Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesbaxxxx

Jestem zboczeńcem! (homo)

Polecane posty

Gość lesbaxxxx

Mam 18lat i obawiam się, że jestem zboczeńcem. Od około 4/5 lat podniecają mnie tylko inne kobiety. Często obserwuję koleżanki przebierające się w szatni na WF, nie omijam okazji, żeby jakąś dotknąć lub przytulić. Nawet podczas masturbacji mogę myśleć tylko o kobietach. Chryste Panie, co ja teraz zrobię? Raczej nie ma już szansy na to, że mi się odwidzi...

Gość Rec1
Lesba,tak niektóre mają!:-)

Gość lesbaxxxx
Nie mogę się pogodzić z tym, że nie będę mieć normalnego życia. Wiecie wyjście z chłopakiem na kolację przy świecach, przedstawienie go rodzicom, ślub, dzieci, dom z płotkiem i pies ;/

Gość Rec1
Znaczy wiesz...... Możesz być bi. Nie koniecznie les.

Gość goscpposc
autorko-a wiesz ze to sie da leczyc...i to z powodzeniem?Nikt sie nie rodzi ani lesba ani pedalcem.Wbrew temu co dzis wpieraja nam wszystkim lewacy.To jest cos co sie stalo podczas dorastania.Jest kilka teorii na ten temat.Poszukaj na forach katolickich.Serdecznie Tobie radze i nie sluchaj tych ktorzy Cie beda przekonywac ze"to nic zlego".Oni albo sami sa tez w podobnej do Twojej sytuacji albo po prostu maja Ciebie w nosie.Nie obchodzisz ich Ty jako osoba i to co sie z Toba stanie.Oni tylko udaja twoich przyjaciol a gdy przyjdzie co do czego-zostawia Cie sama,samiutenka i nie otrzymasz od nich oprocz tych klamstw dokladnie nic.

Gość zawiedziony1410
goscpposc: ale ciemnogród szerzysz... Praktycznie każdy gatunek ssaków ma odsetek osobników homoseksualnych. Tak więc jest to naturalne. Ale nawet gdyby nie było to i tak to nic nie zmienia. Dwa tysiące lat temu ludzie ograniczeni tak jak Ty i równie bojący się odmienności i tego czego nie rozumieją spisali swoje przemyślenia. I po dwóch tysiącach lat ich brednie dalej są wykładnią moralną dla niektórych osób... Autorko nie daj sobie wmówić że zachowanie którym nikogo nie krzywdzisz jest w jakiś sposób złe. Masz pecha że urodziłaś się w takim zacofanym kraju. Gdybyś żyła gdzie indziej to normalne życie o którym piszesz by Cię pewnie nie ominęło. Ale tutaj nie można być takim optymistą.

Gość goscpposc
"zawiedziony1410"bylem pewien ze zaraz sie odezwie"postepowy".Podtrzymuje moje zdanie w 100% a twoj post podaje jako przyklad tego o czym napisalem uprzedzajac tego rodzaju klamstwa.

Gość goscpposc
Slusznie podajesz przyklady zwierzece bo to jest cos podobnego-co robia tacy ludzie jak ty.Nie zmienia to jednak niczego w kwestii zasadniczej.Polska jest krajem wybitnie tolerancyjnym.Zawsze taka byla.To wlasnie do Polski przybywali ludzie przesladowani i dyskryminowani w wiekach przeszlych.To wlasnie Polska byla krajem bez stosow.To wlasnie Polska przyjela Zydow(jak widac teraz na swoje wlasne nieszczescie)po tym gdy zostali wygnani z calej tej"postepowej"i jasnieoswieconej europy.Z jej zachodu oraz wschodu.Z tej walsnie europy ktora teraz usiluje nas pouczac w.."tolerancji" i innych przymiotach w ktorych im zawsze nie stawalo a nam zbywalo.Poza tym-kolego"jasnieoswiecony"-ja ciemniak smiem wspomniec iz mieszkam od niemal ...20 lat za tak zwana granica.W kraju ktory tacy jsnieoswieceni i postepowi uwazaja za "postepowy,wolny,tolerancyjny".Wyobraz sobie ze znam ich b.dobrze i powiem ci w zaufaniu-oni maja podobne poglady na te sprawy do nas.Roznica polega na tym ze ich rzady zmusily ich prawnie do pewnych zachowan i gloszenia oficjalnie pewnych pogladow.Wiesz-jestem pewien ze to wszystko sie skonczy i to niedlugo bo nie mozna trzymac calego narodu za pysk narzucajac mu swoje zdanie,swoja wole a tak to wlasnie wyglada.Dotyczy to nie tylko Holandii ale wszystkich pozostalych jak np.Francja czy Wlochy gdzie ostatnio odbyly sie masowe protesty.Klamstwo ma krotkie nogi.

Gość zawiedziony1410
Mogłeś być pewien że ktoś się odezwie bo przez takich niedouczonych prymitywów jak ty nastolatkowie którzy odkrywają że są homoseksualistami popełniają samobójstwa. Więc ktoś się musiał odezwać. Wrażenie że na zachodzie jest tak samo wynika pewnie z faktu że obracasz się w gronie równie zacofanych osób, które tak jak ty czerpią swoją moralność ze zbioru bajek sprzed dwóch tysięcy lat. Jesteś głosem barbarzyńskich, starożytnych zwyczajów. Zresztą jak można słuchać kogoś kto co niedzielę chodzi wspominać krwawą ofiarę z człowieka, jakby to było najlepsze co wydarzyło się w historii ludzkości.

Zydki sie pala az skwierczy-slowa Polaka wypowiedziane prawie 100lat temu. Malo tego-juz w XIX w. agresja i fala niecheci wobec Zydow obejmowala wiele polskich miast-to przedmowco nazywasz tolerancja? Wspolczuje Ci dziewczyno bo czeka Cie wiele przykrych chwil...