Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prażynka kokosowa

Moje życie-part I

Polecane posty

Gość prażynka kokosowa

chociaż part II nie będzie, bo part I jest już wystarczająco nudne i beznadziejne. jestem inteligentna, niebrzydka dziewczyną i nic mi się nie układa. odkąd poszłam na studia czuje się po prostu głupia i ogarnęłam że mam trudności ze skupieniem i nie radze sobie ze stresem. nie mam znajomych, ludzie z LO- każdy poszedł swoją drogą a ludzie na moich studiach... szkoda gadać. byłam na pierwszym spotkaniu integracyjnym- na wstępie jakaś panienka spytała czy to ja mam tylko 6 znajomych na fb. konto założyłam po to by mniej więcej wiedzieć co sie na studiach dzieje i na cholere mi 100 znajomych jak tam wchodze od wielkiego dzwonu. potem poszliśmy na piwo zaczęła się gadka o serialach i ciuchach (?). jak zwykle nie wyszło mi zintegrowanie się z ludźmi. kolejna kwestia- faceci. brzydka nie jestem, więc gdybym chciała mogłabym przebierać. ale i tak niemal każdy myśli tylko o seksie i jest nieogarniętym debilem. facet, z którym dość długo się spotykałam i chciałam zrobić swój pierwszy raz, przestał się odzywać kiedy do niego poszłam (seksu nawet nie było) i do dziś nie wiem dlaczego. kolejny od 2 miesięcy gada sobie ze mną na gg, zwierza mi się, wszystko fajnie prócz tego, że w ogóle nie ma ochoty sie spotykać, to pytam sie typa dlaczego utrzymuje ze mną kontakt a spotykać sie nie chce a on nawet nie odpowiedział. także kolejne do widzenia. były prócz tego jeszcze gorsze przypadki. czuje że moja psychika szwankuje coraz bardziej. nic mi sie nie chce i czuje patologiczne zniechęcenie życiem, mimo że nic tak bardzo strasznego w życiu mnie nie spotkało.

Gość prażynka kokosowa
PS. wbrew temu co piszę naprawdę nie jestem brzydka :P jak założę krótką spódniczkę to faceci się oglądają. po prostu jestem spokojna, introwertyczna osobą i widzę ze to musi być straszna wada w dzisiejszym świecie

Gość w dzisiejszym świecie
musisz być hamką, brutalką i tzw. suczą żeby sie przebić. najlepiej też dawać d**y na prawo i lewo to zaistniejesz w show biznesie. jakakolwiek wrażliwość i zasady moralne są niemodne.

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość anastazja83634
ja życie towarzyskie ograniczyłam do zera, też próby nawiązania kontaktu z ludźmi okazały się porażką- z kobietami można jedynie o modzie, serialach, kosmetykach i facetach gadać. z facetami zaś w ogóle nie da sie gadać, leniwe zboki co myślą tylko o seksie. uroda nie jest wyznacznikiem udanych związków- jestem ładna i też nie mam odpowiedniego faceta i wątpie żebym takowego znalazła, powoli trace nadzieję...

Gość moje życie to też tragizm
w sumie mam podobnie też zadnych znajomych, wieczna zamuła i wegetuje z dnia na dzien. a kontakt z ludźmi zazwyczaj wywołuje we mnie agresje :O

Gość gość
jesli macie mozliwosc moje gg:46081922,chetnie pogadam

Gość Pasztet Girll
czy zauwazylyscie ze w pracy kobieta kierownik czy szef jest mila i zyczliwa dla brzydkich kobiet a chamska dla ladnych, zas facet odwrotnie, mizdrzy sie do ladnych a brzydkich traktuje po chamsku i lekcewazy, tudziez przypisuje im brak intelektu i ostro zjezdza wykonane zadanie, mimo ze u ladnej te usterki czy bledy by nie przeszkadzaly mu

Gość Pasztet Girll
rada do autorki: nigdy nie ufaj facetom. i nie ma czegoś takiego jak wyjątkowy facet. są faceci zjeby z nadmiarem testosteronu i są ci "wyjątkowi" mili, sympatyczni ale tylko dlatego że mają mało testosteronu są zakompleksieni i nie mają jaj. jak odzyskają pewność siebie zachowują się tak samo jak ci samce alfa. także wniosek: sraj na facetów

Gość prażynka kokosowa
a po co mi twoje gg?

Gość introwertycy ogólnie mają
przejebena, wiem coś o tym bo sama jestem. w towarzystwie większym prawie zawsze czuje sie jak jakiś ułom :/

Gość introwertycy ogólnie mają
czułabym sie dobrze na bezludnej wyspie, w towarzystwie zawsze odstaje od "normy" bo nie jestem modna, nie oglądam seriali, nie wyjeżdżam na Wyspy Owcze żeby poszpanować i prowadze ustabilizowane, spokojne życie. A to sei k***a ludziom nie podoba i z miejsca okazuje sie że jestem nudna. tak czy siak mam to już w d***e. tez nadejdzie taki czas, że będziesz mieć w******e jeszcze młoda jesteś

Gość moje życie to też tragizm
moi starzy myślą że mam wielkie trudnośći z nawiązaniem kontaktów, nawet słyszałam przypadkiem rozmowę gdzie ojciec mówił że bardzo trudno nawiązuje wszelkie znajomości. czy tak trudno pojąć, że ja po prostu nie przepadam za ludźmi i imprezami? dla większości ludzi zawsze będę dziwaczką. nawet dla swoich starych. mój stary sam znajomych nie ma, ale nie poszczyci sie tym osiągnięciem w towarzystwie tylko zjedzie córkę noż koorva

Gość nastroszony- -kutas22
prześpij sie ze mną :D

Gość mam podobnie, ale jest
jedna zaleta bycia "odludkiem" człowiek jest mocniejszy psychicznie