Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaga76

powiedzialam mezowi ze jest ciota_moze w koncu cos go ruszy

Polecane posty

Gość jaga76

Powiedzialam ze jest ciota, ze nie ma jaj ze przez 12 lat udawalam orgazm bo on nie potrafi mnie doprowadzic i ze jak dzieci podrosna to robi wypad z mojego zycia Mam nadzieje ze to go ruszy i zacznie byc w koncu facetem a nie pipa

Gość gość
jak udawałaś orgazmy jesteś sama sobie winna, bo jak byś mu powiedziała,że nie możesz osiągnąć orgazmu i nie jesteś zaspokojona po seksie, pewnie zrobił by coś żeby to zmienić. Okłamywałaś go przez 12 lat, to też nie jest fajne dla niego.

Ale jesteś obłudna . Przez 12 lat okłamywać męża - okropne . Sprawy łóżkowe można rozwiązać w 0,5 roku . A w ogóle po cholerę wychodziłaś za niego jeśli nie sprawdzał się jako kochanek ?

Gość gość
sama jesteś sobie winna;] Ja nigdy nie udaję, a od pół roku nie miałam ich w ogóle i mój mąż o tym wiedział. Co prawda smuci go to trochę ale bardziej się starał. I w końcu znowu wszystko wraca do normy. Najgorsze co może być to okłamywać faceta i jeszcze mieć do niego pretensje, że nas nie zaspokaja....

Gość jaga76
Nigdy nie powiedzials ze mnie nie zaspakaja bo nie chcialam go zranic ale czesto dawalam mu do zrozumienia co sie dzieje czego pragne co lubie co sprawia mi przyjemnosc le on jednym uchem wpuszczal drugim wypuszczal a ja czulam sie bardzo zle z tym no i sie w koncu przelalo

Gość gość
to pewnie niedługo dołączy do grona tutejszych ciot:-D

Gość jaga76
Wyszlam za maz za dobrego czlowieka a w lozku myslalam ze sie dotrzemy ze jak mu powiem o swoich pragnieniach jak mu pokaze droge jak dam mu siebie poznac to bedzie wspaniale ale okazalo sie ze moj maz nie ma ochoty mnie poznawac , jak mowilam mu ze jest cudownie ale jak by popiescil moja lechtaczke bo to taki wazny guziczek dla mnie to bym odleciala , to poruszal palcem kilka sekund od niechcenia i r****l dalej , o lechtaczce szybko zapomnial i nigdy jej nie dotykal a mi bylo coraz bardziej przykro

Gość gość
Po cholerę jesteście z facetami egoistami? Którzy myślą tylko o sobie? Nie rozumiem tego. Jak można się tak nie szanować.

Gość gość
Ty dawałaś do zrozumienia, a on facet jak mu się nie powie wprost nigdy się nie domyśli. Trochę za długo trwało to kłamstwo, Ty chodziłaś niezaspokojona , on ciągle okłamywany. Nie wiem czy coś z tego jeszcze będzie. Ile lat mają wasze dzieci , ile czasu dajesz mu do "wypad z mojego życia"?

Nawet jeśli mąż jest naprawdę takim okropnym egoistą to nie jest ok tyle lat go okłamywać . W końcu mamy 21 wiek i po coś wymyślili rozwody .

Gość jaga76
Dzieciaki go strasznie kochaja a on kocha je ponad zycie nie chcialam sie rozwodzic ze wzgledu na nie nie chciala krzywdzic szkrabow z powodu d**y

Gość gość
Porozmawiaj z nim , powiedz co czujesz po takim "bezorgazmowym" seksie, niech spróbuje zaspokoić Cię winny sposób może minetka, może palcówka. Ja też nie zawsze mam orgazm przy penetracji, ale nigdy nie udaję i mój mąż zawsze mnie "dopieszcza'' na koniec. Jak się kochacie, może wybaczy Ci te kłamstwa, choć nie wiem czy nie będzie szukał potwierdzenia,że to z Tobą jest coś nie tak, u innej kobiety.

Gość gość
Minetka i palcowka te pojecia nie istnieja dla niego moj maz nigdy mnie nie polizal przez 12 lat nigdy! Moze to on mnie oszukuje przez 12 lat moze mnie nie kochal nigdy

Gość jaga76
Dzieci maja 7,10 lat nie wiem jak duze musza byc aby bez bolu zrozumialy ze mama i tata juz sie nie kochaja

Gość jaga76
Gosc 10:39 to ja

Gość gość
Może wyjściem jest kochanek, zaspokoi Cię i będziesz inaczej patrzeć na świat.

Gość gość
A jak wygląda seks oralny z Twojej strony? Pieścisz go ustami?

Gość cała jestem w skowronkach
obydwoje macie pecha On mówi od początku że chce się mnie nauczyć 😘

Gość gość
Mialam taki problem jak autorka po miesiacach seksu bez przyjemnosci w koncu pogadalam z moim facetem( nigdy nie udawalam orgazmu, wiedzial ze go nie mam) i wczoraj wlasnie oboje spelnilismy sie w pozycji 69:) potem drugi raz standardowo ale piescil mnie dodatkowo reka o czym zawsze marzylam:)

Gość jaga76
Roznica jest taka ze ty pogadalas a on cie wysluchal a u mnie byl groch o sciane , nie mam problemu z lodem uwielbialam piescic ustami czlonka jadra bo w ogole uwielbialam mojego meza ale d dluzszego czasu juz go nie tykam bo po co on mnie nigdy nie dotykal

Gość Słodka Agnieszka
Skoro udawałaś i go okłamywałaś przez 12 lat to jesteś ciota i sama sobie kał podłożyłaś. Teraz albo będziesz wąchać ten kał albo pójdziesz sobie stamtąd.

Gość gość
kochana mam tak samo, taki juz sie nie zmieni, chwilowa poprawa na lepsza jakosc (duzo powiedziane), a potem znowu to samo, tez dobry facet, maz I ojciec, nadaje sie na przyjaciela, ale w lozku jest egoista I nierozwojowy.... Nie ma sensu mu tego mowic, on I tak nie bedzie tego rozumial, znajdz sobie kochanka, bo szkoda z takim rozwalac zwiazek, tacy jak on sa od zarabiania kasy I zajmowania sie dziecmi, do niczego innego sie nie nadaja. I wilk bedzie syty I owca cala. Kochanek da ci to co chcesz. Ja tak zrobilam, bo po co mam rozwalac zwiazek z przyjacielem I dobrym ojcem dla naszych dzieci, a ze jest kiepski w lozku I ma to gdzies, to trudno, za to mam kochanka....

Gość Słodka Agnieszka
jasne traktuj go jak maszynkę do r****nia poco mu mówić bo to koń i nie zrozumie. Ty się sama posłuchaj i pomyśl czy aby jesteś normalna.

Gość gość
slodka Agnieszka>>> mam przyklad swojego meza, tak to kon, ktory nie rozumie, chociazbys mu wprost powiedziala, on nie zrozumie, a jak przytaknie ze tak, to tylko gest, bo seks jest taki jak byl. Ile ma sie dziewczyna meczyc, a rozwalac zwiazek po co, niech znadzie sobie kochanka, bo tacy jak jej maz sa tylko od zarabiania pieniedzy, czy opieki nad dziecmi, nie nadaja sie do seksu, bo nie maja do tego glowy, oni np b. dobrze wiedza, ze maszyna nie pojdzie bez smarowania, ale ze kobieta musi byc wilgotna, zeby z nia miec seks to juz sobie tego nie potrafia wyobrazic I potrafia na suchara sie wpychac... Moj maz jest tylko dla dzieci I dla finansow, sama siebie przez lata ustawil w tej roli, bo bycie dla niego dobrym kochankiem to za duzo na niego, wiec znalazlam sobie takiego co jest do d**y w zyciu prywatnym, ale za to w lozku swietny I to wystarczy. Moje zycie jest pelne I wszyscy sa szczesliwi, bo maja to co chca....

Gość gość
->kochanek do wzięcia<-

Gość Słodka Agnieszka
To wasz takie myślenie. A później że to przez niego,a może to wy jesteście za mało pociągające już. Na to żadna nie wpadła bo myślicie że jesteście te idealne. Kupa po 12 latach to nawet Cameron Diaz by się znudziła.

Gość gość
najlepiej zrzucic wszysto na facetow:P