Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikara.

tak strasznie się boję. idzie burza a ja mam

Polecane posty

Gość panikara.

5 okien dachowych i panicznie boję się gradu. już oczyma wyobraźni widzę jak pękaja mi szyby i wszystko wlatuje do mieszkania i zalewa górę i cały dół. 2 lata temu miałam generalny remont i nie będzie mnie stać na ponowne wymienianie paneli w całym domu , malowanie ścian nie mówiąc o innych szkodach. w zeszłym roku jak padał grad to siedziałam o 2 w nocy ubrana i gotowa do ucieczki, masakra, byłam przekonana, ze zaraz te szyby n ie wytrzymają tak strasznie waliło ktoś z was ma moze takie okna dachowe, nie boicie się

Gość gość
to sie lepiej ciesz,że nie masz brontofobii, ani nie musisz wyjść z domu :O

Gość gość
A gdzie mieszkasz, ze burza idzie? U mnie zapowiadają...i d upa, ano kropelki deszczu...

Gość gość
to dajcie rolety zewnetrzne na te 5 okien i po sprawie!

Gość panikara.
nie wylatuj mi tu z jakimiś fobiami ja się nie boję burzy, boję sie o głupie okna dachowe, bo nie chcę aby rozwalone przez grad rozpieprzyły mi całe mieszaknie

Gość babka z piaskiem
Ja też jestem ciekawa w jakim regionie Polski jest burza. Ja marzę teraz o deszczu, bo nie ma czym oddychać, choć na południu Polski się w ogóle nie zanosi :( a wielka szkoda...

Gość panikara.
nie stać mnie na takie rolety, bo jedna kosztuje ok 1400zł a poza tym dzisiaj sobie ich nie założe, a w mieszkaniu jestem sama okolice poznania

Gość panikara.
nie ma burzy, ale idzie, boże umiecie czytać sprawdzam co chwilę na mapie burzowej polski

Gość gość
hahaha na 1 programie pokazywali, że od zachodu idzie burza, ja mieszkam w woj. lubuskim i jakoś nawet się nie zapowiada...czyli poszło gdzie bokiem i już burzy a nas nie będzie...a oddychać nie ma czym:?(

Gość panikara.
będzie

Gość babka z piaskiem
Na "burze dziś" pisze, że burza jest w tej chwili 20km od Poznania.

Gość gość
W pogodzie po Faktach też słyszałam że w lubuskim burza. Nie wiem gdzie. Strzelce Krajeńskie suche jak pieprz i nie wygląda na burzę

Gość panikara.
czy jest tu ktoś kto ma w domu okna dachowe/

Gość gość
Chyba Poznań dali do lubuskiego i tak wyszło...

Gość gość
ta burza to od wczoraj idzie...i dojść nie może.

Gość panikara.
czy ktos ma okna dachowe

Gość gość
I co była burza? Bo na tej mapie pokazują teraz, że w Poznaniu, nie zapowiada się na burze?

Gość gość
ja mam. Ale bez szyb. Skubany grad mi powybijal

Gość panikara.
nie było jeszcze ale idzie, teraz zbliżają sie same czerowone punkty, będzie masakra ja mieszkam dosc daleko od poznania

Gość gość
przestań p*******ć już o tych szybach .NUDNA BABO. Chooj z szybami .martw się o siebie

Gość StormChaser
Czy ktoś mieszka na zachód od Wrocławia? Ostrzegają wszędzie przed tą burzą, a poza tym, że jest duszno to nie widać by się zanosiło na jakieś burze.

Gość życie jest najważniejsze
durna baba zrozumiała co jest ważne? a moze znów tu zacznie kwękać

Gość gość
Ja mam 3 okna dachowe i jeszcze do tego solary na dachu....Też się boję gradu, zawłaszcza, że mi solary stłucze... Są co prawda ubezpieczone, no ale wiadomo, lepiej, żeby tego nie było trzeba wykorzystywać... w ogól nie znoszę burz, a takich silnych panicznie się boję... Tydzień temu jechaliśmy z mężem i taka burza z gradem przeszła tuż przed nami. Ogromne kule leżały na poboczach, było biało jak zimą. Na CB Radio mówili, że masakra się działa. Tuż po tym jechaliśmy. Pomyśleć, że 15 minut szybciej i też mielibyśmy samochód po gradobiciu :( A auta tak dostały, że bez szyb były, a co niektóre stały poprzykrywane kołdrami, kocami... masakra.

Gość gość
Jest 2014 rok . U mnie "NIE" zbiera się na razie na burze a ja się boje codziennie sprawdzam tą stronę z burzami ... I mówią że nie ma , ale czerwony punkt jest daleko to nawet w 3 sekundy może się zmienić. Ja jak jest burza to ide do łazienki tam nic nie słychać ale najgorsze jest to że mieszkam niedaleko elektrowni .. Ja po prostu się stresuje ty też . Jak zagrzmi to nie musisz biegać po domu i wołać jest burza , u mnie tak było i co ? Trcohę gradu przez 7 minut posypało później tak grzmiało że myślałam że się przewróce . NIE MA BURZY ? - NIE BÓJ SIĘ ! JEST BURZA/ZBIERA SIĘ NA BURZE ? - SPRÓBUJ TO OPANOWAĆ !! Ja tak spróbowałam , ciekawe czy drugi raz też sie nie bede bac.