Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycyrydza

idealna żona

Polecane posty

Gość cycyrydza
Na chwilę chyba ktoś cię skrzywdził i to bardzo

Gość cycyrydza
Na chwilę a i niejedna z kafe oddała by dużo żeby mieć taką (świnię )czyli faceta

Gość babka z piasku
No to teraz z innej strony, jak on ci umila życie? Twoje potrzeby też się liczą na równi z jego potrzebami? Bo pisząc, że nie zostawi cię bo...... to jest dziwne. Lęk przed samotnością, odrzuceniem?

Gość maczo niech inni mi wybacza
panie z PiS i telewizji Trwam nie pisać bo wy nigdy sie nie dowiecie jak wygląda prawdziwy sex.

Gość gość
Dlaczego to kobiety wiecznie muszą spełniać wszystkie zachcianki i wymagania mężczyzn? To on powinien się gimnastykować a nie ty by na każdym kroku pokazywać swoją idealność w stosunku do Ciebie i to jest wyznacznikiem wartościowej kobiety.

Gość gość
mnie mąż nazywa małą k***wką, ale mówi to tylko w trakcie i mi się to podoba

Gość babka z piasku
Ja nie staram się być żoną idealną. Jestem po prostu sobą, a nie taką jaką ktoś chce żebym była. Jeśli się "znudzę" mojemu mężowi, MÓWI SIĘ TRUDNO, nie będę z siebie robić idiotki za wszelką cenę, żeby mnie nie zostawił. Czaisz różnicę?

Gość szacunek jest klejem
każdego związku,jak zona nie ma szacunku do siebie i spełnia wszystkie zachcianki męża bo boi sie że on ja zostawi to nie jest to udane małżeństwo. robić wszystko żeby nie zostawił? żal

Gość maczo niech inni mi wybacza
ile tu jest zarozumiałych bab jak potrafią idealizować autorka chciała sie troche po chwalić a wy po niej jedziecie. jednak wiekszosć kobiet to idiotki bez orgazmów.

Gość cycyrydza
Spełnia moje zachcianki niczego mi nie odmawia jest dobrym mężem ,ojcem ale to działa w obie strony jak bee mu mówiła codziennie że boli mnie głowa albo że jestem zmęczona to nawet święty nie wytrzyma z synem miałam zakaz sexu przez miesiące on to uszanował .

Gość babka z piasku
A co nie ma się komu pochwalić? Przecież ma idealnego męża, czemu jemu się nie pochwali? Jak dla mnie to próba podwyższenia sobie zaniżonej samooceny.

Gość cycyrydza
szacunek jest klejem on ma szacunek do mnie a Ja do niego

Gość babka z piasku
" z synem miałam zakaz sexu przez miesiące on to uszanował" ŻE CO???

Gość z synem miałam zakaz seksu
buahahaha dobre prowo :D

Gość gość
Ja też jestem żoną idealną :D. I spełniam w łóżku zachcianki męża, a on moje. Bo seks jest bardzo ważny w zwiazku. Mój mówił kiedyś z kolegą i słyszałam jak powiedział że jak w łóżku (seksie) szwankuje, to wszystko (związek) szwankuje. I to jest prawda. I spełniając jego zachcianki nie czuje się gorsza czy nie szanowana. Tak samo jak darzę szacunkiem jego gdy całuje np moje stopy.

Gość cycyrydza
[zgłoś do usunięcia] babka z piasku że to że nie chodził na dziwki tylko mi dogadzał i pytał się czego mi brakuje a nie tak jak tu czytam że w ciąży i z********a jak dziki wół zrozumcie że małżeństwo to partnerstwo każdy facet i to zdrowy potrzebuje seksu tak sa stworzeni

Gość cycyrydza
tam miało być 2 miesiące zero sexu bo miałam skurcze i to wcale nie prowo

Gość dobra ale wracając
do tematu:po co? po co o tym piszesz? nie potrzebujesz rady, nie pytasz o nic jak większość tematów na tym forum tylko chwalisz że facet cie nazwał suczką po prostu podnosisz swoja samoocenę a twoja samoocena pewnie jest niska

Gość cycyrydza
miałam urodzić syna debile potocznie napisałam w ciąży z synem

Gość dobra ale wracając
nie ma czegoś takiego jak idealna zona, bo nie ma idealnych ludzi. chwalisz sie jak 7 letnia dziewczynka która dostała dobry stopień. masz poziom emocjonalny siedmiolatki?

Gość babka z piasku
A ty myślisz, że jesteś jedną mężatką "czynnie" uprawiającą seks? :D Bo jak na razie próbowałaś udowodnić "dlatego że jakbyście były takie jak Ja nie było by rozwodów" :O JA TEŻ UPRAWIAM Z MĘŻEM SEKS, szok, no nie? :D ale nie kosztem wszystkiego. Nie zawsze dostaje kiedy chce, tak samo w drugą stronę, bo nie traktujemy tego jako obowiązek. Czasem albo on jest zmęczony albo ja.

Gość cycyrydza
[zgłoś do usunięcia] dobra ale wracając a ty ewidentnie mi zazdrościsz bo dostałaś zły stopień

Gość cycyrydza
babka z piasku ale jak tu czytam że ktoś uprawia sex raz na miesiąc albo raz na tydzięń to dla mnie jest to szokiem Ja nie mówie o normalnym związku wiadomo każdy ma może się żle czuć

Gość babka z piasku
Ile jesteś po ślubie ? :)

Gość cycyrydza
10 lat mamy 2 dzieci

i wystarczy być matką za dnia, by byc dobrą żoną i kochanka w nocy? a zona nie jest si,e non stop, za dnia zoną nie jesteś, nie rozmawiacie, nie kochacie sie, nie przytualcie, nie wspieracie? k***a....macierzyństwo to nie wszystko. porazka, ze kto ś tak mysli. a Twój mąż to jakiś naiwniak. jeszcze dodaj, że kochasz dziecko bardziej i mam pełen obraz dlaczego nazwał cię suczką, haha- bo jesteś MATKĄ, a seks uprawiasz, bo wypadałoby i twoje żonkowanie do tego sie ogranicza. żenada

Gość gość
brawo autorko. Jestem z tobą. A jak juz słyszę ok jednej czy drugiej kumpeli ze seksem próbuje coś np wymusić na mężu /partnerze, to już normalnie nóż się w kieszeni otwiera. Seks jest bardzo ważny, dlatego ja mezatka z kilkunastoletnim stażem też zachowuję się w łóżku jak suczka:P. Cała jego i tylko dla niego. I nie miewam migren:P. I okres też nie jest przeszkodą :).

Gość cycyrydza
heloiza999 Jak ty mało wiesz noż k***a nie za dnia jestem zakonnicą a w nocy k***ą

Gość gość
a w ciągu dnia dzieci są dla nas najważniejsze. Przecież nie pójdę mężowi robić loda jak dziecko jest glodne:O

Gość cycyrydza
22.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość Brawo właśnie na tym polega prawdziwy związek