Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest gorąco, wręcz upalnie... siedzisz w domu sam/sama....

Polecane posty

Gość gość

postanawiasz wziąć prysznic, nagle dzonek do drzwi.... podchodzisz na palcach sprawdzić kto... Okazuje sie, że to sąsiad/sasiadka na którą/którego od dawna macie ochotę. Otwierasz... i co dalej? rozruszajmy swoje szare komórki, bo niedługo forume zaginie ;)

Gość gość
i wlasnie dostaje potwornego rozwolnienia

Gość gość
:D co dalej? jak zaradzisz ?:D:D:D:D

Gość gość
Stoję, patrzę na niego... ... I myślę sobie, że z tymi plaaamami od potu pod pachami, z twarzą czerwona od słońca i pozlepianymi włosami już taki pzystojny się nie wydaje. Spogladam w dol i widzę, ze ma na nogach te same adidasy co zwykle i w tym momencie uświadamiam sobie, ze za nic, ale to naprawdę za nic nie chcę, żeby je zdjął w moim mieszkaniu! Zbywam go więc pod byle pretekstem w duszy śpiewając z radości, ze właśnie zaoszczedzilam 8,99 na odswiezaczu i 6 tys na adwokacie.

daj spokój, jest upalny piątek, nikt nie ma sił wysilać się na jakieś durne opowiastki na kaffe, pod które ty będziesz męczył flaka :O:P

Gość obserwator-zyebuf
juken już trzepnął pod opowiastkę i teraz udaje,że marudzi.60-letni pederasta

ja kiedyś poszłam do koleżanki ,pukam do drzwi ,otwierają sie a tam mąż koleżanki na golasa z pauka stercząca :D, ale mnie zamurowało ,wszystkiego bym sie spodziewała ale nie kutasa z samego rana. Zona mu wyszła na chwile do sklepu i chciał ja tak przywitać ...

Gość gość
Juki... niestety kobieta jestem, a jako że mam chcice dziś, a jest upalnie i wyszłam z pod prysznica, mam taką ochote na troche pisanej erotyki jak sie da:D a jak sie nie da, to poczekam na męża..:D:D;)

w tych drzwiach mógłby mnie opryskać :P ...zimną woda zboczuchy 😭

OMG! Kazdy,tylko nie sasiad...niezle Zyleta -mnie z zona pomylil moj promotor-przywital mnie podobnie z taka roznica ze na szyi mial powieszony bebenek w rece paleczke a na glowie papierowa urodzinowa czapusie...zgadnij na ile sie obronilam?

Slowianka myślę ze byłaś zdolna studentką:P i pan profesor był zadowolony ;) całkiem niedawno poszłam do sąsiadów po cos tam , otwiera drzwi sąsiad w samych slipach białych , po nocce był zaspany , odwraca sie do mnie tyłem a na gaciach krecha . Do dziś mnie ta krecha prześladuje jak go widzę :D

Gość gość
Jaka ty jestes pieerdolnieta slowianka :o musialas ciagnac jak odkurzacz zeby zaliczyc :o

Myślę, że bardziej p*****lnięty był jednak mój promotor, umawiając się ze mną na konkretną godzinę i zapominając, że przyjdę... Haha mój dwa dni temu wszedł bez pytania - zapomniałam zamknąć drzwi...właśnie brałam prysznic...chyba za ostro mu powiedziałam, bo do dziś focha ma...