Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie hormony/substancje wydzielaja sie podczas sexu i podczas orgazmu?

Polecane posty

wiesz co, załóż na siebie kilka rzeczy i prześlij mi na maila (w stopce)

to przeslij mi prosze maila w stopce na maila w mojej stopce czy przy okazji bede ci mogl rowniez wyznawac milosc przez tego maila ? i wyslac mojego penisa na zdjeciu? chociaz tyle moglabys dla mnie zrobic za te ciuszki babci co je naloze juz mi stanął wlasnie ide je zalozyc zanim sie rozmyslisz

tyle to mogę, ale penisa to mi nie wysyłaj :-o nie chcę Cię oglądać :(🖐️

ok jak romeo i julia milosc bez penisa lub tristan i izolda przerzne cie mieczem zanim zdązysz mi o*******ć k***a ale tragedia i dramat to trzecia pozycja z klasyki swiatowej, ktora wymaga mojej interwencji jestes moją muzą

albo jak jolie i pitt obetnę pierś a ty odbędziesz z nią stosunek :classic_cool: idę stąd, bo zaczynam się robić obrzydliwa :(🖐️

tak jeszcze nie robilem oderwac lepiej do mnie przemawia bardziej erotycznie brzmi, a efekt podobny urwane cycki ranyi tez lepsze niz oderzniete zawsze mozna to jeszcze wybronic w jakims sądzie czysty przypade wysoki sądzie zle byly zaszyte po zabiegu powiekszania Ranya zalatw se silicony na wszelki wypadek i daj mi zielone swiatlo na te babcine figi prosze

jasne ze brnąc ....> post z 21.54 rozwala , z***biste :D I TEGO SIE TRZYMAJMY.