Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc .....

powróżę

Polecane posty

Gość gość
a ja proszę o sferę uczuciową agnieszka 1977

Gość gość
joanna 83 wróżko jeśli nie jesteś w stanie odpowiedzieć na moje pytania nawet te ogolne proszę napisz, nie będę dłużej czekac ani pisać więcej postów, dam szasnę innym, dziekuje

Gość gość
Joanno: wydaje mi się że jesteś dosyć niedojrzałą osobą, żyjesz przeszłością i ją rozpamiętujesz. Czy miałaś problemy w rodzinie spowodowane pieniędzmi? Wydaje mi się ze Twoje stosunki z matką, bądź inna starszą kobietą z rodziny nie są najlepsze. Widze także nieszczęśliwy w skutkach romans ze starszym, majętnym mężczyzną. Obecnie w miłości przeżywasz powolny rozwój uczuć. Czy Twój obiekt zainteresowania jest w trakcie rozstania z obecną partnerką? Na przyszłość konieczne jest dokonanie zmian w sytuacji prawnej – możliwe że chodzi o dom, inaczej mogą być kłopoty. Czy pracujesz może w telekomunikacji? (ps na pewno nie odpowiadam opryskliwie osobom w moim temacie więc myslę że łatwo to rozróżnić;))

Gość gość
Do wszystkich niecierpliwych - wrożba trwa ok 20 min, nie da się krócej.

Gość gość
wróżko to niesamowite! dziękuję, wiele rzeczy to prawda, a co widzisz jeśli chodzi o moja przyszłość w dziedzinie przyjaźni i finansach

Gość gość
pytam bo jak na razie odczytałaś moją przeszłość i teraźniejszość

Gość gość
oj Joanno, Ty naprawdę tęsknisz za prawdziwą przyjaznią, wyszło to w kartach ale juz nie wspominałam... niestety wrózba skonczona, nie moge juz nic wiecej powiedziec. co do finansów, to jak juz pisałam - uporządkuj te sprawy prawne bo inaczej bedą kłopoty.

Gość gość
ale czy kiedykolwiek będę mieć prawdziwych szczerych przyjaciół? dziękuję za wróżbę, jak często można prosić Cię o wróżbę?

Gość gość
koniec już pytań Joasiu. Jeden raz można u mnie wróżyć, nie męczmy kart problemami jednej osoby bo w końcu zaczną kłamać. i po co? Pozdrawiam :)

Gość gość
szkoda :( gdyż więcej dowiedziałam się o przeszłości i teraźniejszości, a zależało mi raczej na przyszłości ale tak czy inaczej dziękuję, wiem ze inni tez czekają, również pozdrawiam

Gość gość
O przyszłości mówię ostrożnie, podkreslam że jestem początkująca i nie biore na siebie odpowiedzialnosci za wrózby, ktore są przecież darmowe :)

Gość gość
Alicja 16.04.1964r. dzięki

Gość gość
Alicjo, wiesz że trzeba odniesc sie do wrozby? Najlepiej szczegółowo, jeśli tak to zaczynam :)

Gość gość
Alicja - No właśnie, chodzi mi o to czy coś się zmieni na lepsze w moim życiu, czy skończy się ten marazm.

Gość gość
odniesc - w sensie potwierdzic lub zaprzeczyc, ale pytanie też jak najnbardziej sie przyda :)

Gość gość
Alicjo: faktycznie obecnie widzę niepowodzenia zarówno w sferze uczuciowej jak i zawodowej. Odczuwasz lęk przed ludżmi i starością. Czyżbyś utraciła ukochaną osobę? Czy ta osoba miała kłopoty z finansami, była względem Ciebie interesowna? Wydaje mi się, że przez to zaczeły się nieporozumienia w związku – czyżbyś to Ty postanowiła od niego odejść? Wydaje mi się ze masz koło siebie jakąś pomocną brunetkę w średnim wieku. Obecnie faktycznie odczuwasz niemoc. Ale chyba miałaś albo zaraz będziesz mieć jakąś uroczystość rodzinną – może ślub kogoś z rodziny – to ta radosna część teraźniejszości. W przyszłości uważaj na nadarzające się okazje, sprobuj je dostrzec i wykorzystać. Jeśli zaraz nie weźmiesz się w garść to będzie tylko gorzej. Utkniesz w obecnej sytuacji.

Gość gość
Dziękuję i gratuluję, masz chyba dar. Odeszła moja przyjaciółka (zmarła kilka tygodni temu), a niedawno córkę wydałam za mąż. Szkoda tylko, że tak niewiele pozytywów na przyszłość mnie czeka. :(

Gość gość
A możesz mi coś powiedzieć o swojej sytuacji uczuciowej, jesli to nie problem oczywiscie. A co do przyszłości to faktycznie, może być źle, ale tylko jesli bedziesz siedziec z założonymi rękami. Zrób coś aby poprawic obecną sytuację, juz złożyłam karty i nic wiecej nie mogę powiedziec.

Gość gość
co mnie czeka w pracy zostanę tam?anna 15.10.1976

Gość gość
Alicja - mojej sytuacji uczuciowej, że tak powiem - nie ma.Od lat tak jest, nie wiem dlaczego. Pech to mało powiedziane.

Gość viki220492
wiktoria 22-04-1992 jakie bedzie moje zycie ?

Gość gość
Ja też poproszę o wróżbę Halina 28.11.1956. Ślicznie dziękuję.

Gość gość
Agnieszka 20,04,1993 czy w końcu obiekt moich westchnień zacznie bardziej o mnie walczyć ?

Gość gość
malgorzata 03 23 79 co w sferze zawodowej i uczuciowej?

Gość gość
Autorko jesteś jeszcze ? Powróżyłabyś mi także, zweryfikuję na pewno :) Kiedy się uniezależnię i zacznę prowadzić spokojne życie? anna 10.08.93.

Gość gość
koniec wróżb na dziś, do następnego razu!

przepraszam,zostalam pominieta:( moze powtorze,Urszula 13.02.1985. jak bedzie wygladalo moje malzenstwo? dziekuje

Gość ull
Czy możesz mi powróżyć Bogumiła 22.01.1974 czy będę zdrowa i co z moimi uczuciami,z góry dziękuje

Gość gość
iwona 30 04 86 jestem nadal i czekam :)

Gość gość
o jak podkreslila ze darmowe, ciesz sie bo nie mialabys na kim cwiczyc