Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc .....

powróżę

Polecane posty

Gość gość
do pani wyzej: darmowe - tzn ze nic nie obiecuję, daje z siebie wszystko ale nie gwarantuje trafnosci. W odroznieniu od wrozb płatnych, ktore muszą miec jakąś sprawdzalność, bo nie wyobrażam sobie że ktoś bierze pieniądze za naciąganie. A więc czytelniczko kafeterii, to Ty sie ciesz, że nie naciągam na pieniądze.

Gość gość
urszula 13.02.1985,po raz trzeci bardzo prosze... jak bedzie wygladalo moje malzenstwo i ogolnie sprawy uczuciowe?

Gość mmaaaa
Wróżko ominełaś mnie bylam na 3 stronie i dalej czekam na wróżbe. malwina 3.08.1988, czy znajde prace w swoim zawodzie? i kiedy zajde w ciąże?

Gość gość
Urszulo: Czyżbyś była w kimś beznadziejnie zakochana? Czy Twoją prawdziwa miłość nie odwzajemnia Twoich uczuć? Zostałaś przez niego wykorzystana. Teraz chyba nie bardzo radzisz sobie z życiem. W przeszłości zbytnio skupiałaś się na pracy, dlatego zaniedbałaś sprawy uczuciowe. Jeśli chodzi o przyszłość to w małżeństwo wkradnie się nuda. Nie będzie ono zbyt ekscytujące.

Gość gość
cd. Natomiast sytuacja finansowa będzie stabilna. Jak zwykle proszę o weryfikację.

Gość gość
Wróżko, Marlena 23 06 1992. Po prostu chcę coś zweryfikować. Dziękuje z góry.

Gość tratatataa
wrozko,nie bede dziekowac bo za wrozbe sie nie dziekuje:) ale jestem w szoku.. wszystko sie zgadza,tak tesknie za kims niesamowicie i przez to czuje sie wykorzystana,w malzenstwie jest dokladnie tak jak pokazaly karty,jesli chodzi o prace-rowniez masz racje,na niej skupilam sie za bardzo jak i maz rowniez.. powiedz mi prosze,co karty ukazuja o mezczyznie,ktorego mam w glowie juz dluuugi czas? czy mam zrobic pierwszy krok? Czy karta widzą nas razem w przyszlosci? niestety nie znam Jego daty ur.moge jedynie podac Jego imie

Gość gość
dZiwko skup sie na mezu a nie innych fagasach

Gość tratatataa
cd. Adrian, Urszula 13.02.1985

Gość gosc .....
Cieszę się, że wróżba jest trafna :) U mnie można wróżyć tylko raz :) pozdrawiam serdecznie:)

Gość gość
Ech, chyba zaczernię nick... Ale zgadzam się z Panią, która podszyła się pode mnie nad tym komentarzem - karty już złożyłam i nie mogę nic więcej powiedzieć. Drugi raz też nie wróżę. Pozdrawiam Urszulo.

Gość gość
Jakie rozklady robisz?

Gość gość
Alicja 17.03. 68 bardzo proszę o wróżbę w sferze uczuć , co mnie czeka w najbliższym czasie w uczuciach ?

Gość tratatataa
ooo,przykro mi no ale rozumiem..skoro Pani nie moze.. ale gdyby sie Pani namyslila bede wdzieczna:) Urszula

Gość gość
haha bezczelnosc urszulo

Gość gość
Iwona 30.04.1986 Głupio mi sie przypominac po raz trzeci ale zawsze jestem pomijana w takich tematach. Bardzo prosze o wróżbę dotycząca: przyszlość finansową, emocjonalna i podroze.

Gość gość
Iwona, zadaj jeszcze z 10 pytan,no smialo.

Gość guśśśka
Witam proszę powróżyć mi co mnie czeka w życiu, jak sytuacja uczucowa i finansowa Agnieszka 05.05.78 Paweł 29.03.76 Czy Ryszard 11,06.80 jest szczery i czy to ten na całe życie Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
zadam tyle ile bede chciala a ile bedzie mi powrozone zalezy od Wrozki. Napisalam co mnie interesuje i jesli dostane odp choćby na jedno bede szczescliwa i nic Ci do tego;)

Gość gość
Ktoś chętny dziś na wróżbę? przypominam zasady 1. nie wróżę rocznikom 90+ 2. data urodzenia i imie 3. zobowiązanie weryfikacji wrożby odnosnie przeszłości i terazniejszości PS nie zobowiązuje się wróżyć po kolei więc stwierdzenie, że ktoś został pominięty niewiele da, po prostu trzeba sie co jakis czas przypominać :)

Gość gość
franciszek 29.1.1961 co z praca zweryfikuje

Gość gość
to ja prosze, agnieszka 14.08.1977 jak ulozy się moje życie uczuciowe w najblizszym czasie\. jestem sama

Gość gość
Gabriela 1.3.1984 - uczucia. Czy osoba, z którą sie teraz spotykam to ten jedyny?

Gość gosc*
Z mila checia: Iwona, 20 lipca, 1972:(

Gość gość
tzn ja wiem ze to ogolnie ale bardzo bym prosil o zwrocenie uwagi na pracę czy bedzie jakas lepsza pod wzgledem atmosfery i zarobkow i gdzie jej szukac moze jest jakas podpowiedz

Gość gość
Franciszku: Czyżbyś się bał wkroczyć na nową drogę rozwoju zawodowego? Boisz się bycia ocenianym przez innych ludzi. Masz kompleksy wynikające z niskiej samooceny. Musisz wziąć się w garść i zacząć robić coś kierunku znalezienia jakiegoś zajęcia ponieważ grożą Ci straty materialne. Masz przy sobie dobrą i opiekuńczą kobietę, to żona? Zwróć uwagę czy nie jesteś dla niej zbyt oschły. Zaryzykuję i spytam czy przypadkiem nie zdradziłeś swojej żony w przeszłości, i dlatego przyczyniłeś się do jej poczucia osamotnienia w tym związku. Jeśli chodzi o przyszłość to znajdziesz lepszą pracę, być może dostaniesz awans. Ogólnie sprawy finansowe zapowiadają się bardzo dobrze, lecz pamiętaj, że musisz działać, żeby coś osiągnąć. Widzę też że teraz nieco się rozleniwiłeś, możliwe że masz nadwagę. Jak zwykle proszę o weryfikację. Pozdrawiam

Gość gość
Wróżko, Gabriela 1.3.84 - uczucia. Stoję na rozstaju dróg. Nie wiem co robić.Angażować się w nowy zwiazek? Jak będzie wyglądać moje zycie uczuciowe?

Gość gość
Poprosze o wrozbe:) 93.12.13 Jolanta. Zycie uczuciowe:)Co mnie czeka itp

Gość gość
dziekuje za wrozbe juz weryfikuje zgadza sie wszystko oprocz zdrady jestem daleko od domu za granicami kraju faktycznie zona moze czuc sie osamotniona moze o to chodzi jak pani sadzi ? zycze dobrej nocy

Gość gość
Marta 11.11.1995r. Czy zakocham się w najbliższym czasie? Jeśli tak, to czy będzie coś więcej z tej znajomości?