Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc .....

powróżę

Polecane posty

Gość gość
bardzo prosze Urszula 13.02.1985

Gość gość
ja rowniez dodaje temat do ulubionych,poniewaz mam nadzieje,ze sie zalapie... oczywiscie wrozbe zinterpretuje.. Urszula 13.02.1985

Gość gość
Poproszę o wróżbę pani wróżko Gosia 22.05.86 sprawy uczuciowe al ei ogólnie

Gość gość
proszę asia 24 04 84

Gość kidyai432
Joanna 13.01.1995 Czy w końcu będę szczęśliwa i uda mi się spełnić chociaż pare marzeń? Czy do końca życia bede tkwić tutaj?

Gość gość
mira 12.06.1960 jakies zmiany w moim zyciu?

Gość gość
Anno z 81r: Wygląda na to że masz materialistyczne podejście do życia – bardzo ważne są dla Ciebie pieniądze, cenisz luksus i wygodę. Obecnie Twoja sytuacja finansowa nie jest najlepsza, wymaga od Ciebie wyrzeczeń. Nie masz obecnie stałej pracy, prawda? Widzę jakieś dorywcze zajęcia, opiekunka do dzieci? Masz za sobą jakiś niezbyt szczęśliwy związek, obecnie tęsknisz za miłością. Wydaje mi się ze ten mężczyzna zmieniał kobiety jak rękawiczki, był arogancki i wyniosły. Przyszłość w sferze materialnej nie rysuje się zbyt różowo. Czy nie masz przypadkiem wygórowanych ambicji wykraczających poza Twoje wykształcenie? Może pora pomyśleć o dokształcaniu się? W dziedzinie miłości szansa na szczęście, jednak to Ty musisz stać się siłą sprawczą wydarzeń. Znasz już tego mężczyznę, trzeba tylko go na nowo dostrzec . Wydaje mi się że nie dopuszczasz do siebie możliwości związku z nim. Czyżbyście byli w konflikcie? Zastanów się też czy nie przyzwyczaiłaś się już do samotności, może właśnie to stoi na przeszkodzie do nowego , szczęśliwego związku.

Gość gość
proszę o wróżbę Dagmara 14.06.1983r. czy jestem w ciąży ,albo czy będę w najbliższym czasie np do końca roku i ogólnie co przyniesie przyszłość wróżbę zweryfikuję od razu

Gość gość
jadwiga 20maj75 co z moją pracą?i co nowego w rodzinie

Gość Anna z 81r.
Szanowna Wróżko :) Przede wszystkim bardzo dziękuję za wróżbę i już piszę jak odnosi się to do mojej osoby. Nie jestem aż taką materialistką jak piszesz, pieniądze są dla mnie ważne, ale nie najważniejsze. Moja sytuacja finansowa jest na razie stabilna, chociaż faktycznie pracuję dorywczo ale mam przed sobą kilka rozmów o nowe stanowiska i zobaczę czy cos z tego wyjdzie (jestem bardzo ambitna i faktycznie szukam teraz pracy na stanowiskach kierowniczych). Z dziećmi nie pracowałam, ale myślę coraz częściej o własnym (bardzo chciałabym mieć), stąd może te karty o dzieciach. W miłości faktycznie nie mam szczęścia, może dlatego, ze mam za wysokie wymagania i trochę przywykłam do samotności. Pozdrawiam :)

Gość gość
Czy jeszcze ktoś tu wróży?

Gość Powróż mi proszę :)
Widzę nawał chętnych ... zostałam pominięta. Przypominam: Agata, 07.08.1998 Co z miłością? Na pewno zweryfikuję wróżbę :)

Gość gość
Wrozko powrozysz mi? Jola. 13.12.1993. (sprawy uczuciowe)

Gość gość
mogę i ja prosic o wrozbe? zawsze jestem pomijana w takich wątkach i nie wiem dla czego. iwona 30.04.86 pytanie o sytuacje finansową, emocjonalna i podroze.

Gość gość
tak jeszcze wiecej pytan zadaj

Gość gość
ahh jak miło dziekuje za wrozbe już wiem o co tu chodzi

Gość gość
zawsze pomijana Iwono z 86r - czy nadal tu jestes?

Gość gość
czy joanna 83 ma dziś szansę na wróżbę czy nie ze względu na zbyt duża liczbę pytań, jestem tu po raz pierwszy i nie wiem czy jest sens czekac

Ja mogę wam "powróżyć", ale co wam powiem jest nieodwołalne gdyż nie stanie się tak jak powiedziałem dlatego że tak powiedziałem, ale powiedziałem co się stanie dlatego że to się stało.

Gość gość
Joanno masz szansę pod warunkiem, że zgodzisz się zweryfikować trafność wróżby (czesc dotyczącą przeszłości i terazniejszości oczywiscie), podaj też sferę życia o którą chcesz zapytac

Gość gość
joanna 83 03 03 pytania zamieściłam powyżej, dotyczą dzieci i 2 osob

Gość gość
nie ma sensu ona ma 5 stron do powrozenia a i tak na wyrywki wróży. szukaj tematu o takiej samej nazwie laska wróży w miare na biezaco jak poprosisz.

Gość gość
joanna 83 chciałabym również zapytać o finanse podróże i przyjaciół ale nie wiem czy to już nie za dużo pytan, inni przecież tez czekaja

Gość gość
jestem początkująca i nie umiem wróżyć az tak szczegółowo, moge powiedziec coś ogólnie o wybranej dziedzinie życia. praca, milośc czy cos innego?

Gość gość
idz do platnej wrozki tam sie dowiesz wszystkiego co tylko chcesz

Gość gość
Zgadzam się z osobą wyżej, płatna wróżka ma doświadczenie i MOŻE mieć dar, bierze takze na siebie odpowiedzialnosc za efekty tej wrozby. Ja takiej odpowiedzialnosci nie potrzebuję więc nie mogę Ci powiedzieć nic o dzieciach bo jeszcze się zasugerujesz i potem klops :)

Gość gość
joanna 83 ogólna wróżba tez może być, dziękuję że się odezwałaś, wybieram przyjaźń milość i finanse, jak je u mnie widzisz?

Gość gość
Autorka zasugerowala Ci jedno pytanie, slepa jestes aska?

Gość gość
Dominika 02.09.1991 co z pracą i życiem uczuciowym

Gość gość
nic już nic rozumiem, ile wróżek mi odpowiada a ile osob trzecich? dlaczego jesteście niemili? przeciez tylko pytam