Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak zostać pielęgniarką w Australii?

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym wyjechać do Australii i pracować w swoim zawodzie, jednakże nie wiem od czego zacząć. Nie chce się użalać nad sobą, jak w Polsce jest ciężko itd , bo to każdy doskonale wie. Chodzi mi dokładnie o wyjazd na wize stałego pobytu. A mianowicie, w internecie wyczytałam żeby takową wize dostać trzeba spełniać szereg kryteriów, które są punktowane min. wiek, zawód ktory znajduje sie na ich liście, doświadczenie zawodowe, zdany egzamin Itels itd. I moje pytanie. Czy moze wiecie jak to jest dokładnie z tym stażem w uk? Bo słyszałam, że jak już sie pracuje w uk to jest łatwiej. Ile trzeba w uk przepracowac w swoim zawodzie? Czy jak już sie ma staż w uk i egzamin Itels na 7 pkt to wysyła sie dokumenty do australijski izb pielegnairskich i dopiero po zaakceptowaniu wykształcenia piel. w australii składa sie dokumenty o wize pobytu stałego czy najpierw składa sie dokumenty o wize emigracyjna i dopiero wysyła dokumenty do izb au pielegniarskich?Czy jak ma sie dziecko to rozumiem, ze dziecko tez jakos automatycznie taką wize emigracyjną stałego pobytu dostaje? Bo przecież nikt rodziny nie zostawi.Czy taka wiza dla dziecko to tylko formalnosć? czy tez jakies komplikacje?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować