Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dochody uzyskiwane na SU sa calkowicie wolne od podatku i legalne?

Polecane posty

Gość Camgirl
Tacy właśnie są Polacy. Kraj nie jest niczemu sobie winien tylko głupia mentalność ludzka. Wystarczy, że ktoś po prostu zapyta na forum w jaki sposób odprowadzane są od takiej działalności podatki i czy w ogóle są takowe, a po chwili cała reszta sypie kur** , dziw**** i innymi przymiotnikami. Skoro mówisz o tym, że ten który tam zostawia napiwki powinien te pieniądze oddać biednym, to może ty poczyń pierwszy krok i go wyręcz zamiast w każdą niedziele, jak przykładny katol dawać na tace księdzu, który i tak kupi sobie za to nowego 'merloa'. Uprzedzając wszystkich powiem tak : mam świadomość tego, że jest to jakiś odłam prostytucji ale to że to robię jakoś specjalnie mi nie ubliża.

Gość Camgirl
Nikt mnie nie dotyka nie wpycha niczego w ciało nic nie karze, twarzy nie pokazuje.Moja sprawa co tam robię, jestem indywidualną jednostką. Prosiłabym bardzo aby nie ubliżano tym dziewczynom skoro one nie rzucają wyzwisk w kierunku żadnej kasjerki, kelnerki, gospodyni itd. Wiem jednak z jakim odzewem to się spotka i że pod moim postem posypią się wyzwiska. Tak właśnie robią ludzie którzy nie mają pojęcia o tym a się wypowiadają. Zazdrość ich zżera bo TE DZIEWCZYNY w każdej chwili mogą przestać to robić, założyć swoją firmę czy nawet obsługiwać was w sklepie a wy będziecie tego kompletnie nieświadomi..

Gość Camgirl
Więc dalej niech kury domowe chowają się w domach i gotują obiadki, ubierają dzieci i narzekają na to że nie ma pieniędzy nic z tym nie robiąc, bo niech mąż do pracy chodzi. Ostatnie o czym wspomnę to to, że zarabiam 8 tysięcy na miesiąc mam 21 lat i w każdej chwili mogę wyjść z portalu i polecieć na Hawaje. Które z was może się tym pochwalić? O to właśnie chodzi. Zawsze o pieniądze. PS. Za przeproszeniem proszę zwrócić uwagę na moją formę posta i słów jakich użyłam a Waszą i porównać. Trzy na cztery dziewczyny pracujące na kamerkach są o wiele bardziej oczytane i mają o wiele szersze postrzeganie świata od użytkowników wypisujących obraźliwe rzeczy na ich temat na forach. To dopiero żałosne bo w jakim świetle WAS to stawia...

Gość webcamlover
Nie pakujcie się do żadnej pracy na video seks czacie. Nie wierzcie w anonimowość na takich czatach, choćby były "z drugiego końca świata". NAGRAĆ obraz z seks czatu, OBOJĘTNIE JAKIEGO, to ŻADEN PROBLEM, a ktoś niezaznajomiony z komputerami może nagrać to nawet zwykłą kamerą. Są tacy co tylko tym się zajmują, a potem sprzedają wasze filmiki na swoich stronach. W sieci jest pełno takich filmików i pozostaną tam (ogólnodostępne dla wszystkich - także waszych najbliższych) już chyba dotąd, dokąd internet będzie istniał, albo i dłużej (czyli - NA ZAWSZE, bo nie da się ich całkowicie usunąć). Jeśli już nie macie wyjścia, albo jest wam obojętne to że każdy będzie mógł was zobaczyć i zidentyfikować, to zróbcie własne rozeznanie jakie strony są dostępne i zarejestrujcie się SAMODZIELNIE na tych jakie wam najbardziej pasują i wydają się wiarygodne. W żadnym wypadku nie pracujcie dla żadnego studia ani innego pośrednika (wiele ze stron to właśnie pośrednicy), oni zabiorą wam większość tego co zarobicie i jeszcze potem zrobią z was prostytutkę, bo będą mieć wasze wszystkie dane i prawa do wszystkich nagrań z waszych "sesji" i zdjęć umieszczonych na takich czatach (czym mogą was szantażować do końca życia). Poza tym, nie jest to łatwy kawałek chleba. Na początku może znajdziecie zainteresowanie, ale z czasem jak już nagrania z wami zaczną krążyć po internecie, to niewielu będzie wam chciało płacić. Chyba, że macie ogromną umiejętność przekonywania. To praca tylko dla ekshibicjonistek, bo chłopaki raczej niewiele zarobią, jeśli w ogóle. Pamiętajcie, że w tym biznesie każdy chce odkroić kawałek z waszego zarobku i nawet jak będziecie to robić bezpośrednio dla strony która transmituje takie kamerki, to i oni pobierają spory procent z tego co płaci klient. Zaryzykowałbym stwierdzenie że wszyscy ci co podają tu nazwy stron, albo firm to tak na prawdę "marketingowcy" z jakiegoś studia.