Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dead and gone

Chcialbym sie zakochac , przezyc prawdziwa milosc , ale nie potrafie...

Polecane posty

Gość Dead and gone

Dlaczego ? Bylem już z dziewczynami ładnymi , które były bardzooo w moim typie , chciałbym coś poczuć , ale nie potrafię.Czuje przywiązanie , ale to nie to "coś".W dodatku żeby ich nie ranić , mówię że też kocham .....

Gość Dead and gone
up

Bo nie trafiles jeszcze na ta co ruszy na prawdę Twoje serce. To nie tak, że nie potrafisz bo tego nie da sie umieć na zawolanie. Samo przychodzi, bach trach i tyle i nie wiesz kiedy ani skąd.

Gość Dead and gone
Kiedys myslalem , ze piekna brunetka o dlugich wlosach z ciemnymi oczkami i kobieca figura to niewiasta dla ktorej strace glowe o ile tylko bedzie miala normalny w miare charakter , teraz wiem ze to tylko mala czastka .....A moze nawet w ogole niewazne to jest.....

Gość gość
A ile masz lat?

Gość Dead and gone
Stary juz jestem ....29 lat mam :)

przeważnie to co sobie wymarzymy nie jest tym w kim się zakoc****my. Wcale bym się nie zdziwila jak bys zakochal sie w niskiej blondynce o krotkich wlosach :) i jeszcze wcale by mnie nie zdziwiło jakby byla gdzieś obok :)

Gość Dead and gone
Ankiii , moze to dziwnie zabrzmi , ale przez cale moje zycie jedyny raz kiedy poczulem cos do dziewczyny , to jak bylem w podstawowce w 2-3 klasie :) Wiem , smieszne ....Przeciez bylem dzieckiem , ale mialem taka kolezanke z ktora pamietam jak sie bawilismy to czulem sie niesamowicie .....Wiem , ze to niemozliwe zeby kochac w takim wieku , ale pamietam to "uczucie" do dzis.....Nigdy juz tak sie nie poczulem.Dziwne i pokrecone , wiem :)

Gość Dead and gone
:D Spooko :D Zadzwonie i powiem , "Halo to ja......pedze do Ciebie , swiatlowodem" po prawie 20 latach :D

Gość Marlcia
Ja chcialabym zeby Marcin sie we mnie zakochal ob ma 32 lata a ja 27

Gość Dead and gone
:)