Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaga76

powiedzialam mezowi ze jest ciota_moze w koncu cos go ruszy

Polecane posty

Gość Słodka Agnieszka
A ja poszłam inną stroną :) Jestem Les i dobrze mi z tym.

Gość Słodka Agnieszka
A ja poszłam inną stroną :) Jestem Les i dobrze mi z tym.

Gość jaga76
Malzenstwo to nie zabawa w ktorej drugi czlowiek sie znudzi , znudzic to sie moze traktorek mojemu synkowi , Uwazam sie za atrakcyjna kobiete jestem aktywna fizycznie duzo biegam i rower , nie mam nadwagi nie przekroczylam nigdy 50 kg nie liczac ciaz, mam dlugie jasne wlosy mysle ze ze mna jest ok, pilling i depilacja nigdy o tym nie zapominam i chyba nie jest to dziwne ze chcialabym aby moj maz mnie piescil glaska , calowal , ja tez chce go piescic glaskac i calowac ale glowa muru nie przebijesz, nazwalam go ciota bez jaj myslalam ze to bedzie terapia szokowa ale sie nie zapowiada. Kochanek to dobre wyjscie tylko ze ja ie chce zeby dotykal mnie obcy facet chce zeby to byl moj maz on ..... wepchnie nasucho porusza kilka min najlepiej zebym ja w tym czasie sie nie rszala , dojdzie wyjmiei wyjdzie z pokoju

Gość gość
moze jest gejem?

Gość jaga76
Wiesz ze tez mi to przyszlo do glowy :(

Gość Kasia44
Jesteście żałosne skoro opowiadacie o swoich sprawach intymnych na forum.Czy was to nie krępuje?! Dlaczego nie porozmawiacie o tym ze swoim mężem?! Co to za czasy,że baby wolą mieć kochanka niż przeprowadzić szczerą rozmowę w czterech ścianach.

Gość gość
moja matka też nigdy nie była zadowolona z życia seksualnego i traktuje ojca jak szmate :O tylko po c***a tacy ludzie sie pobierają???

Gość jaga76
Tak to jest Kasiu jak sie nie czyta wypowiedzi tylko pisze ni z gruszki ni z pietruszki , szczere rozmowy w czterech scianac byly i to nie raz a raczej byly to monologi . Nie ma nic zlego w pisaniu na forum o uczuciach o intymnosci o radosciacg smutkach i milosci od tego wlasnie jest forum , o czm ty bys cciala pisac o pogodzie czy o kursie walut

Gość jaga76
Moze dlatego ze na poczatku bardzo sie kochaja ze wydaje im sie ze milosc jest najwazniesza a w lozku sie dotra naucza siebie a potem sie okazue ze to nietak

Gość dlatego nie popieram
"czystości małżeńskiej" nie było r****nka, a po ślubie porażka że orgazmów nie ma i co to w ogóle jest orgazm

Gość gość
I ma racje ze traktuje jak szmate bo tak sie traktuje frajerow

Gość gość
Przesrane