Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda_zmeczona_zyciem

Trafiam na facetów którzy albo chcą mnie bzyknąc

Polecane posty

Gość yyufyuftuf
temat.php?id_p=5552773&start=240

Szanujcie Się Panie i Panowie , o co ta kłótnia , nie lepiej się poznać i wybrać razem na wieczorny spacer ?

Gość jasne już sie z tobą umawiam
tajemniczy nieznajomy skąd jesteś

Gość czekam aż Dave_Gahan
sie wypowiei wrzuci fotke

Gość chcesz sie umówić z dziewczyna
z kafeterii? ale żal

gdzie to wyczytałaś ? Nie napisałem że ja chcę , tylko dałem radę osobom kłócącym się w tym temacie , czytaj na przyszłość ze zrozumieniem

Gość ależ my sie nie kłócimy
poprostu zastanawiamy sie dlaczego faceci sa takimi s*********i i tyle.

Gość gość
Dobrze ze to forum,bo do rekoczynow by doszlo.

Gość gość
Przez ten internet i ogólnie tą dzisiejszą technologię im się przewraca w głowie bo nie mogą tego ogarnąć

Gość gość
Nie dasz chłopakom, to dasz robakom.

Gość gość
i ogólnie przez zmieniającą się rzeczywistość, ludzie inaczej się ubierają inaczej się zachowują, co innego robią niż kiedyś, moda się zmienia wszystko się zmienia a oni nie mogą tego ogarnąć z dziewczynami tak samo ^^

jak już ktoś wcześniej napisał nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka , jest sporo s*********w , ale są też normalni faceci ;) a to że na takiego trafiłaś ? Może masz zły gust i trafiasz na tych właśnie s*******i ;)

A ja mam właśnie szczęście do facetów gaduł, ktorzy uwielbiają ze mną gadać godzinami, a to fajniejsze jest od ciągłego pieprzenia się. Może twój ubiór jest bardzo seksowny i dlatego takich przyciągasz? Ja na randki ubieram się skromnie, dopiero potem zaczynam coraz bardziej szaleć, gdy widzę, że zależy.

Gość pamietajcie nie umawiajcie
sie z facetami z czata, chyba że dla jaj czy darmowego kina- tam są największe zjeby

Gość pamelia andersuun
"A ja mam właśnie szczęście do facetów gaduł, ktorzy uwielbiają ze mną gadać godzinami," dla mnie nie ma nic gorszego od ględzącego godzinami faceta. chodzi mi o ględzenie nie rozmowę- bo na takich trafiam.Poględzi o kleszczach, jak musiał do szpitala jechać i jak była go potraktowała- no koorva co mnie to obchodzi. Chętnie poznałabym takiego z którym można POROZMAWIAĆ

Gość kurde ja mam tak samo
z tym, ze do mnie lgna jeszcze kolesie typu 'nieporadna ciota', tacy w ogole bez jaj, rozmemlani (czasem pozujacy na maczo, co jest mega zenujace), albo jacys rasowi wyrywacze, po ktorych od razu widac, ze chca tylko jedno i jak to dostana, to nie beda sobie dluzej zawracac glowy :/ juz dawno nie bylam w zwiazku, bo nie udaje mi sie poznac nikogo fajnego :/ Nie twierdze, ze wszyscy faceci sa do bani, bo mam kilku dobrych kolegow, naprawde sa spoko, do jednego kiedys cos czulam nawet, ale to bylo dawno temu i nieprawda. Przyzwyczilam sie tez troche do 'singielstwa' i nie wiem, jak teraz znosilabym bycie z kims, utracenie czastki mojej niezaleznosci itd. :( z drugiej strony, fajnie byloby miec z kim dzielic codzienne smutki i radosci, miec sie do kogo przytulic, no i nie moge udawac, ze nie potrzebuje seksu :O co prawda na to ostatnie znajde w 5 minut kilkunastu chetnych, ale co mi po tym? czytalam kiedys taki artykul o one night standach, i jeden koles sie wypowiedzial, ze z poczatku wszystko fajnie, jest adrenalina, jest podryw i bajer, jest chwila przyjemnosci - a potem budzisz sie rano i dociera do ciebie, ze ten ktos obok to tylko obce cialo w twoim lozku, a Twoje zycie emocjonalne jest puste :(

pamelia andersuun hahah. nie gadam z nimi o kleszczach. Widocznie jesteś nudna i jedyny interesujący dla ciebie temat byłby o bezrobociu, jak to wszystko jest drogie i takie tam hah :P

z tym gadaniem to tez jest tak, ze niby koles jest rozmowny, elokwentny itd, ale koniec koncow, wszystko zmierza do tego, ze chce cie bzyknac (myslac oczywiscie, ze tak cie oczarowal swoja gadka i pozowaniem na inteligentnego) :O

Jesteście niemożliwe zawsze wam coś nie pasuje , powiedzcie mi jakiego faceta szukacie ?

ja nikogo nie szukam i nie mam jakichs specjalnych cisnien :) ale gdyby mial sie jakis napatoczyc, to przede wszystkim inteligentny (ale nie przemadrzaly) i otwarty, nie mam jakichs wygorowanych wymagan, po prostu tak sie w moim zyciu uklada :)

haha, nie pochlebiaj sobie :)

no i dobrze

niekoniecznie :)