Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polskie kobiety to idiotki

Polecane posty

Gość gość

takie wrażenie odnoszę czytając to forum. Na szczęście są jeszcze normalne kobiety ale większość tutaj na kafe to chyba naprawdę idiotki w dodatku wredne. Myślałam, że znajdę tu fajne porady, będzie można podyskutować a tutaj ciągle wyzywanie się, wyśmiewanie, obrażanie każdego za wszystko. A podobno jesteście matkami. Jezeli w taki sposób traktujecie tez swoje dzieci albo uczycie ich takiej pogardy do wsyztskich to współczuję. Nic dziwnego, że tyle patologii jest w Polsce ostatnimi czasy.

Gość kolkoskoyo
wiesz,ale to wystarczy ze 2 albo 3 sa takie chamskie i agresywne.Pisza pod roznymi nickami,nie wszystkie mamy takie sa.

Gość gość
Zgadzam sie. Tez myślałam, że znajde na tym forum odpowiedzi na moje pytania, ale tylko kilka odp było ok, a reszta to wyzywanie mnie od idiotek. Tak samo jak ktos użyje kostki rosołowej to od razu jest wyzywany. Nie wiem skąd taka nienawiśc. Wydaje mi się, że większosc kobiet tutaj to sfrustrowane życiem nieszczęsliwe mamusie, które nie maja zainteresowania ze strony męża, nie mają żadnych zainteresowań, aspiracji. Siedza w domu, zrzedza na swój nieszczęsny los a kafe to jedyny sposób na ujście ich frustracji i pozucie się lepiej. chociaz tutaj w necie jako anonimowe osoby moga poudawac szczęśliwe, bogate ale i nienormalne - bo to od razu się wyczuwa po ich agresji w wypowiedziach. Tylko współczuć

Gość nie obrazaj wszystkich!
Tacy chamsy ludzie szybko nauczą tych grzecznych jak mają sobie radzić.Przerobiłam to.Mnie już niektóre nauczyły.Jak mi ktoś zalezie za pazurki,to potrafię tez sie wypowiedzieć w temacie w dosadny sposób.I wcale nie jestem patologią kobieto!Nie generalizuj!

Gość gość
nie obrazaj wszystkich! - co innego odpowiedziec komus kto jest chamski a co innego byc m wrednym i chamskim dla wszystkich za wszystko.

Gość nie obrazaj wszystkich!
Każdy sądzi według siebie!

Gość gość
mam podobne zdanie poza tym wg mnie wiekszosc ma najwyzej 20 lat i zadnej wiedzy o zyciu