Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc .....

powróżę

Polecane posty

Gość gość
Agnieszko: jesteś osobą żywiołową, spontaniczną i pomocną, ale wydaje mi się, że masz też cechy tyrana. Jesteś bardzo zajęta zawodowo, nie masz czasu na samotność. W przeszłości rozstanie z hukiem, partner Cie wykorzystywał, był przystojnym bawidamkiem, nie był osobą stałą w uczuciach. W każdym razie rozstanie odcisnęło swoje piętno na Twojej psychice. W przyszłości na swej drodze spotkasz impulsywnego i energicznego mężczyznę, czyli podobnego do Ciebie. Znajmość z nim pozwoli zamknąć Ci pewien etap w życiu. Spotkasz go dzięki atrakcyjnej i eleganckiej kobiecie, możliwe że matce albo siostrze.

Gość gość
Franciszku: trudno mi teraz powiedzieć dlaczego wpadłam na pomysł romansu i zdrady. W każdym razie widziałam w Twojej przeszłości jakąś energiczną kobietę, czy przypadkiem w nikim takim się nie zauroczyłeś? Już sama nie wiem. Cieszę się że reszta się zgadza. Jeśli chcesz znaleźć lepszą pracę to zacznij jej szukać a nie wyczekiwać manny z nieba, bez tego nie da rady :)

Gość gość
Franciszku: a może z tą kobietą i zdradą to właśnie chodziło o zdradę ojczyzny poprzez wyjazd za granicę... Jestem początkująca i mogłam coś źle w tym względzie zinterpretować. W każdym razie życze powodzenia.

Gość gość
AGNIESZKA opis moich cech nietrafiony. Rozstanie z facetem trafione. Dziękuję.

Gość gość
ania 13.01.1984 co z miłością?

Gość gość
Koniec wróżb na dziś, mam za małą skuteczność, muszę spróbować innym razem. Dobranoc.

Gość gość
Ktoś chętny dziś na wróżbę? przypominam zasady 1. nie wróżę rocznikom 90+ 2. data urodzenia i imie 3. zobowiązanie weryfikacji wrożby odnosnie przeszłości i terazniejszości PS nie zobowiązuje się wróżyć po kolei więc stwierdzenie, że ktoś został pominięty niewiele da, po prostu trzeba sie co jakis czas przypominać :)

Gość gość
Ja poproszę Agnieszka 14.08.1977 jak się przedstawiać będzie moje życie uczuciowe w najbliższych 3 miesiącach. Jestem sama,

Gość gość
dlaczego nie wrozysz rocznikom 90', skoro osoby mają ponad 18-23l?

Gość gość
Wiesława 7/7/1960 zweryfikuje i pozdrawiam

Gość gość
bez ponad, nie wiem dlaczego tak napisalam.

Gość gość
Agnieszko, już Ci wróżyłam

Gość gosc!
Moglabym poprosic o wrozbe: Iwona, 20.07.1972, zdrowie? dziekuje

Gość gość
ula 1980 `18 marzec co nowego w pracy i tak ogólnie na przyszłosc dziekuje

Gość stokrotka...a
witaj ja mam pytanie odnośnie pracy czy uda mi się znaleźć stałą prace w najbliższym czasie (obecnie niby pracuję ale to raczej nie jest praca dla mnie i jest ona raczej krótko terminowa) z góry dziękuje kamila 09.11.1990

Gość aguśśśka
Witam serdecznie Prosze zerknąć co dalej w moim pokręconym życiu Agnieszka 05 05 1978 Paweł 29 03 1976 I czy Ryszard 11 06 80 to ten na całe życie... Pozdrawiam i czekam na wróżbę.

Gość gość
Wiesławo: Widzę, że w Twojej rodzinie nie dzieje się dobrze, jakieś konflikty, kłótnie. Możliwe, że o pieniądze. Czyżbyś była związana z jakimś materialistą? Na przyszłość ostrzeżenie, odpuść zainteresowanie pieniędzmi, nie traktuj ludzi jak swojej własności, pozwól im decydować o sobie. Dziecko/dzieci chyba buntują się przeciw Tobie. Zaryzykuję i powiem, że rozstałaś się z ojcem dziecka/dzieci. W związku będą nasilać się nieporozumienia, problemy z wyrażaniem uczuć. W życiu zawodowym powodzenie.

Gość gość
Iwono: Z pracą i finansami nie było najlepiej ale wszystko jest na dobrzej drodze ku poprawie. W miłości nie wiesz czego chcesz, czyżbyś kochała się w kimś platonicznie? Jeśli chodzi o zdrowie to coś związanego z wątrobą bądź przemianą materii? Spróbuj rygorystycznie stosować się do poleceń lekarza! nie bój się podejmować odważnych decyzji w związku z chorobą. Zmiana w tej materii dobrze Ci zrobi.

Gość gość
Witam, czy ja też mogę poprosić? Karolina 20.11.1985, i chcialam zapytac czy w najblizszym czasie cos sie z mieni w moim zyciu?

Gość gość
Dziękuję za wróżbę. pokazałam ją mamie i zdębiała :D To prawda, że są konflikty, wojna o pieniądze od zawsze-chociaż ich nie brakuje.. Świetnie zostało to ujęte.ze traktuje nas jak własność ale też innych.Wraz z bratem buntujemy się, bo inaczej się nie da. Problemy z uczuciami miała od zawsze.Z ojcem JESZCZE się nie rozstała... Czas pokaże czy wytrzymają ze sobą. Z pracą również jest dobrze i nie zanosi się na to, by coś miało się zmienić. tym bardziej nie rozumiem dlaczego toczy wojny o pare groszy. to jest nie do zniesienia. DZIĘKUJĘ:*

Gość gość
Ulu: nie masz dobrych stosunkow z ojcem, prawda? Nigdy nie był dla Ciebie autorytetem. Co do pracy to wszystko wydaje się być na dobrej drodze. Będzie poprawa bo wczesniej nie było dobrze, brakowało pieniędzy. W przyszłości będziesz musiała odpocząc, zrobić sobie przerwę w pracy możliwe że ze względu na chorobę. Lecz wszystko skonczy się dobrze. Poproszę o weryfikację trafności.

Gość gość
Mam konkretne pytanie.Czy w zyciu Adama ur w 1992/93r.(niestety nic więcej nie wiem o nim) jest jakas kobieta? Jaki moze miec kolor włosów? Zweryfikuję. Dziekujje

Gość jolaaaaaaa
Jola. 12.08.1994 zdrowie

Gość gość
Joanna 24.01.1985 małżeństwo

Gość gość
Koniec wróżb na dziś, do usłyszenia następnym razem. czekam jeszcze na weryfikację pozostałych pań

Gość gość
Proszę mi powróżyć Joanna 24.01.1985 małżeństwo

Gość gość
Joanna 85 przeprasza za nachalność. komp mi się zawiesił :)

Gość gość
Dziekuje: Iwona

Gość gość
Iwono, ale proszę o weryfikację. co się zgadza a co nie. nie przeczytałas?