Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnanannana

Czy miał ktoś coś takiego? ból żuchwy

Polecane posty

Gość nnanannana

od jakiegoś tygodnia mam silne bóle żuchwy ,ktore pojawiaja sie nagle i trwają jakieś 15 minut. to są bardzo silne bóle , takie nie do wytrzymania wrecz :O nie ma o chyba zwiazku ze stawem bo jak ruszam szczeka czy cos jem to nic mnie nie boli. ale jak np wieje wiatr , a po tyj wróce do domu i np napije sie herbaty czy czegoś ciepłego to wtedy sie zaczyna :O Co to może być? to jest naprawde uciazliwe bo boli strasznie ... byłam u dentysty to nie wiedział co to moze być ,ale zęby mam zdrowe ...

Gość gość
Idź do neurologa, może daje Ci w kość nerw trójdzielny twarzy.

Gość MalaMi82
Zapalenie nerwu trojdzielnego-wspolczuje tez to mam idz do lekarza i to szybko bo mozesz dostac paralizu twarzy

Gość gość
Mialam tak i zrobili mi w koncu resonans wyszlo ze mialam wode w stawie skroniowo-zuchwowym Leczenie farmakologiczne

Gość nnanannana
też własnie myślałam o neurologu bo już mnie to zaczyna martwić :O oby mi tylko coś na to poradził bo mam wrażenie ,że te bóle są coraz dłuższe i częstsze :O tylko wyczytałam w necie ,ze neuralgia trwa krotko ,a u mnie to jest 15 min-30 ,ale pewnie macie racje ,że to coś z nerwem tez mi sie tak wydaje....

Gość gość
Nie stawiaj sobie diagnoz z internetu, tylko idź do lekarza. Koniecznie, zanim ból będzie ciągły dzień i noc. To nic przyjemnego, nie zwlekaj. Po prostu jutro idź. I daj znać. Trzymam za Ciebie kciuki.

w moim przypadku byłby to nerwoból lub przewianie. ale idź do lekarza. ludzie, czemu nie chodzicie do lekarza tylko pytacie internetów? drożej Wam wyjdzie odkręcanie tego co sobie narobicie diagnozując się w ten sposób.