Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WKURWIONY FACET

ZONA MNIE WROBILA W DZIECKO

Polecane posty

Gość WKURWIONY FACET

mamy 5 letnie dziecko,ja rozumiem ze dziecko trzeba odchowac ale nie az 5 lat!!zona tylko siedzi w domu i seriale oglada i ma zero zaintertesowan.kazalem jej isc do pracy,slyszalem tylko,tak,tak przeciez szukam pracy....i wczoraj mi oswiadczyla,ze nici z pracy bo jest w ciazy:(poprostu woli siedziec w domu a mnie wrobila w dziecko a twierdzila,ze bierze anty.juz dawno stwierdzielem,ze czasami za wielka potrzeba macierzynstwa kryje sie wielka niechec do pracy.

Gość gość
Przecież sama sobie tego dziecka nie zrobiła jełopie poco pchałeś tam swojego kutasa

Gość gość
a jakie wyksztalcenie ma zona? ja rozumiem kobiety ktore wola byc paniami domu niz tyrac w gównopłatnej , podrzędnej pracy-a smutna prawda jest taka z e ogromna wieksozsc pracujących kobiet zarabia malo-coz dyskryminacja i w kazdej chwili moga zostac wyrzucone jak zuzyte chusteczki do nosa

Gość gość
hahahaah i dobrze ci tak! Bedziesz dymał do końca zycia frajerze.

Gość gość
rynek pracy to bagno- niskie płace , umowy smieciowe, praca na zmiany-wiec nic dziwnego ze baba woli skryc sie w domu , jesli facet jej dobrze zarabia niz byc wyzyskiwana wyrobnica za gowniana pensje

Gość WKURWIONY FACET
gosc 15:44 twierdzila,ze bierze anty wiec mi tu nie pisz o pchaniu kutasa zona jest fryzjerka i nawet chcialem jej otworzyc zaklad,ale wieznie cos,ze tak,tak ale poczekajmy do wiosny,poczekajmy bo mamusia chyba sie zle czuje.wszystko byle w domu siedziec.ja proponowalem zaklad fryzjerski nie musiala by tyrac bog wie gdzie.a moja siostra pracuje jako kasjerka ale chce sie dolozyc do wydatkow w domu,bo maz moze prace stracic,takie czasy.a ta moja nie chce pracowac dla samej siebie i byc szefowa.i nkie wyzywajcie mnie tylko doradzajcie co robic.

Gość gość
moze ona ma w naturze bycie pania domu i do pracy jej nie wypchniesz/? ktos jak w stylu peggy bundy-ona caly dzien przed tivi siedziala a al tyrał na rodzinke

Gość raczekmaczek
u mnie odwrotnie , ja bym chciała pójśc do pracy ale małżonek wszystko robi bym nie poszła , dzieci odchowane , finanse są , czasu jak marasu , pani na włościach

Gość gigi gigi
trzeba było się nie żenić - rodzinę (jak sama nazwa wskazuje) zakłada się po to, żeby rodziły się w niej i wychowywały dzieci!

Gość WKURWIONY FACET
dodam jeszcze,ze mieszkamy w malej miejscowosci i wielu uslug tutaj brakuje.naprawde by zarobila,a jest dobra fryzjerka.tak sobie teraz zadaje pytanie czy aby napewno zenic sie z milosci czy rozumu.ja wybralem milosc.teraz konsekwencje.a moja siostra siedzi na za kasa i nie narzeka.mojej zonie jest chyba za dobrze.

Gość gość
twoja siostra siedzi za kasa i nie narzeka?-czyżby-przeciez tam jest straszny wyzysk i gowniane pensje

Moja Koleżanka jest taka sama,woli siedzieć w domu i nic więcej!..a już ma dwójke dzieci i powiedziała że zrobi tak żby było i trzecie he.....żeby siedzieć w domu;)

Gość WKURWIONY FACET
gigi gigi ja chcialem dziecko i mam 5 letnie ale czasy sie zmienily i malzenstwo nie oznacza koniecznosci posiadania dzieci..chociaz dla niektorych brzmi to jak herezja ale nie ma obowiazku plodzenia dzieci.malzenstwo to przede wszystkim zwiazek dwojga ludzi.to tak nawiasem mowiac.

Gość gość
baby sa mądre ze wola byc gospodyniami zamiast za gówniana pensje byc przez pracodawce wyzyskiwane , molestowane , mobbingowane - nie kazda chce pracowac a są i faceci co wola byc na utrzymaniu zony

Gość WKURWIONY FACET
gosc 16:13 nie narzeka bo wychodzac za maz wiedziala,ze maz nie jest milionerem.a co jesli on zachoruje?straci prace?ale ona to robi z wlasnej woli,zostawmy moja siostre bo chcialem tylko podac przyklad.

Gość gość
cwana baba a ty jeleń jesteś

Gość gość
niskoplatna praca to tragedia i wiadomo ze ludzie wykonuja ja nie z ochoty tylko by przeżyc

Gość gość
to ześ sobie wzial sucz, kurna jego blat

Gość gość
fajnie byloby byc gospodynia w domku na przedmiesciu jak w amerykanskim serialu

Gość gość
cwana baba a ty jeleń jesteś xx jaki jeleń? bo wierzyl wlasnej zonie?? a ona zadna cwana tylko suka leniwa to jest

Gość WKURWIONY FACET
przestancie z ta niska platna praca bo to troche nie na temat.ja nie karze jej sprzatac tylko zaklad fryzjerski otworzyc,miala by na wlasnosc i byla szefem.podaje jej na tacy wlasny biznes to jej jeszcze zle.poradzcie cos.moze zaczac jej kase wyliczac?

ahh...dziecko to jest poważna sprawa,mam jedno i nie planuje na razie drugiego bo wiem jaki są konsekwencje .... musisz sobie z tym jakoś poradzić,może w końcu pójdzie do tej pracy,zrozumie hmmm sama juz nie wiem(moje maleństwo na 5 mie. i od września już ide do pracy;/////

Gość pipsy
Skoro Cie stać na otworzenie zakładu to otwórz postaw żonę przed faktem dokonanym .Ciąża wcale w tym nie przeszkadza Ja byłam w ciąży i prowadziłam własny interes .

Gość gość
no wlaśnie, ciaza to nie choroba, babsko moze spokojnie do roboty sie zabrać!

Gość WKURWIONY FACET
gosc 16:23 tak masz racje,wierzylem wlasnej zonie,na tym polega malzenstwo.czuje sie teraz oszukany.klamala,ze bierze anty,ze szuka pracy,na wlasny biznes tez nie i nie.

Gość pipsy
Wiele kobiet zachodzi w ciąże i prowadzi swój interes jest to do pogodzenia

Gość WKURWIONY FACET
pipsy masz racje.oczywiscie.ale co jak zona powie ze ja mdli od odzywek i utleniaczy czy jak to sie to nazywa,ale moze dobrze mowisz.trzeba postawic przed faktem dokonanym ale najpierw ukrocic kase.ona ma zero ambicji.dodam jeszcze,ze nie jestem typem faceta,ktory musi miec obiad codziennie.sam tez czesto gotuje bo lubie.wiec naprawde zona sie w domu nie przepracowuje.pelen luz jest u nas jesli chodzi o obowiazki w domu.

Gość pipsy
Mdłości są tylko na początku ciąży potem już jest ok zawsze możecie zatrudnić jakaś fryzjerkę do pomocy a żona by musiała tylko pilnować interesu natomiast jak sie urodzi dziecko miała by prace zapewniona .Ja zatrudniłam na 0,5 etatu dziewczynę a jak mały się urodził to na cały etat teraz ma 3 lata więc od września idzie do przedszkola .Fakt mama mi pomogła bo go pilnowała.

Gość firifarafonga
Jakby mój facet chciał mi pomóc założyć firmę to bym była szczęśliwa. Tym czasem na dofinansowanie nie mam szans,ani na pożyczkę od rodziny :/ i muszę tkwić w mobbingowie gdzie króluje znerwicowany paszczur lizod*p.

Gość gość
Jakby mi żona odwaliła taki numer to tak długo kopałbym ją po brzuchu aż by się zesrała płodem

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej