Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra92

Nie miałem nigdy dziewczyny bo mam problemy z nawiązywaniem relacji

Polecane posty

Gość prawiczandra92

Tak przynajmniej twierdzi mój psychoanalityk i ja się z tym zgadzam.. Na przykładzie wygląda to tak: ''Cześć Gosiu/Basiu/Asiu ale masz dzisiaj ładną sukienkę ble ble ble ble''' a u mnie się rozmowa nie toczy w ten sposób i nie ma tego elementu podrywu. Ja p*****le co ja zrobię, chciałbym mieć dziewczynkę!!! :(

Gość Jan z Kielu
to se urodz :)

Gość Frajer??
Mam pomysł Kup psa i zacznij chodzić do parku na spacery. Tam poznasz laskę -zaczniecie gadać o psach. Potem..........???????????

chłopie przestań wyć jak baba. Zwyczajnie wrzuc na luz. Mój facet był taki jak ty. Gadki nie miał ale od poczatku był nachalny i mnie złamał. Tak więc sam widzisz, jeden ma taki posób na babe a ty masz inny. Pewnie go nie odkryłeś. Zawsze mówie ze mój facet to łaził za mną aż się przyzwyczaiłam..a póżniej się zakochałam. Teraz uważam tą jego aspołeczność za miłą. Lubimy siedzieć w domu, nie jesteśmy towarzyscy. Towarzystwo za duzo wysiłku nas kosztuje i trzeba byc milym a my nie jestesmy mili, my jestesmy szczerzy. Znajdziesz swoja potworę, sam sie nawet nie zorientujesz, tak szybko wszystko sie potoczy.

A ja też próbowałem być nieustępliwy, nie zrażać się niepowodzeniami, być cierpliwy, nie dać się sprowokować i w niczym mi to nie pomogło.

Gość Edward Honda
Ja uważam że będzie co ma być

Ej Loooser co ciekawe mój psycholog nie poparł uwodzenia w sposób bezpośredni tzw. directem. Mam wyłuskać jakieś szczegóły, co mi się w niej podoba np. włosy a nie ogólnikowo rzucać że mi się podoba.

Wielu PUA też podrywa pośrednio. Czasem właśnie mówią coś typu: cześć, zauważyłem, że Twoja bluzka świetnie podkreśla urodę Twoich oczu. Ona śmiech i dzięki. A Ty: jesteś stylistką? I ona że nie ze śmiechem i gada np. czym sie zajmuje. Ty mówisz o, takie studia są ciekawe bo coś tam i już się rozmowa ładnie toczy. Może pośrednio to też nie takie trudne jak na to patrzę.

Gość gość
kobiety to dziwki wiec nie widze sensu by sie za nimi uganiac

Gość caryc
nie ma kobiety dla mnie, bo przy każdej źle się czuję TO MOJA WINA!

Gość caryc
popelnilem grzech że się urodziłem w grzechu., przez to to wszystko!

Gość caryc
I SPAŁEM W DODATKU PODCZAS CHRZCZENIA? POPRAW

Gość caryc
tak się dla kobiety poniżać,poświęcać a dla kobiety nie trzeba, kobieta już ma wszystko tylko jej mężczyzny partnera brakuje:(

Gość suchy pysk
tak! o suchym pysku do dziewczyny nie idź bo bedziesz miał problem z nawiązaniem relacji, zobacz: jej ojciec nie wylewa za kołniesz, wujkowie , dziadkowie ona nie umie rozmawiać z suchymi pyskami

Gość mirunia e202
suchy pysk,chłopie przestań wyć jak baba.

Gość mirunia e202
a gdzie reszta!?

Ale mnie nie interesują dziewczyny z marginesu społecznego. Może być nie wykształcona, może pracować na kasie ale żeby była dobra.

Gość vda
A co ja mam powiedziec mam juz 25 i z dziewczynami to ja studiniówce i na jednym weselu byłem i tyle, a była też krótko ruska znajoma a jej zależało tylko na obywatelstwie, jak się nie zgodziłem wróciła do swojego chłopaka którego też odzukiwała ale ślub wzięła. Nawet ta z wesela o mnie zabiegała ale zawsze chciałem mieć naturalną blondynke a nie brunetke. Skończyłem właśnie studia a tam gadałem co prawda z dziewczynami ale zawsze na tematy związane z uczelnią i neutralne

Gość gość
Kazdy facet chce kobiety ale to one wybieraja mynie mamy na to wplywu jak sie nie podobasz !

"21.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość Kazdy facet chce kobiety ale to one wybieraja mynie mamy na to wplywu jak sie nie podobasz !" Bredzisz Po Primo nie każdy facet chce kobiety Po secundo, to nie tylko one wybierają. Tyle w temacie

Na razie się żale że źle zzaczynam albo wcale tego nie robie. Jak coś źle zaczenimy z dziewczyna to później jest tarcza z jej strony. To są słowa mojego psychologa.

Gość gość
one boja sie niesmialych bo nie wiedza jak z nimi postepowac !

Gość gość
Bo to facet powinien podrywac kobiete a nie odwrotnie! Musisz zrobić pierwszy krok!

"To są słowa mojego psychologa" Jak do tych miernot chodzisz po porady, to nie mamy o czym gadać.

No więc został zrobiony pierwszy krok jeszcze jak byłem w liceum byłem zainteresowany od listopada 2011 taką Magdalenką i podchodziłem do niej parę razy do kwietnia 2012 i chciałem numer w tym ostatnim miesiącu od niej a ona na to że 'obcym nie daje numeru'. Więc wniosek jest taki że to co do niej mówiłem pozostowiało wiele do życzenia, cos zostało zrobione nie tak.