Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiniMo

Brak okesu po luteinie 50,zwiastun ciazy?

Polecane posty

Gość MiniMo

Mam bardzo nei regularne cykle, praktycznie nie wiem czy je mam bo ostatnie ''normalne'' krwawienie mialo miejsce w czerwcu zeszlego roku, w styczniu,lutym i marcu bralam luteine na wywolanie @.USG wskazalo na to, ze wszystko jest w normie,cytologia oraz badania hormonalne (krew) takze. Kilka miesiecy juz kochamy sie bez zabezpieczenia.Chcemy miec dziecko,mimo ze zajscie w ciaze moze okazac sie dluuugimi staraniami. Kochalam sie 12,16 i 18 dni temu, a luteine zaczelam brac w niedziele (16/06) ostatnia tabletke wzielam w piatek (21.06)..Zgodnie z poprzednimi kuracjami luteina powinnam dostac miesiaczke juz wczoraj,a nie mam jeszcze dzis. Bialy sluz wskazywalby na nadchodzacy okres, obrzmiale (ogromne) ,bolace piersi tez. Czy mozliwa jest ciaza?Prosze doradzcie mi, jestem za granica,a z moja ginekolog bede sie widziala dopiero za miesiac. Jesli cokolwiek wiecie na temat takiego ''zjawiska'' prosze napiszcie. Czekam z niecierpliwoscia i pozdrawiam!

ja mialam kiedys brac na wywolanie okresu luteine i lekarz powiedzial mi tak jesli po 7 dniach nie przyjdzie miesiaczka to moze oznaczac ciaze, ale luteine mozna w ciazy brac spokojnie gdyz wtedy ona ja podtrzyma a wiec nie zaszkodzi. kazal tylko po 7-8 dniach brania luteiny zrobic test ciazowy. jesli u ciebie nadal nie wystapi krwawienie to zrob test a luteine bierz nadal gdyz progesteron jest na podtrzymanie jesli cokolwiek by sie dzialo (odpukac). Suma sumarum jest mozliwosc ze jstes w ciazy. Pozdrawiam