Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @ANASTAZJA @

Ciąża z kochankiem .Jak usunąć w bezpieczny sposób ?

Polecane posty

Gość gość
jeśli widzieliście się w kwietniu i był seks to możesz mu powiedzieć , że zaszłaś w ciąże wlaśnie wtedy . Ewentualnie dodasz pare tygodni. Ktrego kwietnia uprawialiście ostatni raz seks ?

Gość gość
duże prawdopodobieństwo że uwierzy ! Nie usuwaj !! Jaki typ urody ma twój mąż i kochanek ? Jesli podobny to nie wyjdzie na jaw zdrada poprzez kolor oczu lub wlosów .Zastan ow się bo aborcja może cię zniszczyć psychicznie !

Gość gość
kobieca moralnosć a tyle się na facetów narzeka nikt nie doradza by powiedziała mężowi prawdę, po co niech będzie z kobietą która go oszukuje, co za ludzie...

Gość gość
a co jak usuniesz a mąż za jakiś czas cie zostawi dla innej ? Skąd wiesz czy cie tam nie zdradza .Wiadomo że brzucha do domu nie przyniesie a Ty chcesz zabić dziecko tylko dlatego by mąż cie nie zostawił .Jesli zechce to znajdzie inny powód by odejśća ty zawsze będziesz miala swoje dziecko przy sobie

Gość gość
a co jak usuniesz a mąż za jakiś czas cie zostawi dla innej ? Skąd wiesz czy cie tam nie zdradza .Wiadomo że brzucha do domu nie przyniesie a Ty chcesz zabić dziecko tylko dlatego by mąż cie nie zostawił .Jesli zechce to znajdzie inny powód by odejśća ty zawsze będziesz miala swoje dziecko przy sobie

Gość gość
bardzo kochasz swego mężą, pozazdrościć takiej "żony"

Gość @ANASTAZJA @
kochanek nie wie o ciąży .. Zamówiłam na women on web a wcześniej odpowiedziałam na pytania ..Gdy podałam, że nie jestem pewna co do aborcji to mnie cofnęli do strony glownej A czy może któras z was się orientuje czy te tabletki poronne zostaną dostarczone do mnie zupełnie anonimowo czy pakunek jest rozpoznawalny ? Dziekuję za informacje