Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dosc swojego faceta.Mam dosc tego zwiazku.Nie mam juz sil.

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem juz szczesliwa w tym zwiazku. Albo jest glupkiem albo udaje. Nic nie potrafi sam z siebie zrobic. mysli ze ja cale zycie bede sparzatczka kucharka. a potem sie dziwi ze seks jest 1 w miesiacu. Nie stara sie, nie dba o mnie jako mkobiete i o moje potrzeby. Byl czas ze byl na wyjazdach- nie bylo go w domu po 2-3 tyg. i bylo mi lepiej. Jak mozna na wszystko powiedziec ze nie umiem. Np. wczoraj.Pralka nam sie prze4suwa w czasie wirowania i glosno chopdzi. Mial cos podlozyc pod nogi.Podlozyl jakis kawalek dykty tak chamsko ze az wystawalo i okropmnie to wygladalo. Moweie mu normalnie zeby poprawil i znow klotnia. dzis robi grzanki na sniadanie.nie potrafie nawet tego dobrze zrobic. ile mozna wytrzymac. mam dosc jego- wole byc sasma zdzieckiem niz sie meczyc bo ja ztego zwiazku nic nie mam.

Gość gość
czy ja przesadzam ze wymagam cos od niego. jesli ja potrafie 1 raz zrobic jakas potrawe z przepisu. to inne rzeczy tez mozna. bo moj sie zaprze i powie nie bede robil bo nie umiem. i jest taki ze nie da sobie nic wytlumaczyc. nie ma dnia juz bez klotni. a mi leb pęka.

Gość gość
są dwie strony tej sytuacji, jedna że on na wszystko mówi że nie umie a druga że jak on już coś zrobi to jest źle... albo może w odwrotnej kolejności... Narzekasz że robi źle wiec jak nie jest pewien czy mu to wyjdzie to od razu że nie umie... Faceci są jak dziecko, trzeba 5 razy pokazać i potem tolerować 5 pomyłek:) za 11 razem wyjdzie dobrze :) może bądz dla niego bardziej wyrozumiała i pogadaj z nim :)

Gość gość
ale ja znim rozmawiam ale jak do sciany, nie raz udalo mu sie cos zrobic dobrze ale dopiero po tym jak go okrzanie. jak tak moge z dzieckiem postepowac a nie z facetem. nie ma kilku lat. tylko 30.

Gość gość
bo wystarczy sie przylozyc do tego co robi. i bedzie dobrze. a nie na szybko i na odwal.

Gość gość
ale faceci to wieczne dzieci....Może zamiast go ochrzaniać na każdym kroku spokojnie mu powiedz co ma zrobic zeby bylo lepiej.. Wytłumacz jak i bedzie dobrze... Matki polki niestety tak chowają swoich synów że potem żona ich musi wychowywać:)

Gość gość
ale ja tez mu mowie spokojnie i tlumacze. ale jak nie dociera spokojnie to dopiero opieprzam i wtedy sie przylozy. tu masz racje dosc dlugo mieszkal z rodzicami. w wieku 26 lat wyprowadzil sie z domu a za niego robila mamusia. a ja sie teraz mecze.

Hej ! ja to bym z nim pogadała na spokojnie i powiedziała wszystko. Jeśli się nie zmieni, to bym chyba zakończyła związek.

Gość gość
jego slowa- glupoty gadam.

Gość gość
Jak masz dość to go zostaw. Krótka piłka, nie rozumiem problemu :/

Gość gość
gosciu udaje ze jest niedojda, bo mysli, ze jak dostateczna ilosc razy powie, ze cos nie umie, albo spartoli, to w koncu ty to przemiesz I nie bedziesz mu zaracac d**y, a on bedzie mogl spokojnie wrocic do tv albo kompa. Powiedz mu, ze czasy dziecinstwa sie skonczyly, ze nie jestes jego mamusia, a on jest juz ojcem, doroslym facetem I tak ma sie zachowywac, a jego dom, to nie hotel, wiec albo sie ruszy I bedzie w domu cos robil albo spakuj go I znajdz sobie faceta, co bedzie uwazal swoj dom za swoj dom, o ktory trzeba dbac, a nie hotel. Moj facet zrozumial to dopiero jak sie wyprowadzilam z domu, zostawilam mu dziecko na glowie I powiedzialam, ze zabiore dziecko, jak ureguluje wszystkie sprawy, tzn znajde stale mieszkanie, umebluje itd. Miesiac nie mieszkalam, kontkatowalam sie tylko z synem, przez ten czas maz wydoroslal, z niektorymi trzeba drastycznie...

Gość gość
rozumiem autorke doskonale.Mam to samo!Moj nic nie umie,wiec takie rzeczy,jak np.tapetowanie pokoi,rozkrecanie zlewu,montaz wanny,naprawa pralki-sama robie i 100 wiele innych rzeczy!Ostatnio szalu dostawal,bo nie chcialam mu pokazac,jak sie deske do prasowania rozkl.Tak sie tlukl,ze pokazalam,ale zlozyl wyjmujac z tego metalu!Dla mnie,to wszystko,mimo ze nie mialam do czynienia(np.wymiana korkow ost!),jest dziecinnie proste!Wytapetowalam caly dom,on jak zaczal mi lazic pod nogami i glupie pytania zadawac,to tez sie nie nadawal nawet do trzymania!Nie mam swiatla w lazience,a na tym sie nie znam juz,to tez palcem nie kiwnie,a pracowal kilka lat w elektryce! Mam dosc takiego nieudacznika.Wszystko psuje!

Gość gość
ja mam takiego samego ciamajde :O Jestem z nim juz kilkanascie lat i bede bo jedno co umie, to zarabiac kupe kasy :D

Gość gość
dodam jeszcze,ze urzedy,wszystkie papiery tez ja!On nawet,jak sie podpisuje,to pyta czy z duzej,czy imie tez,itp.Juz kilka razy go ochrzanilam z tymi podpisami przy ludziach,to teraz umie! Nic nie wie!Czesto,jak ide cos zalatwic,to jest,jak kula u nogi.Musze mu zycie tlumaczyc!Najlepsze jest,jak ja czegos nie wiem,to jest oburzony. Tv,ust.sygnalu-ja siedzialam do wieczora na dachu!Komputery ja naprawiam. Mechanikiem tez ja jestem!Jak sie jakas czesc popsuje,to ja zalatwiam,kupuje,wymieniam kola i pompuje!On tylko stoi nad glowa i pyta:dlugo jeszcze? Jedyne,co robi,to odkurza,ale jak jest pelny i slabo ciagnie,to wielkie oczy robi,ze cos sie popsulo :D Autorka,watpie,czy Twoj przebije mojego :D

Gość gość
tez jestesmy kilkanascie lat,wiec musze ponarzekac ;)