Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pociągnąć

Miłość nie osiągalna. On ma żone.

Polecane posty

Gość pociągnąć

Dzisiaj spotkałam lekarza, w którym się kocham. Był na zakapupach z żoną. Kupił sobie nowe auto-najnowsze BMW z roku 2012. Ona widać, że ubrana w najlepszych sklepach, a on ubrany był w spodnie dżinowe, koszula z krótkim rękawkiem. Wyglądał szałowo. Do tego spoglądał na nią z takim wzrokiem, a ona cału czas uśmiechnięta. Zastanawiałam się dlacze nie ja jestem na jej miejscu.? Dlaczego ona ma jego, cały dorobek, a ja nic

Gość pociągnąć
To jest taki ból w sercu.

Gość pociągnąć
Co ma do rzeczy inteligencja. Jakbym była jego żoną to bym skupiła.się tylko na.nim. Siedziała w domu, gotowala, a nie jak ona.

Gość pociągnąć
W nim. tak przystojnego mężczyzny jeszcze nie widziałam.

Gość pociągnąć
Wiadomo że każdy.chciałby być bogatym. Jego żona jeździ Volvo V40 i nie znam osoby która nie chciała by takiego auta, albo jego BMW

Gość katarinku
czasem tak jest...niestety....;/ zakochać się w niewłaściwej osobie....wiem coś o tym...i nadal nie mogę z tego wybrnąć...

Gość pociągnąć
Nie mam płytkiego myślenia. Nie wiem po czym to wywnioskowales?

Gość bezkitolo
jak nie...przecież widać zę zależy Ci tyko na jego pieniądzach! w ogóle ile ty masz lat ?

Gość pociągnąć
Obserwuje ją od dłuższego czasu. Ona co rusz robi nowe specjalizację. I ona ma być ideałem na żonę? Bo chyba nie jest.

Gość bezkitolo
Babo! ty lepiej zajmij się sobą a nie tym małżeństwem doktora!

Gość pociągnąć
24 niecałe.

Gość pociągnąć
Ona ba niego nie zasługuje!!!

robi specjalizację, bo chce się rozwijać i poszerzać swoje ambicje, za to Twoją jedyną ambicją jest siedzenie w garach i usługiwanie panu i władcy... już wiesz czemu woli ją niż materialistyczną babę o zapędach kury domowej 💤 ?

Jak widać dla niego jest ideałem. Żeby mówić o miłości, trzeba wiedzieć jaka ta osoba jest, co lubi, jak spędza wolny czas, czy ma się z nią wspólne tematy do rozmów. Nie kocha się kogoś za sam wygląd, ani za samochód jakim jeździ.

Gość pociągnąć
Nie wiem. Bo niby jak ona ma prowadzić dom, dbać o niego kiedy ona ciągle coś robi.

Gość pociągnąć
Jego sposób mówienia. Jego inteligencja.

Gość pociągnąć
Oboje przychodzą pod wieczór do domu. I jak ona niby ma dbać o dom i o niego. Przypuszczam że bie robi ani jednego ani drugiego. Kobietą powinna być dla mężczyzny. Mężczyzna powinnien mieć ugotowane posprzatane.

Gość gość
Mają tyle kasy, że żona nie musi stać w garach całymi dniami. Zresztą ona sama na siebie zarabia, za swoje pieniądze sobie kupiła samochód. Natomiast gdyby związał się z Tobą, to by na Ciebie musiał łożyć. A Ty co byś mu dała w zamian? Dobry obiad i seks? To trochę mało, bo to ma z żoną. Oni są partnerami, i w pracy i związku, są do siebie podobni, podobne pasje. Widać, ze jego żona to kobieta z klasą, wykształcona, ciągle się uczy, dobrze ubrana.

Gość pociągnąć
Moglamy go wysłuchać, porozmawiać prosto od serca. Byłabym całą dla niego.

Gość pociągnąć
Dałbym mu dziecko.

Gość gość
Z żoną też na pewno to robi. Mogę się założyć, że ma z nią więcej tematów do rozmowy niż Ty. Gdyby był z nią nieszczęśliwy to by się rozwiódł, bo na pewno zdaje sobie sprawę, że może w ciągu chwili znaleźć sobie inną, ale widocznie jest im ze sobą dobrze. Uszanuj to. Ty pewnie nawet nie masz pracy, albo zarabiasz grosze. Żaden normalnie myślący facet nie weźmie sobie utrzymanki.

Gość gość
Ty byś chciałabyć taką kurą domową. Byś tylko siedziała w garach i przy dzieciaku. Roztyłabyś się szybko. Widocznie on lubi kobiety sukcesu. Gdyby chciał mieć matkę polkę, to by się z taką związał. Widocznie ma inne preferencje.

Gość pociągnąć
Ważne są uczucia a nie czy utrzymanka czy nie. Jestem od niej młodsza.

Gość pociągnąć
Nie oszukujmy się każdy facet chce mieć dziecko. Ja bym mu je dała ona jeszcze tego nie zrobiła.

Gość gość
Ożenił się właśnie z nią, więc najwidoczniej to ją kocha. Daj sobie spokój, zachowaj godność, jesteś młoda, znajdź sobie kogoś w swoim wieku i o podobnych zainteresowaniach.

Gość pociągnąć
Ożenił się 3 lata temu więc może miłość już opadła.

Gość gość
Ona mu imponuje. Wierz mi, gdyby chciał mieć kurę domową, to by się z taką ożenił, biorąc za żonę lekarkę wiedział, jaka będzie przyszłość i najwidoczniej mu to odpowiada.