Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śliczna pegi

ja 17 on 34

Polecane posty

Gość Śliczna pegi

Czy może to być stały zwionzek ? On jest ładny i daje mi kase i ma fajną prace , ale czy to przetrwa ? Moje koleżanki mi zazdroszczom a rodzina nie lubi go. Już sama nie wiem co o tym myśleć.

Gość Śliczna pegi
Heloł ? jest tu kto ?

Gość gość
mam nadzieje że to prowo :O ja w wieku 17 lat uważałam 24 latka za starego. szukasz sponsora :O ?

Gość gość
jak ci daje kasę to dobrze. przynajmniej facet na poziomie, a nie kolejny buraczany biedak, który mysli że ładna kobieta należy mu sie z urzędu za damo

Gość pisze sie:sfionsek
:D

Gość pisze sie:sfionsek
"jak ci daje kasę to dobrze. przynajmniej facet na poziomie, a nie kolejny buraczany biedak, który mysli że ładna kobieta należy mu sie z urzędu za damo" że co słucham? zwykły sponsoring, ona pewnie mu daje d**y a on jej płaci. żaden facet na poziomie, tylko dziwkarz, a on dziwka i tyle w temacie.

Gość Śliczna pegi
CO to jest prowo ? Jaka bieda ? Pytam się co z tym związkiem. Czyli mówicie że to dobry kandydat ? jesteśmy ze sobom 4 miesiace juz dodam

Gość gość
to co, lepiej rozkładać nogi za darmo i w zamian dostawać tylko bajery? dobrze już przejrzałam was facetów i już nie wierzę gdy znowu wciskacie mi kity bo wam chodzi i tak tylko o r****nie. sami nic od siebie nie dajecie ale wymagania to już macie

Gość to prowo na 99%
:D

Gość hallinka kiepskaa
"sami nic od siebie nie dajecie ale wymagania to już macie" coś w tym jest niestety...