Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

witam, mam pytanko, czy palicie papierosy?moze jakies inne nałogi macie?

Polecane posty

Gość gość

ja jestem dziewczyną mam 17 lat pale od roku czasu .. palilam lm czerwone pozniej niebieskie, pozniej lm linki jasne zielone i te ciemne zielone , forwardy, a teraz lm niebieskie.. a wy palicie?jak tak to jakie? ile macie lat? tylko bez ściem bo myślę że są tu jacyś normalni ludzie jeszcze :) bez obrazy

Gość gość
nie pale, nie pije, jakie mam nalogi... mysle, ze kawa i mocna herbata, mam 28 lat.

pale różne przeważnie lm linki viceroye chesterfieldy nevady zdarza mi się palić cygaretki czasem zakurzę cos mocniejszego :D

Gość gość
28 lat palę od 11 lat rzucam poślubie za 2 miesiące,straszny nałóg nie polecam

Gość gość
mnie jakos nie wciagnal, owszem kilka razy w zyciu zapalilam papierosa, ale jakos mnie nie wciagnelo, widac nie jestem podatna.

42 lata, nie palę, nie piję, nie mam żadnych nałogów nie lubię być zależna od czegokolwiek/kogokolwiek taką juz mam naturę niezależną :)

Gość gość
ewka masz nałóg - kafeterię ;)

nie, to nie nałóg potrafię się obejść i bez kafeterii i bez komputera w ogóle i nie cierpię wtedy wcale więc nie jest to nałóg

Gość gość
taaa jasne, jaką mialas najdluższą przerwę od kafaterii? 3 dni? :D Użytkownik: Ewa, 33 ( ilość tematów: 87, ilość postów: 13011 )

Gość gość
1. Palę, około 10 papierosów dziennie 2. Piję, często wieczorem po kryjomu, wódkę 3. Kiedyś brałem narkotyki, najczęściej amfetaminę 4. Jestem uzależniony od trzech gier on line, na które wydaję miesięcznie około 300 złotych 5. Uwielbiam masturbować się ubrany w rajstopy matki, robię to codziennie jak wychodzi do sklepu