Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na chwilę

Kto jest teraz smutny?

Polecane posty

Gość Na chwilę

Miało być dziś wieczór tak pieknie a jak zwykle sama siedzę.Ma ktoś ochotę napisać cokolwiek?

Gość cycyrydza
No widzisz jak trafiłam czyli facet ta świnia

Gość ageee
Też jestem smutna , siedze sama w domu a wokół mnie biega gromadka rozbieganych małych kociaków ..:)

Gość Na chwilę
Facet to już mnie mało interesuje złoszczę się na to jak moję życie się toczy

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość ageee
A co z Twoim zyciem ?

Gość Na chwilę
Do gość nie śmiej się ale nie mam konta na gg wogóle hihihi i co teraz? Dinozaur informatyczny ze mnie :)

Gość Na chwilę
Moje życie to pociąg expres wysiąść by się chciało ale boję się nogi połamać

Gość ageee
Życie wiecznie opiera się na ryzyku.. Gorzej jak nie zaryzykujesz i nie wysiądziesz i co potem ?

Gość Na chwilę
Za dużo mam do stracenia a i od tej jazdy bez trzymanki żygać się chce (sory za tekst)

Teraz zrobiło mi się smutno.Dziś mija 6 rocznica śmierci mojego męża.Popłakałam sobie skrycie, gdy nikt mnie nie widzi.

Gość to i ja dołączę
ja też jestem smutna, bo jestem za granicą od 5 miesięcy--a moje dwa skarby w domu, w kraju. TĘSKNIĘ ZA NIMI KOCHAM, ale jestem przybita i smutna.

Gość to i ja dołączę
a co sia stało Twojemu męzowi:(? długo byliście razem? przytulam🌻 byliście zgdnym małżeństwem? Brakuje Ci go?

Gość ageee
Tęsknisz za nimi .. ech ja za to tęsknie za swoją mamą , która również wyjechała za granicę do pracy i tak już dwa miesiące .. jestem już dorosła ale sama tęsknota dobija.. Kiedy wracam do domu i wiem ,ze jej nie ma , okropne uczucie. Ale mam świadomość , że robi to dla nas dla naszej rodziny i jest mi raźniej .. :)

Gość ageee
Strata kogoś bliskiego to na pewno ogromny ból , wiem coś o tym i często wracam do tego wszystkiego ze łzami w oczach , ale z perspektywy czasu jest lepiej , pogodziłam się z tym ..

Gość ageee
Jazda bez trzymanki ryzykowne owszem , może zwolnij tempa i zrób sobie przerwę ? Zrób to dla siebie

Mąż zmarł nagle, niespodziewanie; miał rozległy wylew Byliśmy zgodnym małżeństwem przez 34 lata.Jak to jest że dobrzy ludzie umierają tak szybko a tacy alkoholicy, łobuzy żyją i zatruwają życie swoim rodzinom? Jakoś mi lzej gdy mogę napisać do Was te kilka słów.

Gość ageee
Masz rację .. Ludzię którzy po prostu swoje życie zaniedbują są zdrowi i żyją dośyć długo jak na swój tryb życia. Przykry jest fakt ,, że ludzie załgujący na pełnie życie i długi żywot odchodzą , ale ile śłyszy się o takich przypadkach gdzie ludzie już w bardzo młodym wieku umierają .. Przykry fakt , popsuła się jakość ludzkiego zdrowia

Gość gość
Rowniez jest mi strasznie przykro.. moj ojciec zostal zamordowany 2 lata temu..to caly czas tak strasznie boli

Gość Tragedia!
Szczerze Ci współczuję.Na pewno to boli gdy bliska Ci osoba ginie z rąk mordercy.Nawet nie chce sobie tego wyobrazić