Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie hormony/substancje wydzielaja sie podczas sexu i podczas orgazmu?

Polecane posty

Gość gość
swoja drogą nie sądzisz, że to idiotyczne kupować w większości zgniłe truskawki?! :( widzisz, a nie mówiłam, że jesteś trochę głupkowaty :(🖐️

A! A tak jeszcze a propos komarów to dobrym sposobem jest olejek waniliowy. Może być taki sztuczny do ciast - przynajmniej naa mnie działa - na dodatek jest tani i nie śmierdzi. Tyle, ze tłusty.

A poza tym Jżb nie jest glupkowaty. Po pprostu kiedy jego mamie robili usg podczas ciąży to lekarz się pomylił i zamiast ultradźwięków puścił w głowice odcinek Monty Pythona. No i tak mu zostało.

Gość gość
jutro z rana samego skoczę na Bronisze i przywiozę truskawki und banany, truskawki zjem a banana wsadzę ci w d**ala:D wyślij mi tylko nr tel. i adres, mail w stopce :classic_cool:

Hm. Z tymi komarami to dziwna sprawa. Mieszkam jakieś 300m od rzeki, za rzeka sa podmokle łąki a komary może 3 na rok widzę. Nie wiem dlaczego, ale tutaj nie ma komarów.

Gość gość
ciekawe czy jak dziś pójdę puszczać wianki nad Wisłę to będę miała rwanie? :classic_cool:

Kurde! Właśnie - tyle lat mieszkalam w Krakowie i niggdy na wiankach nie byłam :( A dziś ma być jeszcze ten superksiężyc. A u mnie chmury prawie monsunowe :(

Gość gość
dobra nie idę, nie chce mi się 😴 podaruję sobie dziś to branie 😴 poza tym i tak miałabym dylemat w co się ubrać :(

Gość gość
niestety jestem super, ekstra siksa 😴 ale po przeciwnej stronie Wisły, także zapomnij 😴

Gość gość
ty naprawdę jesteś debilny :D po co trzymasz ciuchy po babci nieboszczce? przymierzasz je czasem i "szczelając" słit focie? lubisz zabawy w przebieranki? :D kim była babcia? masz w garderobie coś w stylu policjanta albo strażaka?

Gość gość
nap********y się winem, spalimy skuna i będziemy uprawiać dziki seks bez zabezpieczenia? :classic_cool:

gosc jak do mnie laski przychodzą na rzniecie to przy porzegnaniu maja do wyboru zimne piwo z lodowki albo pogrzebac w szafie babci to nie jest zly interes jak pomysle ile na dziwkach zaoszczedzam

Gość gość
dobra chodź na te wianki, nie mam wianka, ale dla zachowania tradycji mogę wrzucić do Wisły ciebie :D wyłowię cię w modlinie i polecimy ryanairem do anglii do nei :classic_cool:

gosc do nei nie da rady jutro wieczorem musze byc w innym miejscu ale reszta jest ok ale modlin to odpada spotkajmy sie na wysokosci konstancina wsadze ci z drugiego brzegu pod wątrobe taki kozak dzisiaj jestem

Gość gość
pod wątrobę nie przyjmuję 😴 ale czuję, że mam dziś potencjał do zrobienia ci płukania okrężnicy :classic_cool: bez znieczulenia :classic_cool:

Gość gość
nei będę w piątek w Bristolu czy mogę wpaść do ciebie na pączki 😴 jak nie masz pączków to ja wezmę swoje :p

Gość gość
nei przepraszam za ten "łeb" :( to było faux pas z mojej strony :( ostatnimi czasy za mało przebywam w normalnym, cywilizowanym świecie 😭

gosc tak juz wiem skad czerpiesz inspiracje puscilem sobie pernola z plukaniem okreznicy ale to tylko u ciebie, u mnie sie nie da mieszkam z rodzicami na 38 m2