Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkowa_mamba

odchudzanie!

Polecane posty

Gość malinkowa_mamba

hej dziewczynki, w tydzień muszę pozbyć sie boczków... nie chodzi i całkowita likwidacje tylko tak hmm no, żeby było widać, że mi troszkę spadło... bo jak ubiorę sukieneczkę to niestety się odznaczają... jakies szybkie sposoby? :)

Gość gość
A w co tę sukieneczkę ubierasz i po co? Zimno jej?

Gość boleczka
Musisz wykonywać ćwiczenia z hula – hop. Systematycznie robione pomogą ci pozbyć się „boczków”. Do tego jakaś dieta i ewentualnie preparaty wspomagające odchudzanie. Ja sama stosuję dokładnie takie tabletki http://dermalab.pl/130,slimette.html i mi one pomogły pozbyć się 9 kilogramów w ciągu kilku tygodni.

Gość gość
ubiorę na siebie sukieneczkę... dziękuję boleczka :) a w jakiej cenie są te tabletki? i na receptę czy nie? :)

Gość gość
Jak tylko boczki masz grube a reszta ciala jest OK, zrob sobie serie zabiegow liposukcji ultradzwiekowej. Bedziesz miala pare cm mniej w obwodzie :)

Gość gość
a macie jakieś jeszcze? :) bo ja mam ten sam problem jak malinkowa_mamba

Gość gość
Włożysz na siebie co najwyżej. Albo ubierzesz SIĘ w sukienkę. Ubrać możesz choinkę co najwyżej.

Gość gość
jejku, dajcie dziewczynie spokój z tym "ubieraniem", pomyliła się i to wszystko chyba tutaj chodzi o temat odchudzania a nie jak ktoś napisał czy zakłada sukienkę czy ubiera... a jesli chodzi o chudnięcie to ja biegałam sobie codziennie wieczorkiem i dodatkowo piłam duzo wody no i jedzonko 5 razy dziennie w małych ilościach, pozdrawiam i życze powodzonka w chudnięciu :)

Gość gość
Cześć Dziewczyny :) Musicie wiedzieć, że aby się skutecznie odchudzić (i generalnie żeby przeprowadzić skutecznie większość kuracji) najpierw należy oczyścić organizm. Dlaczego? W zależności od stylu życia może być w naszym organizmie cała masa śmieci, które blokują w nim naturalne procesy. Eliminacja słodzików, pestycydów, konserwantów i sztucznych barwników pomoże oczyścić się organizmowi. Te elementy mogą powodować tycie, ponieważ blokują wątrobę. Jeśli wątroba jest zajęta przetwarzaniem dużej ilości toksyn, ciało szybciej odkłada tłuszcz, gdyż wątroba nie ma czasu na jego metabolizm i nie jest w stanie korzystać z tłuszczu jako źródła zmagazynowanej energii. W rezultacie nie tylko przybiera się na wadze, ale uniemożliwia się sobie jej skuteczne zrzucenie. Dieta pełna toksyn powoduje zwiększenie masy ciała. Po detoksie narządy są w stanie efektywnie wykorzystywać energię, która jest dostarczana podczas posiłków. W naturalny sposób się chudnie, ponieważ wątroba przetwarza jedzenie poprawnie, zamiast przechowywać wszystkie kalorie w postaci tłuszczu. Oczyszczenie z toksyn powinno polegać na odpowiedniej diecie, ruchu na świeżym powietrzu oraz suplementacji. Suplementem mogą być wodorosty, zielona herbata czy kapsułki z czosnkiem itd. Jest to wstęp do diety odchudzającej. Organizm dzięki temu jest lepiej przygotowany, a my nie musimy się katować. Jest po prostu łatwiej. Prowadzę taki Program Oczyszczania Organizmu. Zapraszam dziewczyny ze Śląska do przyłączenia się tiens.programy@interia.pl

Gość gość
W nawiązaniu do ostrzeżenia zamieszczonego na stronie www.przelomwodchudzaniu.pl chcielibyśmy sprostować kilka istotnych aspektów w nim poruszonych. Na początku wiadomości czytamy " Na świecie istnieją tylko dwa urządzenia medyczne wykonujące zabiegi kriolipolizy - LipoCryo oraz Zeltiq ", jest to niestety nie prawda, ponieważ aby mówić o kriolipolizie, muszą być spełnione co najmniej 3 warunki konieczne do jej zajścia: • podciśnienie (głowica zasysa fałd skóry, ogranicza tym samym przepływ krwi w obszarze zabiegowym, co skutkuje lepszym odprowadzeniem ciepła - schłodzeniem tkanki), • ujemna temperatura zabiegowa i obecność membrany przeciw zamrożeniowej (porównanie użycia membrany przeciw zamrożeniowej do założenia kożucha wchodząc do kriokomory jest błędne, ponieważ ujemna temperatura nie świadczy o mrożeniu tkanki, lecz o szybszym i skuteczniejszym odprowadzeniu z niej ciepła. Na tak zwany "chłopski rozum" jak mamy temperaturę ciała około +36oC i temperaturę głowicy +3oC różnica temperatur jest tylko 33oC, w momencie kiedy głowica osiąga temperaturę -8oC, różnica ta wzrasta do 44oC, co znacząco przyspiesza sam proces chłodzenia oraz potęguje jego efekt, który przestaje być powierzchniowy - sięgamy głębszych warstw tkanki tłuszczowej), • czas zabiegu - minimum 52 minuty (przy założeniu, że temperatura zabiegowa jest na poziomie -8oC, uczeni z Cambridge wykazali, że aby w ogóle mówić o indukowanej zimnem apoptozie adipocytów, potrzebne nam są 52 minuty aktywnego chłodzenia (odprowadzania ciepła) z tkanki tłuszczowej, więc rezultaty urządzeń, których zabieg jest krótszy niż 52 minuty poddaję w wątpliwość... Porównując urządzenia LipoCryo do protoplasty metody odchudzania zimnem - Zeltiq'a popełniamy duży błąd. Przede wszystkim, przedstawione przez nas warunki niezbędne do uśmiercenia adipocytów niestety nie występują w zabiegach urządzeniem LipoCryo. Producent chcąc "podpiąć się" pod sławę i renomę Amerykańskiej firmy Zeltiq, nie mówi wszystkiego. Urządzenie Zeltiq bowiem pracuje ujemną temperaturą, używa zabezpieczenia membraną przed odmrożeniem oraz czas jego zabiegu to 60 minut. Fakt, iż wiele jest chińskich urządzeń, które zalewają nasz rynek jest oczywisty. Ale stwierdzenie, że LipoCryo jest tak dobre jak Zeltiq i tylko te dwa urządzenia potrafią uśmiercać komórki tłuszczowe zimnem, jest wielce przesadzone. Zespół Shar-Pol

Gość fajna Anka
widzę, że tu teraz reklamy wrzucacie... ja ze swojej strony chciałabym polecić coś co ostatnio wypróbowałam, bo gdzieś tam na forum znalazłam o amino base. to taki produkt, który się rozpuszcza w mleku na przykład, dodaje różne składniki o niewielkiej kaloryczności (ja lubię z tartą marchewką , słodkie wtedy wychodzi). Najadam się tym do syta na pół dnia, dodałam rower (codziennie do pracy 40 min i z powrotem) i widzę różnicę. niestety pierwsze co to stanik był za duży :/ po 5 tygodniach z 73 spadło do 68 i to praktycznie bez wysiłku.