Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Girasol-rozowe

Po co kobiecie w XXI wieku facet /do czego?

Polecane posty

Gość Girasol-rozowe

Na pewnym etapie mojego zycia pijac poranna kawe zaczelam soe zastanawiac do czego kobiecie jest potrzebny facet, pod uwage biore kobiete XXI wieku nie miernote ktora liczy ze facet ja utrzyma , nie kure domowa tylko normalna kobiete , dzisiejsza do czego takiej jest potrzebny mezczyzna ? Do utrzymania nie , do seksu ..... Na dzien dzisiejszy sekshopy maja tak bogate oferty ze o zawrot glowy przyprawia , wibratory ,jajaeczka , kulki , zatyczki masazery, male ,duze , gladkie i chropowate , mozna sobie nabyc zestaw i sie bawic samemu cala nao z ta swiadomoscia ze zabawa bedzie super bo z facetem to jest tak - na dwoje babka wrozyla Facet jest jedynie potrzebny do produkcji spermy , bo jakos trzeba sie rozmnarzac aby przetrwac Nawet jesli chodzi o wychowywanie dzieci to przewaznie kobieta bierze na siebie , bo facet moze i jest jakis w domu ale raczej sie nieangazuje Po co dzisiejszej kobiecie facet - do ozdoby jak kolczyki ? Az tacy piekni to oni nie sa

Może po to żeby miała z kim patrzeć na Wielki Kanion Kolorado np.? Osobiście nie widziałam, ale wyobrażam sobie, że on inaczej wygląda kiedy patrzy się na niego z kimś kogo się kocha niż samemu.

a w sexshopach sprzedają takie cacka z funkcją ciekawej rozmowy np o historii Gdanska, polityce,sporcie czy problemach w pracy? Bo baby się do tego na 100% nie nadają:classic_cool: jesli mozna takie kupić to rzeczywiscie facet zbedny 😴

Gość Girasol-rozowe
Nie zgodze sie ze kobieta wychowujaca dziecko jest przeciwienstwem kobiety nowoczesnej , obserwuje sie ze kobiety dobrze sytuowane decyduja sie na dziecko same korzystajac z pomocy mezczyany nie wiazac sie z nim - czyli dawca spermy lub udajac sie do banku spermy, kobiety zaczynaja rowniez adoptowac same dzieci Prosze zauwazyc ze ja nie stwierdzam iz mezczyzna jest nie potrzebny , zaczelam sie zastanawiac do czego i po co

Gość Girasol-rozowe
Jesli potrzebujesz faceta do podyskutowania o polityce i historii gdanska to do tego wystarczy dobry znajomy przyjaciel lub przyjaciolka, myslisz ze kobiety sa az tak glupie ze nie sa w stanie porozmawiac o polityce , kobiety tez interesuja sie polityka lub historia

Kiedy byłam mała pani w szkole zapytała dzieci w mojej klasie "jak myślicie do czego służy pogrzebacz?" Zgłosiłam się pierwsza i odpowiedziałam zgodnie z prawdą "do zamykania balkonu." Moja babcia przytrzymywała nim drzwi balkonowe kiedy chciała je zamknąć.To może z mężczyznami też tak jest? Służą do zamykania balkonu.

Girasol ... pewnie znalazłoby się kilka powodów po co kobietom facet, pomijając jego rolę jako dawcy spermy. Za to nie zgodzę się zbytnio z tym ze sex z facetem można zastąpić zabawkami z sex shopu ... nawet tu na forum jest cała masa kobiet twierdzących, że auto erotyka prędzej załatwia problemy mężczyzn niż kobiet, podkreślają ze one potrzebują bliskości, fizycznej bliskości faceta (niektóre kobiety:) ale o nich nie mówimy)... potrzebują dotyku, smaku, zapachu, sam orgazm często nie wystarcza, a po nim czuja pustkę nie mogąc się do nikogo przytulić ....

Na razie żadna zabawka z seks szopu nie pogłaska po plecach, mrucząc przy tym i zaglądając głęboko w oczy :classic_cool:

Gość Girasol-rozowe
matuzalemo , zgadza sie to o czym piszesz tylko wiekszosc tych kobiet jest smutna, pragna czulosci dotyku pieszczot ale tego nie dostaja sa zawiedzione facet nie spelnil ich oczekiwan

[zgłoś do usunięcia] Girasol-rozowe Jesli potrzebujesz faceta do podyskutowania o polityce i historii gdanska to do tego wystarczy dobry znajomy przyjaciel lub przyjaciolka, myslisz ze kobiety sa az tak glupie ze nie sa w stanie porozmawiac o polityce , kobiety tez interesuja sie polityka lub historia xxx zapytałam o opcje wibratorów:O a ty mnie tu zaraz kąsasz. Mnie facet jest potrzebny jako przyjaciel, wspieracz, ojciec moich dzieci, zamykacz balkonu, kaloryfer na zimne noce :classic_cool: i póki co wiecej mnie krzywdy ze strony kobiet spotkało niz ze strony męzczyn :P takze wyluzuj:D

Bo to jest jak z tym pogrzebaczem, trochę to zależy od predyspozycji konkretnego egzemplarza, a trochę od tego jaką rolę w życiu chce się nadać mężczyźnie.

dark racja jak ktoś potrzebuje faceta jako wypełniacz jego własnej pustki to mamy potem takie kwiatki :D:D:D

Gość Girasol-rozowe
V34 w ktorym miejscu cie 'kasnelam' tak to odebralas no coz. Kiedys facet szedl na polowanie zalatwic sprawe obiadu , dzisiaj idziemy do super marketu

Gość Girasol-rozowe
To ty nie wiesz ze siaty pakuje sie do bagaznika?? Robi sie to tak pakujesz z tasmy na kasie siaty do wozka potem podjezdzasz wozkiem pod samochod zaparkowany na parkingu , wkladasz siaty do bagaznika , odstawiasz wozek Jedziesz do domu , bardzo prosta czynnosc nie wymagajaca duzego wysilku fizycznego. A teraz niestety czas jechac do pracy 'upolowac obiad' Zycie zrobilo ze mnie samosie chociaz nie jestem sama

Gość gość
widziałem wczoraj w netku zdięcie znanej polskiej feministki pani SZczuki, a pod zdięciem podpis,,feminizm kończy się wtedy,kiedy trzeba szafę wnieść na ósme piętro";)

Girasol ma do wnoszenia szafy firmy przeprowadzkowe :) ...poza tym na każdym osiedlu znajdzie się jakiś menel który za piwko wniesie co i gdzie trzeba :) ...akurat nie w mięśniach widzę sprawdzanie się facetów w związku :) ...a przemyślenia autorki wynikają najprawdopodobniej stąd że trafiła na nieodpowiedniego faceta, albo jakiegoś całkowicie ubezwłasnowolniła :) ...tylko dlaczego od razu uogólniać ten przypadek na całą męska populację ?!

Gość Girasol-rozowe
Cos w tym jest :-) tylko ze ja sie zastanawialam po co kobiecie facet po co zyc z facetem a nie po co faceci sa na swiecie, , bo wezmy pod uwage taka szafe , zamawiam transport z wtarganiem do mieszkania za dro,bna powiedzmy oplata i nie potrzebuje do tego meza czy partnera panowie z firmy wszystko zalatwia

Gość lilialuiza
Do miłości i spełnienia:)

Gość gość
ludzie,koniec świata,kobitki żałują że się z siusiakiem nie urodziły

Girasol :) wiedziałem że znajdziesz sobie rozwiązanie ... takie czasy, dzisiaj wszystko ktoś może zrobi za nas, zamiast wibratora również możesz sobie zamówić faceta i to z gwarancją sprawności (lub zwrot kosztów) ...ale to w końcu tez facet, wynajęty bo wynajęty ale facet ... i chyba nie o to chodzi. Kobieta ponoć też człowiek, a człowiek to zwierze stadne i żyje w parach, choć nie każdy osobnik monogamiczny jest to trzeba zaznaczyć :) z natura nie należy się kopać bo same z tego nieszczęścia na świecie ... a na tura poza potrzebą sexu wszczepiła nam uczucia, a te powodują że potrzebujemy drugiej osoby dla dobrego samopoczucia nie tylko prokreacji :)

Gość gość
nie przesadzajcie kobieta potrzebna jest menowi,men kobiecie to chyba raczej kobieta męża nie chce,a facet żony.

Gość gość
o właśnie,pan wnoszący szafy i menel z podwórka to też faceci i pewnie babę w domu mają.

hahah zapewne mają :) ale w domu to już tak chętnie nic nie wnoszą i nie naprawiają :) ...coś ich to małżeństwo strasznie zniechęca :) ...cała zabawa w tym aby nie przerabiać facetów na kapcie, a umieć wzbudzać w nich tę naturalną chęć do wykazywania się i bycia przydatnymi :) ..niestety niewiele Pań tę sztukę opanowało i mężowie muszą wykazywać się w cudzych ogródkach gdzie trawa ponoć bardziej zielona :)

Gość gość
pan szafy wnoszący zarabia kasę w ten sposób na utrzymanie swoje ciągle niezadowolonej kobiety i stadka bachorków w domciu. Pan za swoje ciężko wydźwigane pieniążki kupił telewizor plazmowy by wieczorem mecz oglądnąć,piwko po dniu dźwigania szaf i innych betów jakiejś sfeminizowanej paniusi,a żonka, nieee,dziś jest 1248 odcinek M jak miłość,Hanka będzie miała bliskie spotkanie z kartonami i muszę to zobaczyć,a ty stary idź śmieci wynieść,a pamiętaj że mam dziś te dni i żeby w nocy żadne kosmate myśli po głowie nie chodzily:)