Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie hormony/substancje wydzielaja sie podczas sexu i podczas orgazmu?

Polecane posty

Gość gość
jeszcze rodzice? rozumiem 😴 wezmę więcej sprzętu

oj nie chciałbyś zjeść "swojskiej" kiełbasy z miejsca, w które obecnie zostałam zesłana ;) tu im bardziej coś się rusza na talerzu tym jest świeższe :D

gosc r***nijmy sie jak ludzie normalnie na łące wsrod kwiatow zerzne cie w d*pe jak cywilizowany czlowiek za koltuny potarmosze, w ryja sie spuszcze czy koniecznie trzeba do tego tyle sprzetu traci to dla mnie zupelnie urok

nei, to mogę do przylecieć czy nie? :( jak już bardzo chcesz tej kiełbasy to uruchomię swoje kontakty w PL, tylko podaj nr tel. mail w stopce :classic_cool:

pisałam, że to tradycja, a ja nie zdążyłam nic kupić więc, ktoś się musi poświęcić 😴 ja do wody nie chodzę, bo w wiśle pływają ludzkie odchody zatem...jasne że brnąć, dajesz nura i spotykamy się w Płocku, chyba, że podczas mojej nieobecności puścili Wisłę do Konstancina:-o to może być i tam

ranya z calym szacunkiem 1. wisla do warszawy jest rzeką bardzo czystą spokojnie mozemy sie spotkac na jakiejs wyspie po srodku nurtu ze swoim wiankiem dasz rade

ranya juz widze ze to kolejnym koniem sie skonczy tak malo entuzjazmu w tobie robie co moge staram sie, bog mi swiadkiem a w tobie tak malo etuzjazmu

potrzebuję motywacji 😴 podaj nr karty, datę ważności oraz imię i nazwisko 😴 na wszelki wypadek napisz też CVV

nei, zasmuciłaś mnie :( nie spodziewałam się entuzjazmu, ale mogłaś napisać, że wyjeżdżasz, masz obowiązkowe szczepienie kota czy coś tam :( wiedz, że ja też mam domy w angliach i innych 😴 i jak kiedyś będziesz w mojej okolicy, to nie dzwoń, właśnie zmieniłam numer 😴 ;)

o czym Ty do mnie mówisz :D człowieku, to są kontrakty, terminy miliony, jeszcze pół roku i kupię ci tę wisłę ;) i jak będę miała gest to kupię też twoje 38m2 z rodzicami :classic_cool:

ranya pol roku przy tym rynku to nie malo a miliony to sie ma na koncie ja mam teraz pol litra i kielbase w lodowce i to jest fakt ekonomiczny a nie jakas niepewna proba dyskontu przyszlych zyskow wislę tez moge ci sprzedac, dostaniesz 10% rabatu

za dużo razy się do mnie zwracałeś na forum :( ten seks byłby dziwny :-o nie bzykam się ze znajomymi osobami, ma to niekorzystne dla mnie implikacje :-o później mnie męczycie telefonami, mailami, smsami, wyznajecie miłość i takie tam :(🖐️ nie jestem zainteresowana 🖐️

Gość Ranya! mea culpa! w wannie był
..am 😭 az mi się z tego wszystkiego kolejnośc okienek pomerdała 😭

spokojnie myszko, wybaczam 😴 możesz nadal dzwonić o każdej porze dnia i nocy ;)🖐️

ranya w takim razie moze mi tylko obciągnij a ja w zamian nie bede dzwonil jako bizneswomen na pewno wiesz czym jest kompromis moge dodatkowo zalatwic ci gwaracje bankowe na ten contract w przyszlym tygodniu nie widze tutaj zadnych plusow ujemnych dla ciebie

żebym wzięła do ust twojego kutasa musiałbyś mnie wcześniej zabić :classic_cool: 🖐️