletki na poronienie, tylko że cię w środku boli a jak pozna, że był zarodke to udawaj zaskoczoną i w szolu, bo nie wiedziałaś że byłaś w ciąży:) ALBO kup gazetę lokalną i szukaj ogłoszeń typu "ginekolog, zabiegi" :ginekolog pełen zakres" "ginekolog wywoływanie miesiączki" i też będzie szybko

Gość gość
Kurde ludzie czy wy sobie zdajecie sprawę co chcecie zrobić temu jej mężowi? Chyba nie ma obrzydliwszej podłości dla faceta niż wrobić go w wychowywanie nie swojego dziecka. Prędzej czy później i tak się wyda, bo np. grupa krwi się nie będzie zgadzać albo wyskoczy jakaś choroba genetyczna. I co? Facet się dowie, że jego np. dziesięcioletnie dziecko nie jest jego? Wyobrażacie sobie coś takiego? A dziecko? Nagle zostanie bez ojca? No myślcie trochę zanim coś napiszecie, poza tym autorka i mąż to mogą być np. blondyni a dziecko urodzi się brunetem o rysach twarzy kochanka....

Gość @ANASTAZJA @
gość 13:54 Urodziłam w 37 tygodniu więc zdaję sobie sprawę, że nie wszystkie ciąże trwają równo 9 miesięcy. Jednak gdy mąż zachciałby towarzyszyć mi przy jakieś wizycie gdy będzie w pl to przecież dowie się przez usg który to tydzień. Gdy byłam w ciąży to na poród specjalnie przyjechał i wiedzial w którym tygodniu ciąży urodziło się nasze dziecko ! Ciężko będzie to ukryć .Dla mnie to niemożliwe

Gość marżolena20l
ja też jestem w ciąży ale mam 16 lat , tez chce sie pozbyc, nie znam ojca

Gość robertflash
Dodałem nick bo widać jest z tego większa dyskusja. @ANASTAZJA @ Przecież wiadomo, że lekarz nie określi dokładnie w którym tygodniu ciąży jest dziecko. A i całej prawdy mówić nie musi jeśli z nim wcześniej porozmawiasz. Wbrew pozorom wielu lekarzy godzi się na praktyki wrabiania mężów w dziecko tym bardziej, jeśli są pro-life i wiedzą, że kobieta mogła usunąć dziecko a zamiast tego pozwala mu żyć. A poza tym to twoja decyzja czy chcesz iść na USG. Możesz się zachowywać lekko znerwicowanie i powiedzieć, że nie chcesz iść na USG "bo tak" (na facetów to działa, bo wiemy, że kobiety naprawdę trudno zrozumieć. Szczególnie podczas ciąży lub okresu). Tylko nie przesadzaj, bo mąż naprawdę się zorientuje, że coś jest nie tak, a ty jesteś podenerwowana z jakiegoś powodu. @gość 2013-06-20 20:19:16 A zdradzenie przez kobietę nie jest niby podłością? Widać, że facetem nie jesteś, bo nie wiesz co jest dla faceta prawdziwą podłością. Jak autorka wpadła i zachowała się nieodpowiedzialnie to niech idzie na całego i niech podli się dalej z innym kochankiem. Szansa na to, że grupa krwi się nie będzie zgadzać jest nie wielka, bo prawie wszyscy w Polsce mamy grupe krwi A lub 0, a nawet jeśli oboje rodziców miałoby A to są chromosomy recesywne które mogą dać początek grupie 0. Co do koloru włosów to jest to rzeczywiście największy szkopuł. Bo dwóch blondynów nie może mieć ciemnowłosego dziecka. Jednak podejrzewam, że autorka i jej mąż nie mają całkowicie jasnych włosów (bo takie posiadają jedynie 2% społeczeństwa). Jednak jeśli autorka i jej mąż są takimi wyjątkami to... nie mam na to kontrargumentu. Genetyki nie zmienię, więc zostawiam wolną rękę i litość autorce.

Gość @ANASTAZJA @
robertflash właśnie, że usg -dobre usg potrafi z dokladnością ocenić wiek ciąży . Może się pomylić o tydzień lub dwa ale ja już wchodzę w 5 tydzień a mąż jeszcze nie przyjechał.... Jeśli za 2 tygodnie dojdzie do rzekomego zapłodnienia to caly "proces" zagnieżdzenia itp. trwa około tydzień do tego czasu będę już w 8 tygodniu .A co jak mąż przyjedzie w połowie lipca bo mówił , że może przyjechać i dopiero za 3 tygodnie.Wtedy ciężko będzie te 8 bądz i więcej tygodni "ukryć" przy Jego kolejnej wizycie w Polsce. Jest różnica ogromna między 10 tyg ciąży a 18 tc !! Nie sądzisz ? Boję się aborcji farmakologicznej bo trochę się naczytałam do tej pory i naprawdę nie wiem co robić .

Gość w łeb sobie
strzel

Gość gość
jak się rozkłada p***ę przed obcym facetem to sie zabezpiecza głupia babo, tylko nie pieprz, że to wpadka, bo w naszym kraju ciemnota nie umie się zabezpieczać a później zwala, ze to wpadka

Gość gość
ja p*****le.. trzeba bylo sie nie puszczac ;/ teraz bedziesz zabijac niewinne dziecko bo sie r****c chcialo ? kobieto !!!!! nie sory nie kobieto... szkoda słów na takie coś... rozumiem usunac dziecko jak jest chore albo jak jest zagrozenie zycia.. ale k***a zdrowe normalne dziecko usuwac bo c*psko zaswedzialo ? mialas odwage sie puszczac to miej odwage urodzic dziecko i przyznac sie mezowi !!

Gość gość
a kochanek wie o ciąży?

Gość ja wiem,zeto podle
ale moze rzeczywiscie jakos mezowi nasciemniaj. moze sie uda,nie musisz go brac na usg,chodz sama,przeciez masz dziecko,niech on z dzieckiem siedziw domu. Nie mozesz np.umowic sie na cc?mozesz wtedy mezowi nasciemniac. A kiedy on byl ostatnio?w kwietniu?ile tygodni przed tym zanim wpadlas z kochankiem?

Gość gość
przesancie najezdzac na autorke, zrobila glupote, ale tez miala pecha z ta ciaza. nie rozumiem tych tekstow "inni staraja sie latami, a ty chcesz usuwac!" - przeciez od tego, ze ona urodzi, nie wyleczy sie czyjas bezplodnosc, prawda? Szybka aborcja farmakologiczna to chyba jedyne wyscie, zamow przez internet albo wyjedz za granice o ile to mozliwe. I lepiej zrob to teraz zeby dojsc do siebie zanim maz wroci. No i daj sobie spokoj z tym kochankiem...

Gość hekla
Zdecydowałaś się, aby pójść do łóżka z facetem co było równoznaczne z tym, że możesz zajść w ciążę. Seks = 99% prawdopodobieństwa, że zajdziesz w ciążę. Trzeba być odpowiedzialnym jeśli się idzie do łóżka. Dziecko to nie jest pieprzyk, który ci się nie podoba i możesz go usunąć... Trzeba było się wstrzymać jeśli nie chciałaś mieć dziecka! Trudno, taka prawda. Zabezpieczenie to g*wno, nie ma 100% pewności i ZAWSZE można zajść w ciążę, więc teraz będziesz TCHÓRZEM jeśli usuniesz to dziecko... Wzięłaś na siebie odpowiedzialność to podołaj.

Gość ja wiem,zeto podle
o jezus!i co teraz te wasze jady,ze do lozka poszla itd. Przeciez ONA to wie!:D:D Jest ciaza,maz nic nie wie i co teraz ona ma zrobic?czas cofnac? jak ja kocham takie rady i wymadrzania sie!stalo sie i koniec.

Gość hekla
Skoro wie, że jest w ciąży to dlaczego nie chce urodzić?TCHÓRZ i tyle. Rozumiem gdyby została zgwałcona, ale sama tego chciała.

Gość ja wiem,zeto podle
no ale co ma g***t jesli chodzi o dziecko!dziecko ani z g****u ani z bzykania z kochankiem nie jest winne. Ale ja nie oceniam autorki,zrobi to co bedzie uwazac za sluszne

Gość gość
i tak kończą wszystkie małżeństwa na odległość. Nie dziwię sie autorce bo sama bym zdradzała gdyby mąż pracował na emigracji.Ciekawe czy mąż autorki jest jej wierny :P

:O to dalej zwlekaj!!!!!! naczytałaś się głupot an internecie, aborcja farmakologiczna to najlepsze i najszybsze wyjście dla Ciebie! Na tym etapie ciąży to tylko chwilę pokrwawisz i tyle!

Gość gość
Znajac zycie na emigracji od podszewki to z duza doza prawdopodobienstwa nie.

Gość gość
Jakie tu wszystkie święte matrony....

Gość gość
mózg sobie usuń idiotko .Dziecko nie jest winne temu, ze mamusia miała chcice i rozkładała przed każdym nóżki

Gość Oj dzieci dzieci naiwne
Tyle, że skrobankę i romans da się ukryć. Ojcostwa w dzisiejszych czasach raczej nie. Są testy DNA, a wmawianie facetowi, że dziecko jest wcześniakiem urodzonym w 7 miesiącu w momencie, gdy neonatologię mamy na tak wysokim poziomie, to po prostu śmieszne! Lekarza pewnie też uda się oszukać, że donoszone dziecko urodziło się jako wcześniak w 7 miesiącu i powinno leżeć 2 mce w inkubatorze?

Gość gość
poza tym wywłoko powinnaś przyznać się mężowi czy coś ... mam nadzieje że mężuś zdradza cie calutki czas

Gość gość
dzieci naiwne , no chwileczke jak chciało jej się p*******ć, to teraz niech ma odwagę ponieść konsekwencje swoich czynów!!!

dokładnie! przecież to różnica 8 tygodni , czyli DWÓCH MIESIĘCY! Ludzie! Tego się nie da ukryć! Tym bardziej jak facet za granicą, może i jakimś cudem mąż na początku się nie kapnie, ale otoczenie autorki NA PEWNO TAK! Kobiety nie są głupie, zaczną się domysły, pytania, skojarzenia, że chłop za granicą a autorka wpadła z kochankiem... to bardzo szybko wyjdzie! Co niektóre tutaj się chyba za dużo telenowel naoglądały, gzie prawda o ojcostwie wychodziła 20 lat później:O a to nie film a życie!

Gość Oj dzieci dzieci naiwne
A dlaczego niby ma ponosić konsekwencje? Bo ty tak chcesz? Popełniła błąd, miała pecha, wpadła. Zdarza się. Teraz po to ma rozum, żeby się z tego bagna wygrzebać. Tutaj same święte matrony siedzą, co popędu seksualnego nie mają, nóg nie rozkładają i błędów w życiu nie popełniły. Do czasu. Życzę wam doświadczeń zmieniających poglądy:P

Gość gość
serio szukasz informacji na forum? jak chcesz to znajdziesz, to nie takie trudne.

Gość ??!
Kobieto nie zabijaj niewinnego dziecka. Nie niszcz sobie życia aborcją...