Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatapabisz

Ciaza...

Polecane posty

Gość agatapabisz

jestem w 11 tyg ciazy,na poczatku moj facet byl zadowolony itp ale kiedy dostalam humorow rozstawalismy się,musialam go przepraszac na kazdym kroku obrazal sie jak dziecko,dostalam depresji,siostra wysyla mnie do psychologa ale ja zwlekam.Zawsze jak przy nim przebywam i chce wyrazic swoje zdanie obraza się OBRAŻA!ja nie wiem co mam robic,placze przez niego,dzisiaj rano dostalam plamienia wystraszylam sie napisalam mu o tym po czym napisal 'źle się czujesz to marsz do szpitala a nie marudź znowu i na mnie się wyżywaj '...kilka dni temu tez plakalam powiedzialam mu zeby mnie przytulil po czym stwierdzil ze mnie nie przytuli zebym zrozumiala bo jest zmeczony po calym dniu pracy.Ja tez pracuje codziennie od 10tej do 18stej nie moge w ogole w pracy usiasc nogi mi odpadaja mam zabiegany dzien za dniem.On kiedy poinformowal rodzicow o ciazy wykupili mu mieszkanie praktycznie caly czas tyko ten temat jest drążony.Na poczatku ciazy wnioslam o alimenty po czym wycofalam wniosek.Takich sytuacji bylo wiecej,szkoda sie rozdrabniac,nie wiem czy to ja jestem winna????????:((((((((((

Gość agatapabisz
byly sytuacje kiedy mnie szarpal tlumaczyl to tym,ze chce mi cos wyjasnic :(

Gość gość
Oj Kochana...na meskie myslenie musisz wziac poprawke. Oni nie wiedza co przechodzi kobieta w ciazy. Moj Maz tez ubolewa ze znowu wroci ta ciazowa zolza...a jestem obecnie w trzeciej ciazy. Wiesz, mezczyzni chca zebysmy wszystko dzielnie znosily tak jak im sie wydaje ze oni to znosza a w rzeczywistosci boja sie jak mali chlopcy. Dlatego ja ze wszystkimi problemami i bolaczkami zwracam sie do kobiety np.przyjaciolki czy tesciowej bo wiem ,ze Maz i tak nie zrozumie. Na Twoim miejscu dalabym mu troche odpoczac. Naprawde moze byc juz zmeczony tym ciazowym narzekaniem wiec pokaz mu ze ciaza to nie tylko humory ale tez i radosc :) I nie daj ponosic sie nerwom,bo to nie dziala dobrze ani na Wasz zwiazek ani tymbardziej na Waszego Maluszka :) Zdrowka zycze i duzo cierpliwosci :*

Gość gość
zerwal ze mną,zostawil mnie kiedy pytalam mu sie czy to daje aktualne powiedzial,ze tak ze nie chce nic miec ze mna do czynienia