Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doiczka112

kobita

Polecane posty

Gość doiczka112

Kolejna kobieta miesza mi w głowie, a że jest śliczna i ma super charakter to ...(sami wiecie). Znajomość trwa od podstawówki, nie wiem czy można mówić o związku w podstawówce, ale podkochiwaliśmy się w sobie i trwało to jakiś rok czasu. W lutym zaprosiła mnie na studniówkę i było naprawdę fajnie. I tak od marca próbuję się z nią spotkać. Myślę, że do tego czasu zapraszałem ją z 3 razy, za każdym razem jasne, chętnie, ale ...(np. przygotowania do matury-jest kujonem!).Napisała, że po maturach musimy się zobaczyć koniecznie. Jest po maturach, moje dwa telefony w wtorek-bez odzewu, przeczekałem środę, zadzwoniłem w piątek-nie odebrała, po chwili dostałem sms, że jedzie pociągiem i jest głośno i że nie może gadać. Że było późno napisałem sms. ona: hej hej bylam w Toruniu a teraz jade pociagiem i nie moge oddzwonic, bo nic nie slychac whats up ja: he hej tez bym pojechal w sobote o 15 na rynku, pasuje?zastanow sie gdzie mnie zabierzesz ona:niestety w osbote jestem nieosiagalna ja:jezeli chcesz sie naprawde spotkac to podaj jakas date ona:moge miec w najblizszym czasie pare nieplanowanych wyjazdow ale wstepne mozemy sie umowic na kolejny weekend kiedy bedziesz w bdg. postaram sie dac rade ja: daj mi termin 100%, nie wiem czy bede w bydgoszczy cos krecisz! ona: nie mogedac100procentowej terminu napisalam przeciezze moge miec nieplanowane wyjazdy z dnai na dzien, nic nie krece ja:nie od wczoraj probuje se z Toba spotakc i za kazdym razem jest tak samo tez mam obowiazki ale staram sie zagospodarowac troche czasu specjalnie dla Ciebie po prostu jestem zdania ze jezeli chcialabys sie spotkac to juz dawno bys to zrobila , yo ona: To naprawde zazdroszcze Ci takiej organizacji, bo niektorych moichobowiazkowi mojego czasu nie da sie tak po prostu zagospodarowac w takim razie ok, moze spotkamy sie jak bedziesz siedzial w bydgoszczy w wakacje i nie bedzie problemu z planowaniem naprzod ja:z***bista znajomość, nie chce takiej! Ostatnie "zdanie" napisałem trochę w złości. Mam dość znajomości przez facebooka i dość przekładania spotkań. W tej rozmowie bardzo się otworzyłem, zawsze trzymałem ją raczej na dystans, ale pokazywałem zainteresowanie! Dzisiaj napisałem do niej sms: Przepraszam, byłem pod wpływem xd. Nadal zależy mi na spotkaniu. Co myślicie, mam ją olać, zależy mi na niej, pomocy!!

Gość doiczka112
czekam : >>

Gość doiczka112
ludziska!!