Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonabrakiemszczytowania

Problem z osiągnięciem orgazmu

Polecane posty

Mam 32 lata i nigdy nie przezylam orgazmu. Na poczatku winilam za to tabletki, ktore bralam przez prawie 5 lat, obnizajace mi libido i "wysuszajace" pochwe. No ale tabletki odstawione juz dwa lata temu i dalej nic. Probowalam masturbacji, ale albo nie umiem tego robic, albo mi nie wychodzi. Naczytalam sie wielu wypowiedzi na roznych forach o roznych technikach masturbacyjnych. Kilka wyprobowanych i dalej nic. Postanowilam sie nie zniechecac, no bo wszyscy mowia, zeby dac sobie szanse. Tak wiec dzis, bedac sama w domu obejrzalam sobie film erotyczny, zrobilam sie mokra i zaczelam sie piescic. Na poczatku nic, potem zaczelam cos odczuwac, nastepnie moja lechtaczka zrobila sie mega wrazliwa, wiec ciezko bylo mi stwierdzic czy to bol czy przyjemnosc, zaczelam czuc takie jakby odretwienie i straszne parcie na pecherz. Krecilam kułka, pocieralam z boku na bok, masowalam cala okolce lechtaczki, wkladalam palce do pochwy i... nic. I tylko sie zestresowalam, ze sie zaraz posikam. Czy to uczucie, ze chce sie oddac mocz mija? Co jeszcze zrobic, zeby ten orgazm osiagnac? Kupilam sobie tez kulki gejszy z FunFactory, bo tez sie naczytalam, ze wiele dziewczyn szczytuje. Ja nie tylko nie czuje tych drgan w pochwie, ale wogole nie odczuwam z noszenia ich w sobie przyjemnosci. Wydaja mi sie tez strasznie duze i ledwo mieszcza mi sie w pochwie. Nawet zaciskac miesni nie musze, bo nie ma mowy, zeby mi wypadly. No i do tego wszystkiego moje piersi maja wklesle brodawki, wiec po pierwsze "nie widac" po mnie podniecenia, a po drugie nie wydaja sie byc szczegolnie wrazliwe. Czy ktos ma podobne doswiadczenia? co robic?

Gość gość
Siema Powiedz mi koteczku czy facet nie moze byc geniuszem seksualnym przy Tobie??

Gość gość
Pewien % kobiet nie potrafi mieć przez masturbację szczytowania.

Kulkami się nie przejmuj - to normalne, ze ich nie czujesz :P ich działanie erogenne jest przereklamowane ;P parciem na pęcherz się nie przejmuj - zdrowy człowiek nie może oddawać moczu przy silnym podnieceniu bo jest to fizjologicznie nie możliwe. żeby mieć pewność zrób siusiu przed masturbacją. "Dziwne uczucia" są normalne - twój układ nerwowy broni się przed nadmiarem doznań i zanim zaskoczy może świrować i to co miłe traktować jak wroga ;P nie zniechęcaj się, ale nie licz, ze jedna próba wystarczy - trenuj regularnie przez kilka(nascie) tygodni :D i czekaj na efekt

Wszystkie kobiety potrafią mieć orgazm przy masturbacji - jedyna blokada tkwi w głowie - a ta przeszkadza przy każdym orgazmie :d Według danych seksuologów ponad 3/4 kobiet pierwszy orgazm w życiu osiąga własnie w wyniku masturbacji :P

Gość gość
nei_nei--masz zupełna rację.Wy kobiety macie naturę naduczuciową i dlatego musi wszystko w głowie sie zaczynać.Faceci są obdarzeni tym aby zaspokoić kobiete i u wiekszość młodzianów ten system nie działa,ponieważ sa egoistami.Nie potrafili sobie wytworżyć systemu obronnego aby za szybko nie dochodzić.

Gość gość
A tak poza tym całuję rączki uroczym damom😘))

No niestety - nasz orgazm jest wyuczony, czyli to nie jest tak proste jjak u mężczyzn. A blokaada w głowie może brać się z pozoru zupełnie nie związanych z seksem rzeczy. Nie takk dawno np czytałam, że corki alkoholików maja znacznie większe trudności z przezywaniem orgazmu niż inne kobiety. A naaa pierwszy rzut okka trudno połączyć te dwie sprawy.

Dzięki za odpowiedzi, będę próbować!