Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym bardzo z kimś porozmawiać?

Polecane posty

Gość gość

czy są tu , przynajmniej tu życzliwe osoby?

Gość gość
Jasne, ale i tak zaraz zjawi sie ktos typu przemek 22 :O

Gość Eeeheem
A o czym byś chciała porozmawiac?

Gość gość
Witam. A na jaki temat chcesz porozmawiać?

Gość gość
a kto tojest przemek?:)

Gość gość
cześć.Mam strasznego doła, bo wpakowałam się w złą relację i chciałabym żeby ktoś mi doradził.

Gość maly krasnoludek
słuchamy na pewno ktoś powie swoje zdanie

Gość gość
To może napisz o swoim problemie coś konkretniej.

Gość Eeeheem
Ktoś na kogo nie powinnaś zwrać uwagi:)

Gość gość
Toja może jak najkrócej napisze o co chodzi.

Gość Eeeheem
Czekamy

Gość My kafeterianie...
Opowiadaj, my kafeteriusze na pewno udzielimy Ci dobrych rad (jak zawsze zresztą).

Gość gość
To wydaje się logiczne ;)

Gość Eeeheem
To że się wydaje nie znaczy że takie jest:)

Gość gość
Logiczne jest to, że opisze co się dzieje :)

Gość gość
Co myślicie o takiej sytuacji: otóż pół roku temu ,zaczepił mnie na nk fajny chłopak, zaczęlismy rozmawiac,potem przeszlismy na gg okazał się bardzo miły,inteligentny i pasjonuje się podobnymi rzeczami co ja. Czasami poł nocy klikaliśmy. Czułam że to ktoś fajny,facet który mnie pociaga. Jedynie co widziałam to jego zdjęcia.Zapytałam czy ma kogoś,odpowiedział że nie. Nasza relacja opierała się tylko na ciekawych rozmowach i czułam że poznałam naprawdę fajnego faceta. Okazało się jednak że zauroczyłam się w nim....wiecie na czym to polega. Zaufałam mu natyle że podałam mu numer telefonu....nie pożałowałam,poniewaz zaczęliśmy smsować,budził mnie smsem,pisał fajne rzeczy a ja to odwzajemniałam. Nagle przyznał się że ma dziewczynę i zaczął się między nami konflikt bo ja twierdzę że pytałam gona poczatku znajomości o to a on uważa że nie. No ale przebolałam. Wiedziałam już na czym stoję. Jednak on jak gdyby nigdy nic,nadal pisał do mnie tak jak pisał,a nawet zaproponował spotkanie na które nadal nalega. Dla mnie to jest "facet zajęty" więc pytam go czego oczekuje ode mnie skoro ma dziewczynę? wiecie co mi odpisał: że chce mnie bliżej poznać, jezeli chodzi o seks to tylko jeśli będę chciała a kontaktu nie zamierza zrywać. Zupełnie nie dociera do niego to co mówie: MASZ DZIEWCZYNĘ. nie wiem jak powinnam postąpić? z jednej strony podoba mi się, z drugiej nie wchodzi w grę żadna zdrada ponieważ nie toleruję takich rzeczy. Pytałam go o dziewczynę, bo moze nie czuje się szczęśliwy z nią i szuka, ale z jego strony otrzymuję tylko wymijające odpowiedzi, albo milczenie,jeśli chodzi o jego związek. Koleżanka poradziła mi żebym zaryzykowała, ale czuję że jak wejde w tą relację głębiej to będę żałowała bo się zaangażuje ale z dugiej strony nie zaryzykować? nie wiem? co możecie mi poradzić. Naprawdę czuję sie samotna

Gość gość
dodam jeszcze że bardzo mu zalezy na spotkaniu ze mną i tak pomyślałam,że spotkam sie raz a i takmu się nie spodobam i skończy się ta rozterka

No wiesz ja bym mu napisał: Oczywiście kultura musi być!!! Ze względu na odbytą edukację, powiązania rodzinne oraz naturę moich przodków nie będę sobie czyniła nieprzyzwoitości spotykając się z Tobą. Ze względów humanitarnych oraz zaleceń WHO dalsze podtrzymywanie wzajemnych kontaktów kolidują z 127 punktem prawa kanonicznego wraz z późniejszymi zmianami. Pół golonki aby zobaczyć jego minę:-) Olej kolesia i tyle, szanuj siebie, tak po prostu.

Gość gość
no i nikt nie pogada ze mną ;(

Gość Eeeheem
No a w opisie logika zaginęła:) Nie spotykaj się z nim i tyle, facet nie szanuje swojej dziewczyny z tego co widzę i przygód szuka a dla Ciebie będzie miał parę skradzionych chwil.

Gość gość
ale nie rozumiem jednej rzeczy; skoro ma dziewczynę,skoro wie że nie pójde z nim do łóżka bo zapewniłam mu to ,ponieważ nie toleruję zdrad, to po co chce spotkac się ze mną? po co gada i nawija do mnie?

Gość gość
no własnie, to jest nie szanowanie drugiego człowieka. Ta jego dziewczyna powinna cieszyć się ze trafiła na mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Eeeheem
Zdzichu rozjebbujesz mnie:) oficjalnie zostałeś moim idolem:) Autorko zrób tak jak mówi.

Gość gość
wiecie , ja się z nim nie prześpię, ale przyzwyczaiłam się do niego. Poza tym , dobija mnie moja samotność.Kiedyś ktoś mi powiedział że warto w takich sprawach ryzykować ,bo potem można żałować

Gość Eeeheem
A podobno to kobiety ciężko zrozumieć:) może ma nadzieje że zmienisz zdanie.

Gość gość
on wie że nie pojdę do łóżka,ale strasznie nalega na spotkanie przy kawie. Wierz mu ze jest ciekawy jak wyglądam,ja sama jestem ciekawa jego. Może nie będę mu odpisywała. Wiecie uważam że jestem ciekawą osobą, lubię seks jak każdy ale nie jestem tylko do łóżka

Gość Eeeheem
No tak ale nawet gdyby coś z tego wyszło to Tobie też pewnie odwaliłby taki numer jak jej teraz. Nie możecie pozostać na tym etapie na którym jesteście teraz? Poza tym to dziwne że tak milczy na temat swojego związku, nie byłabym zdziwiona gdyby się okazało że jest tatusiem a może nawet i mężem.

Gość gość
TO O CO MU CHODZI? jemu zalezy na seksie czy nie?