Gość asiajasia Napisano Czerwiec 20, 2013 moja kolezanka ktora umie robic zastrzyki zaproponowala mi ze zrobi mi zastrzyk wypleniajacy wklesla blizne bruzde byl to taki jakby zapadly ubytek czola miedzy brwiami ,wczesnej mialam to wypleniane kwasem hialuronowym jednak efekt byl krotkotrwaly i tym razem uzyla do tego "kolagen i elastyna" w plynie , powiedziala ze to skladnik naturalny , i dluzej sie utrzyma niz kwas hialuronowy. przez pierwsza godzine po , bylo idealnie wypelnione gladkie ale potem zrobila mi sie gruda wielkosci ziarna grochu twarde, jakby ten material zebral sie w jednym miejscu, i tak od wczoraj wieczorem, probowalam to wycisnac nakulam skore i wyciskalam wylecialo tylko troche ale to dalej siedzi jakby skleilo skore.. podam sklad z butelki co to bylo : aqua,soluble collagen,hydrolyzed elastin,trilaureth-4 phosphate,glycerin,xantan gum,diazolidinyl urea, methylparaben,propylparaben. dodam ze nie boli , tylko szpetnie wyglada ta gulka pod skora, probowalam to rozgniesc, rozplaszcza sie tylko na kilka minut a pozniej spowrotem ksztaltuje sie w ziarnko grochu.. jestem zalamana, ta kolezanka tez nie wie co zrobic, to jest jakby opuchniete, bo chyba niie mozliwe by ten preparat sie powiekszyl a bylo go malo wstrzykniete, a ta gulka jest 3razy wieksza niz to co bylo wstrzykniete. wiem to bylo bardzo glupie ale moze ktos wie czy to jakas reakcja uczuleniowa i mi zejdzie, czy cos? pomocy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach