Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @ANASTAZJA @

Ciąża z kochankiem .Jak usunąć w bezpieczny sposób ?

Polecane posty

Gość @ANASTAZJA @

Witajcie. Na samym początku zaznaczę , że nie chcę być wyzywana ani osądzana .Zacznę od początku.. Jestem mężatką od 4 lat . Mąż od niemal początku pracuje w Belgii .Widzimy się średnio co 2-3 miesiące. Ja zostałam w Polsce i wychowuję nasze 2 letnie dziecko . Od prawie roku mam romans z żonatym mężczyzną . Kilka dni temu dowiedziałam się, że jestem w 4 tygodniu ciąży. Mąż był w Pl ostatni raz w kwietniu i ma przyjechać w lipcu na cały miesiąc . Do tego czasu chciałabym usunąć ! Ale jak ? Pomóżcie mi bo zwariuję .Gdy się dowie to odejdzie a nie chcę tego.

Gość stop zelaza z glina
i tak odejdzie

Gość gość
Idz do gina po tabletki

Gość @ANASTAZJA @
a dlaczego i tak odejdzie ?

Gość gość
Szczerze nie zazdroszcze , ale co tak z premedytacja chcesz zabic swoje dziecko bo boisz sie że maż odejdzie a co z Twoim dzieckiem w brzuchu wiesz gdzie pojdzie ??? Na śmietnik jako odpad .Kobieto czym Ty myslałas !!!! nie wiesz skąd sie dzieci biora ?

Gość gość
Poszukaj w lokalnych gazatach, pelno jest ogloszen typu przywracanie miesiaczek

Gość gość
kobieca moralność nie przestaje mnie zadziwiać

Gość stop zelaza z glina
bo do zdrady dolozysz morderstwo

Gość gość
Sama się usuń. Będzie o kolejną puszczalską i nieodpowiedzialną babę mniej. Chciało Ci się r****ć z innym to teraz się tłumacz z brzuszka ;)

Gość gość
Myślę że to prowo , ale czego oczekujesz że podamy Ci adres gdzie zamordowac dziecko ??? Chyba ze twojego pokroju p***y to ci dadza adresy , jestem w szoku !!!

Gość @ANASTAZJA @
gość ale jakie mi lekarz w pl może przepisać tabletki ? Chodzi ci o te 72 h po ?

Gość @ANASTAZJA @
gość ale jakie mi lekarz w pl może przepisać tabletki ? Chodzi ci o te 72 h po ?

Gość gość
Zaraz mnie zjada ze ci doradzam ale poszukaj sobie jest mnustwo ogloszen w necie, giekolodzy przeciez maja dostep do takich tabletek, glosno sie o tym nie mowi ale co drugi mose ci przepisac ci tabletki poronne

Gość gość
Wejdz na women on web i zamow.

Gość @ANASTAZJA @
Dziękuję.

Gość @ANASTAZJA @
Dziękuję.

Gość gość
Skad jestes

Gość gość
Niech Ci mąż załatwi aborcje za granicą xD

Gość gość
zaszłaś to urodź będzie fajny człowiek z planowanych się nie rodza fajni ludzie tylko z nieplanowanych

Gość gość
nie idz do ginekologów z ogłoszeń z gazet bo niewiadomo na kogo trafisz, najlepiej poczytaj opinie w necie, albo http://www.legalna-aborcja.pl/index.php a najlepiej nie usuwaj bo bedziesz miała to dziecko na sumieniu całe życje, mówisz nie chce by mąż odeszedł ale z jakiegoś powodu go zdradziłaś, niewiem co cię trzyma przy nim może pieniądze nieważne, wiem jedno jak ludzie się kochają to się nie zdradzają, pomyśl o tym dziecku ono nie jest niczemu winne, a ojciec tego dziecka wie że jesteś w ciąży?

Gość gość
nie idz do ginekologów z ogłoszeń z gazet bo niewiadomo na kogo trafisz, najlepiej poczytaj opinie w necie, albo http://www.legalna-aborcja.pl/index.php a najlepiej nie usuwaj bo bedziesz miała to dziecko na sumieniu całe życje, mówisz nie chce by mąż odeszedł ale z jakiegoś powodu go zdradziłaś, niewiem co cię trzyma przy nim może pieniądze nieważne, wiem jedno jak ludzie się kochają to się nie zdradzają, pomyśl o tym dziecku ono nie jest niczemu winne, a ojciec tego dziecka wie że jesteś w ciąży?

Gość gość
Nie bede komentowac zdrady i proby aborcji ktora jest nielegalna, ale zamiast szukac tabletek ktore moglyby ci zaszkodzic albo kliniki ktora moglaby ci zrobic krzywde to pouprawiaj seks ze swoim mezem w lipcu i powiedz mu ze zaszlas z nim w ciaze. Chyba nie bedzie sceptyczny skoro zna swoja zone i wierzy ze ona by go nie zdradzila (czyli nie bardzo zna).

Gość gość
własnie własnie tak zrób powiedz mu ze to jego

Gość Dawid Webb
a dlaczego chcesz usuwac?

Gość @ANASTAZJA @
tylko , że mąż przyjedzie za 3 tygodnie i wtedy będę już w 7-8 tyg i jak mu potem powiem , że to jego ? Przecież liczyć umie

oj kobieto kobieto włącz myślenie i dzwoń po ogłoszeniach ,,przywracanie miesiączki"

Gość mi osobiscie
niech ci kochanek pomoże : może ci zasadzić kopa w brzuch aż ci kicha d**ą wyjdzie ewentualnie niech cie ze schodów zrzuci zawsze jest prawdopodbieństwo ze oprocz płodu również siebie zutylizujesz i mąż bedzie szcześliwy :) ps. jak sie postarasz mozesz tez zabić swoje 2 letnie dziecko po co ma ci przeszkadzać?

Gość Dawid Webb
milczenie jest zlotem? potrafisz przemilczec skrobanke i romans nie potrafisz przemilczec ojcostwa? :D

Brak mi słów .... kobieto, inni starają się latami ! A Ty chcesz usunąć tą małą istotkę ?! Po****na jesteś za przeproszeniem. Trzeba było myśleć wcześniej, zanim zaczęłaś się puszczać. ;/

Gość gość
Skoro nie chcesz i zakładam że nie chciałaś aby mąż Cię opuścił to dlaczego zdradzałaś? - to jest cena jeśli robiłaś to dla przyjemności.