Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc .....

powróżę

Polecane posty

Gość gość
Anno, masz za sobą bolesne rozstanie z bliską osobą, ale wygląda na to że już doszłaś do siebie i z nadzieją patrzysz w przyszłość. Poki co na horyzoncie nie widze nowego mężczyzny. Uważaj, żeby do związków nie podchodzić zbyt powierzchownie, łatwo wtedy o rozczarownia. Spróbuj też zmienić coś w swoim wyglądzie, będzie to zmiana na lepsze. W przyszłości uważaj na tkwienie w związku bez przyszłości oraz na powracanie pamięcią do przeszłości bo to nie przyniesie nic dobrego. W sferze materialnej będzie dobrze – uważaj, na jakieś problemy z wodą – możliwe zalanie mieszkania. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Dziękuję, z tym rozstaniem i dochodzeniem do siebie to prawda.Chociaz takie pocieszenie, ze z kasa nie bedzie problemow. :) A reszta przepowiedni wyjdzie w praniu, choc mam nadzieje, ze nie... Pozdrawiam :)

Gość gość
Paulina 23/04/1994 Uczucia. czy uda mi się pokonać przeciwności i być już zawsze z moim obecnym partnerem?

Gość gość
witam. jeśli można to proszę zapytać kart co myśli o mnie Jacek Agnieszka 14.08.77.

Gość gość
Blagam pomoze mi pani dokonac wyboru ! Co oni czuja do mnie. Lukasz. 03.01.1988 i lukasz drugi 05.05.1987 ja marta 05.04.1991

Gość gość
Asia 24 04 84 prosze o wrozbe w sferze uczuc

Gość gość
Jadwiga dziekuje zaskoczylas mnie nieco za jakis czas zweryfikuje :) dziekuje

Gość gość
moja droga odpowiedz mi w swerze uczuc . mam dylemat Mariusz 04 12 74

Gość gość
Jola 13grudzien. 1990.r. On mirek 15.05.89r. Co z nami bedzie? Pomoz prosze..

Gość gość
Znowu tu nikt nie wrozy eh ciszaa.

Gość gość
kto dziś chętny? zasady te same.

Gość gość
hmm?

Gość gość
ja :)

Gość gość
ja :)

Gość gość
super!

Gość gość
Marysia 18.12.1989 czy wyjdę z długów

Gość gość
gościu nr 1, zyjesz w szczesliwym związku, prawda?

Gość gość
Marysia 18.12.1989 czy wyjdę z długów

Gość gość
Marysiu, jesteś osobą towarzyską i gadatliwą. Jesteś blondynką? Masz za sobą toksyczny związek, na szczęście należy on już do przeszłości. Nadszedł czas na nowe wyzwania, może zmieniłaś niedawno pracę? Masz zamiar gdzieś wyjechać? Widzę że szykujesz się do podróży. Wydaje mi się że raczej szczęścia i pieniędzy Ci nie brakuje, a jeśli są jakieś długi to zapożyczyłaś się bynajmniej nie z potrzeby zaspokojenia podstawowych potrzeb. Czyzbys była od czegoś uzależniona? Zaryzykuję i spytam czy masz dziecko? cd. dotyczący przyszłości wkleję po ustosunkowaniu się do tego co napisałam

Gość gość
Zapraszam na kolejną odsłonę, ktoś chętny?

Gość gość
jeśli można Julia 27.08.1985 Czy uda mi się do wiosny przeprowadzić ? dziękuje

Gość gość
Witold 21.02.1980 Jeśli mogę zadac pytanie odnośnie finansów,uczuć i zdrowie na 2014 rok . Dziękuje,pozdrawiam

Gość gość
Antonina 3.02.1960 . czy będę mieszkac w Polsce czy czeka mnie wyjazd?

Gość gość
czy zostane z moim mezem ?czy mnie kocha? Jarosłavna 6.06.1982

Gość gość
Julio, w Twoim otoczeniu jest ktoś toksyczny. Ciebie samą zaś cech**e nerwowość i niezdecydowanie. Masz trudną sytuację finansową. Nie masz obecnie partnera, prawda? Co do przyszłości to uda Ci się przeprowadzić na wiosne – będzie to dla Ciebie bardzo pozytywne przeżycie – początek nowej fazy życia. przeżyjesz także romans, ale wiele po tym mężczyźnie nie należy oczekiwać. Proszę o potwierdzenie lub zaprzeczenie trafności wróżby jeśli chodzi o teraźniejszość.

Gość gość
Witoldzie, wybierz jedną dziedzinę życia :)

Gość gość
Antonino, nie masz ochoty wyjeżdżać, prawda? Nie chciałabyś także mieszkać wśród cudzoziemców. Zastanów się czy będziesz szczęśliwa za granicą. Widać kartę podróży, jednak uważam, że nie wyjedziesz – w kraju też czekają Cie trudne wybory. Chcesz wyjechać żeby zapomnieć o śmierci bliskiej osoby? Odnieś się do teraźniejszości, mam rację?

Gość gość
Julia bardzo dziękuje za wróżbę . Tak z finansami nie jest latwo , tzn nie przelewa się . Obecnie jestem w związku małzenskiem ale mój małżonek nie mieszka ze mna ,mieszka poza granicami polski , chce jechać do niego . obecnie szukamy mieszkania . Powiedz mi ,kochana, czy tam uda nam się stanąć na nogi ?podniesiemy się finansowo ? dziekuje

Gość gość
witold finansy dziekuje

Gość gość
Antonina zmarła moja mama rok temu , ale nie z tego powodu chce jechać . mysle ze z moim mezem nic dobrego mnie nie czeka , to jest powod wyjazdu dziękuje ,pozdrawiam

Gość gość
Jarosławo, mąż Cie kocha jednak nie da się ukryć, że przeżywacie ciężkie chwile. Trzeba szukać porozumienia, rozmawiać ze sobą, a wasz związek ma szansę przetrwać. Sprawy finansowe nie wyglądają najlepiej, czy kłócicie się własnie o pieniądze? Nikt nie rozwiąże problemow za was, a to, że o nich nie rozmawiacie nie oznacza że same znikną. Jak zwyklę proszę o ocenę trafności wróżby co do teraźniejszości.