Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Armaid

czy on sie mógł przestraszyć?

Polecane posty

Gość Armaid

wiem że treoche dużo ale za uzasadnioną odpowiedź daje jana+dyplom hej:) mam 17lat. mam kolege który ma 19lat. poznaliśmy sie ponieważ chodze do jego taty na treningi siatkówki ( jest trenerem). czasem ten chłopak-damian też tam przychodzi i gadamy przez pare minut ale nie zawsze tak jest. jakieś 2 tygodnie temu byłam u niego razem z 13-letnią siostrą i tatą w odwiedziny na jakąś godzine. my poszliśmy do innego pokoju a dorośli z siostrą zostali w innym pokoju. tata opowiadał że w pewnym momencie jego mama spytała sie gdzie ja jestem a mój tata: "chyba poszli obejrzeć jakieś książki..." a moja głupiutka siostrzyczka "tak tak jasne... książki" a jego mama podobno nie wiedziała co powiedzieć. to zabrzmiało jakbym była w nim po uszy zakochana a to nie prawda (lubie go ale nic więcej). my z damianem gadaliśmy i było fajnie i śmiesznie:) potem nie widziałam go przez tydzień (nie miałam w tym czasie treningu). zobaczyłam go tydzień później ( czyli w zeszłym tygodniu) w takim barze. byłam ze znajomymi. w pewnym momencie staliśmy dosyć blisko ale był tłok także nie wiem czy mnie widział. potem ja już wychodziłam a on siedział skulony i pił piwo. szarpnęłam go dla zabawy leciutko za włosy, a kiedy obrucił głowę to uśmiechnęłam sie i powiedziałam "cześć". on zdaje mi sie że odpowiedział ale troche nie pewnym tonem i miał dziwną skrzywioną minę i przymrużone oczy i nie wiem czy to nie przez to że świeciło słońce. zastanawiam sie czy on sie jakoś nie przeraził. nie chodze na treningi bo już sie skończyły i dlatego nie jestem pewna. nie wiem czy on sie mnie wstydził (choć byłoby to dziwne bo byliśmy już raz w kinie)? czemu miał taką skrzywioną minę (czy na pewno przez słońce)? czy on nie powiedział mi cześć w tym tłumie bo nie widział czy nie chciał (byłam jakieś 1,5 metra od niego między kilkoma osobami, był obrócony w moją str ale nie wiem czy mnie widział)? czy on mógł sie jakoś wystraszyć bo był miły i traktował mnie jak koleżanke a teraz jego rodzice mogli go źle zrozumieć i mu powiedzieć a on ponieważ nie chciał by (potencjalnie) ze mną być i dlatego nie chciał żebym go widziała? jak myślicie?

sorry za jana+dyplom ale podobne pytanie było na zapytaj.onet a ja tylko skopiowałam:)