Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość białkowa

Tygodniowa dieta białkowa

Polecane posty

Gość białkowa

Polecam dietę białkową - można schudnąć w ciągu 1 tygodnia ponad 6 kg. Należy pamiętać tylko, że nie można jej stosować częściej niż raz w roku. Jest to dieta 1-tygodniowa. A oto składniki diety białkowej: 8.00 - jajko 10.00 - biały serek 12.00 - jajko 14.00 - pierś z kurczaka (oczywiście gotowana) 16.00 - jabłko/ banan 18.00 - szklanka soku pomidorowego W międzyczasie możemy pić tylko wodę niegazowaną. Dieta ponadto oczyszcza nasz organizm. Jadę za tydzień nad jezioro i chce wyglądać :P głupota? trudno! Ktoś stosował??? Ja dodatkowo codziennie godzina basenu więc ją nieco zmodyfikowałam: 8:00 jogurt naturalnego z truskawkami, kawa basen 10:00 banan 13 dwa jajka z plastrem szynki 16:00 jabłko 18:00 gotowana pierś z kurczaka

Gość indianeczka87
To mi wygląda jak dieta ala Dukan ale nie do końca;p Stosowałam i polecam nie dość że schudłam to mi metabolizm strasznie przyspieszył i moge jeść wszystko i kiedy chce a waga ani rusz.. ale na dłuższą mete ta dieta obsadza nerki podobno dlatego stosowałam ją tylko misiąc. A po tygodniu 'diety' to zapewne będzie efekt jojo..Ale trzymam kciuki!

Gość białkowa
indianeczka87 a ile schudlas i z jakiej wagi startowalaś? Ja mam niewiele do zrzucenia a mam nadzieję że przed jojo uchroni mnie basen. :)

Gość gość
Przed jojo nic was nie uchroni jeśli po diecie zaczniecie rżeć normalnie, jojo pojawia się dlatego, że podczas diety metabolizm zwalnia, a nie przyspiesza (więc się tak nie ciesz, bo zobaczysz po jakimś czasie) i jeśli zaczynasz potem żreć normalnie to organizm szybko zaczyna traktować to jako nadwyżkę i odkłada jako tłuszcz, stąd jojo. Więcej się ruszajcie grube d**y i mniej oraz lepiej żryjcie to nie będziecie musiały zakładać takich tematów.

Gość indianeczka87
Tak się sklada że jestem rok po tej diecie już i waga mi nie drgnie no +/- 2kg a jem co chcę i ile chcę. Nie mialam efektu jojo mimo że nie stosowałam tej diety do końca, a tylko miesiąc. Jestem zadowolona:) zrzuciłam 5 kg.

Gość gość
No to poczekaj jeszcze rok.

Gość gość
ja stosowałam dietę ananasową,przez 6 miesiecy schudłam 20 kg,[tak,tak miałam dość dużą nadwagę]moja waga stanęła na 65 i nie chciała zejść nizej,tylko się wahała 65 /67,teraz zaczęłam dietę śliwkową

Gość białkowa
To kto ze mną od jutra? :)

Gość gość
ja zaczęłam sliwkową ,muszę poczekać czy będą efekty

Gość lilijka26
Ja od dziś próbuję + ćwiczenia :)

Gość gość
Za tydzień ci przejdzie i dasz sobie spokój jak większość z was ;] Dlaczego po ślubie nie stosujecie żadnych diet?

Gość gość
ja 6 miesiecy stosowałam dietę ananasową,nadal bym stosowała tylko że waga stanęła w miejscu

Gość gość
A nie zbrzydły ci ananasy? Ja to się boje diet opartych na jednym produkcie, bo po jakimś czasie rzygać się chce na samą myśl o tym, lepiej jest po prostu jeść mnie, bardziej wartościowe rzeczy i więcej się ruszać, chudnie się wolniej, ale jest to przyjemniejsze i bardziej trwałe.

Gość gość
chyba nie znasz diety ananasowej,nie wiesz o co w ogóle chodzi,więc ci wytłumaczę.Przy diecie ananasowej to jadasz normalnie wszystkie posiłki bez wyrzeczeń tylko po każdym duzym posiłku jesz 100 gram ananasa a po każdym innym jesz kąsek taki nma jeden gryz,czyli jak napijesz się kawy to na koniec zjedasz kęs ananasa,cisteczko i po ciasteczku ananasik,jadasz tyle posiłków ile chcesz ,pijesz to co chcesz iile chcesz tylko żołądek zamykasz zawsze ananasem.Dieta śliwkowa natomiast to jadasz 6 posiłków ,tylko że jeden posiłek to jeden rodzaj produktu i po posiłku 50 gr suszonych śliwek.

Gość gość
i to jedzenie ananasow cos daje?

Gość lilijka26
Za tydzień ci przejdzie i dasz sobie spokój jak większość z was ;] Dlaczego po ślubie nie stosujecie żadnych diet? Wyobraz sobie ze nie dam sobie spokoju, bo zawsze o siebie dbalam, z reszta cwicze regularnie od wielu lat wiec to sie po slubie nie zmieni. Chce po prostu poczuc sie lzej, nie mam nawagi. Takze schowal sobie w d*pcie takie komentarze :D